Strumfi de iulie-august 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, merci de sfaturi. m-am uitat si eu pe net, astea de la Jane vaz ca-s omologate, si nu mai scumpe decat chicco. asta mi se pare ok , ce zici? http://www.scauneautocopii.ro/136-scaun-auto-jane-monte-carlo-15-36-kg.html
tu de care ai?

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

vad ca asta n-are centuri proprii, ca cica-i mai safe sa-l prinzi cu centurile masinii. asa o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Aveti idee de la ce poate sa doara sanul? Drept e ca m-au cam cotonogit fetle dar n-am vanatai. Ma doare/arde ca si cand aveam mastita dar nu se vede niciun semn.... Daca gasesc locul dureros doare mai tare la atingere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna,
Vivela vraeu eu sa vand sacunelul lui Dvaid,este pina la 18 kg,e model britax cel cu un picior care se fixeaza in podea.daca esti interesata da-mi de veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara.
Vreau sa spun si eu de tuse,nu mai stiu ce sa-i dau lui Iosua,tuseste urat tare,i-am facut exudate,etc..de toate,are nasul tot timpul infundat,am observat ca tusea se amplifica cand sta mai mult timp afara.O fi alergie?trebuie sa merg din nou la alt medic sa intreb ca io cand il aud ca tuseste asa,ma simt tare neputiincioasa.La plamani nu se aude nimic.
Ma bate gandul sa-l duc si pe el la operatie de polipi,insa tind sa cred ca acum e altceva.Nu va imaginati cum se chinuie cand tuseste.Si asta noapte a crasnit tot timpul din dinti,s-a intamplat la copiii vostri asa ceva?

Mihaela,multumesc ca intrebi de noi.Dupa cum vezi,am avut zile mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Legat de scaunul de masina mie imi place ca in cele de la recaro Catarina nu transpira vara. In celalat scaun transpira si cand o scoteam din masina era uda la spate.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna noaptea,

Timi, chiar ma intrebam ce mai faceti? Nasol cu mutatul, bafta sa gasiti ceva convenabil si stabil cat mai repede. Zilele trecute imi copiam numerele de tel din mobil si pe-al tau l-am sters din grseala, dar banuiesc ca oricum nu mai e valabil, nu?

Mychy, noi avem scaune de la Maxi Cosy, suntem multumiti de ele. Si da, scaunele aste de la 15 kg in sus se prind cu centurile masinii, nu mai au centuri proprii. Sunt fractionabile, se adapteaza pe masura ce creste copchilul, si mai tarziu poti folosi numai sezutul ca inaltator.

Roxy, multa sanatate tie si copiilor.

Oaana, imi pare rau ca Iosua tuseste asa de rau. E posibiml sa fie o alergie totusi. Multa sanatate.

somn usor,

Mergi la inceput

neatza
Anto, tu din asta ai? care se prinde cu centura masinii? ma gandesc(asa cum zicea si vivela) daca e safe sa prinzi si scaunul si copilul cu aceiasi centura?
Stefania, m-am uitat dupa scaune Recaro, arata bine, da-s 10 mil.
inca mai studiez oferta! daca mai aveti idei le prmesc cu placere

Mergi la inceput

Neata,

Da, Mychy, asa am, se fixeaza cu centura masinii. Se prind si cu ceva de tetiera masinii, dar asta e doar ca sa nu alunece cand sunt goale. In rest, ele se fixeaza cand sta cupilul , treci centura peste el si o prinzi in lacasul normal. Cred ca cele mai safe sunt cele cu sistem Isofix, dar din cate stiu trebuie sa fie si masina prevazuta deja cu isofix, insa nu ma pricep prea bine. Uite www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/kid/rodi-sps" target="_blank">aici cum am eu.

edit: ti-am trimis poze pe email

Mergi la inceput

Timi, nu stiu de la ce poate sa te doara sanul. Cum esti, ti-a mai trecut? Sanatate multa, te pup

Mergi la inceput