FIV in Ungaria 127

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

multumesc
am facut AMH 0.34(<o,4postmenopauza)...din cauza asta am si hotarat sa fac FIV .
Toate analizele sunt in parametrii in afara de acest AMH.

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

multa bafta
ai avut operatii pe ovare? sper ca nu-s prea indiscreta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

nu ..nu esti indiscreta.

nu am facut nici o operatie.Anlizele sunt relativ in regula(pana la AMH)
si am facut destule in 10ani de cand ma plimb la medici.
A .....si nu am ramas niciodata.

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Luck speram ca sa pot continua injectiile in clinica,dupa ce ajung la Budapesta, pt. ca eu am o problema cu acele si seringile...imi este frica. Si acum mi le face logodnicul si eu nici nu ma pot uita.
Sunt o fricoasa
In rest, totul este ok dupa primele 2 zile de stimulare. Sa speram ca in continuare ma voi simti la fel.
Va tin la curent cu toata evolutia!
Sa dea D-zeu sa fie bine pina la capat.
Merci mult pt. sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Samira merci mult ca ma linistesti intotdeauna cind am o problema...
Nu stiam ca una dintre asistente este romanca. Cum as putea sa dau de ea?? Sau mai bine zis imi poti spune numele ei ca sa intreb la clinica cind ajung?
Mi-ar fi mult mai usor, pt. ca eu nu stiu ungureste, iar asistentele am vazut ca sa descurca mai greu in engleza...asa ca ar fi mai usor pt. ambele parti...
Inca o data merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

flory_ana
eu zic sa-i prezinti doctorului nelinistea ta si precis o sa gaseasca o rezolvare pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

luck ori am primit mesajul si l-am sters din greseala odata cu spam-urile ori nu am primit nimic. Adresa este tonirro@yahoo.com; mai trimiti o data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

flory_ana, din cate stiu exact in acest scop au angajat acea asistenta romanca, pt a usura comunicarea cu romancele care nu vorbesc nici maghiara nici engleza. Poti cere sa vorbesti cu ea, dar daca pana acum te-ai descurcat in engleza cu dr PK, nu are rost sa iti faci pb in legatura cu comunicarea cu restul personalului.
Crede-ma, in momentul in care arati buletinul tau la receptie, mai ales daca esti deja in procedura, totul va merge ca pe roate.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

flory_ana mi-am activat pm-ul si am incercat iar. Acelasi raspuns - ca tu nu accepti mesaje private. Oricum, ramane stabilit, ne vedem la clinica. Daca ajung eu inainte sa iesi tu de la consultatie, am sa fiu acolo unde ai spus, in partea dreapta a salii de asteptare (sper ca sala de asteptare are o singura intrare ca altfel am incurcat-o. Eu la astea cu dreapta mea sau dreapta ta sunt incurcabila rau ). Ai grija de tine, sa mearga totul ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

flory ana,nu stiu cum o cheama pe asistenta romanca-am uitat spre rusinea mea.
ai s-o reperezi foarte usor insa.
te va aborda ea cand te vei prezenta cu buletinul la receptie pentru ca ele stiu foarte bine cine si ce urmeaza sa faca acolo.
e o tipa maruntica,are cercel la nas si are paru lung,saten inchis.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput