Strumfi de iulie-august 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
anto, merci! asa e, trebuie sa fie dotata masina cu isofix. eu am logan si n-are sistem de-asta!
timi, cred ca cel mai bine te-ai duce la un dr!
oaana, pot sa-ti raspund doar in legatura cu scarsnitul: si andrei face la fel! si eu ....
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Timi07 spune:
Anto mai doare..... Nu stiu ce am reusit sa fac.
Nr de Irlanda o sa-l folosesc doar la trimis mesaje ca am online si poate in vacante daca e mai avantajos roomoingul.
Michy ai dreptate ar trebui sa merg la dr dar uite ca nu prea iese in carti (dincolo de faptul ca inca n-am asigurare de sanatate).
Recaro erau scaunele care le-am studiat, doh ce memorie am si Graco aveau f multe mesaje pozitive pe Amazon.
Timi07 spune:
X-Ray & Karli ce mai faceti?
Mamaaaaa ce febra am la picioare si la "dos" de la impins carutzul la deal. Cum se simte ca m-am ramolit rau de tot.....sau doar ca mi-s de la pusta si n-am suficienta experientza cand vine vorba de trait "in munti". Lasa ca ma obisnuiesc eu si-o s-o tin tot intr-o fuga de pe un deal pe altul impingand carucirul cu 2 fete :)
Ceaiul verde e gara, cine doreste?
musso17 spune:
buna fetele
timi,pe mine ma dor sanii de la exces de hormoni,asa mi-a explicat doctora cand am facut ecografie mamara.
oaana,sanatate multa,tusea ma ingrozeste si pe mine..nas infundat poate fi de la o alergie,sotu'pateste asa..chiar ma uitam ieri ca l-a mangaiat pe musso(cainele nostru)si imediat au inceput ochii sa-i lacrimeze,sa i se infunde nasul si sa i se umfle mana
zi buna!!
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 buna fetele timi,pe mine ma dor sanii de la exces de hormoni,asa mi-a explicat doctora cand am facut ecografie mamara. oaana,sanatate multa,tusea ma ingrozeste si pe mine..nas infundat poate fi de la o alergie,sotu'pateste asa..chiar ma uitam ieri ca l-a mangaiat pe musso(cainele nostru)si imediat au inceput ochii sa-i lacrimeze,sa i se infunde nasul si sa i se umfle mana zi buna!! |
si pe mine ma dureau inainte ciclu cand nu aveam inca copii dar acum poate am facut eu ceva de ma doare. MAia les ca ma doare pe partea dreapta unde tin fetele daca le tin in brate intr-o mana.
Saya face scandal monstruos daca n-o tin in brate cand incalzesc laptele si pe urama vrea si Soph.
Sau oi fi facut ferba la tzatze de la atata impins la carucior?1
In ultimele nopti nu stiu ce are micutzica ca ma trezeste foarte des noaptea. De multe ori doar ca sa-i dau un pupic asa ca mi-s cam chioara de somn si-am vrut sa dorm si eu un pic cat dorm ele, normal ca numa ce-am adormit si au inceput sa burghieze prin hotel
Musso ce nasol e sa fii alergic..bleah Eu sunt alergica la soare cum stau la soare cum ma umplu de bubitze "mancatoare"...da tot nu m-am potolit.
mychydutza spune:
neatza
o cafelutza de cicoare serveste cineva???????????
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
sal
o perfuzie cu cafea da cineva?
am copil ultra agitat, e de nerecunoscut, de vreo 3 zile nu-l multumeste nimic. sper sa-i iasa niste dinti, macar sa se chinuie cu folos.
mychy, pe e-bay gasesti scaune - unele noi - la preturi mult mai omenesti. si arata super bine.
oaana .
va pup, sunt zombi, revin cand imi revin.
Traiesc in Orasul Alandala
musso17 spune:
neatza
fiimiu s-a trezit inaintea mea dar a fost dragut si m-a lasat sa mai zabovesc..e prioada nasoala a lunii si ma chinuie de 3 zile ca as dormi continuu.
timi,in vremurile mele bune cand mai frecventam sala de sport si ma punea instructorul sa ma scalambai cu niste fiare stiu ca faceam febra la subrat si pectorali,deci s-ar putea sa fie un pui de febra musculara...da este greu sa fii alergic,ma uitam aseara la dr oz si spuneam ca rozmarinul folosit la mancare ar mai potoli sistemul imunitar sa reactioneze asa urat la stimuli exteriori..eu il folosesc dar doar la pui si cartofi la cuptor dar cred ca o sa-l var si in altele.
zi buna,ies ca avem targul in oras si vreau sa-i iau lui fiimiu niste pantofi,nu mai zic cate altele trebuie sa -i iau dar luna asta stam cuminti.
anca, ce mai faceti?vioooce mai zice laur???
violetan spune:
Hei, fetele!
Timi, poa' sa existe o grama'da cauze, desigur ca daca te freaca te poti duce la dr. Ce stiu eu demult si confirmat recent e ca daca doare e de bine, nu sunt cauze naspa.
Georgi, laur vb intr-una si ne face sa radem nonstop, atunci cand nu e-n crize, evident.
Iaca-ta, ca tot ai intrebat, cele mai recente doua perlute:
Laur se uita la reclame. Isi doreste toate produsele, de la biscuiti la “Bonux albastru”
Tati ia telecomanda si schimba programul. Mare greseala!
Laur: Tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nuuuuuuuuuuuuu, de ce-ai schimbat? Auzi, cand mai vezi un spray care spala chiuveta, sa lasi acolo!
Laur si Iulia, sora mea stau de vorba.
Laur: Iulia, tu ai sutien?
Iulia (socata): Acum nu.
Laur: Da’ acasa ai?
Iulia: Da, acasa am, dar de ce intrebi?
Laur: Asa…vroiam sa stiu daca ai acasa.
In rest, sunt extrem de obosita, as dormi intr-una, trebuie neaparat sa-mi iau pana in vara macar 2 zile de concediu...
Pup fetitele, sa stiti ca va citesc tot timpul, doar ca nu am timp sa intreu sa scriu. fara exceptie!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007