FIV in Ungaria 127

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Eu am avut prima consultatie pe 23 martie si m-a costat asa: consultatia 13.000 ft, ecografia 8.000 ft si test clamidia 3.000 ft + medicamentele; Am avut hormonalele, papanicolau, HSG + spermograma sotului facute aici. Mi-a zis sa fac in tara (ca cica avem dreptul la un set de analize gratuite pe an) testele de sange, EKG - pe care ti-l interpreteaza el din cate am inteles, analizele pt ficat (MULTUMESC MULT SAMIRA CA M-AI LUMINAT CU ANALIZA ACEEA CA MI-A SCOS PERI ALBI ) si testele de hepatita B si C + HIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

BoboMom, mie mi-a spus acum cateva zile ca este disponibil in mai-iunie, dar era doar cu titlu informativ, nu am programare pt atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

fetelor ce stiti despre polip endocol?
endocervical, in endocol pe undeva pe acolo.
aveti experienta cu asa ceva? stiti pe careva cu asa ceva? pot face fiv pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

adc, merci mult! Mai astept pana maine cred si daca nu am vesti de la el iau biletele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ariadna, multam de felicitari! am luat dostinex si am lesinat si de la ala. doamne, bine ca au trecut zilele alea 2: hipotensiune, vomat, cefalee etc.
ariadna si bobomum, sa nu ma lasati pe dinafara cu poza! ne bagam si noi!dati pm daca va intalniti. ai, ce dor mi-e de o intalneala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

ariadna, multam de felicitari! am luat dostinex si am lesinat si de la ala. doamne, bine ca au trecut zilele alea 2: hipotensiune, vomat, cefalee etc.
ariadna si bobomum, sa nu ma lasati pe dinafara cu poza! ne bagam si noi!dati pm daca va intalniti. ai, ce dor mi-e de o intalneala!

Adi, mami de ana si ioachim

Toti bebeii lui PK cu mamici si tatici sunt invitati la poza! adica cei care pot veni in Bucuresti la intalneala, ne gandisem s-o facem in Herastrau. Vom fi multi! Abia astept sa ne intalnim cu totii si sa-i facem o supriza doctorului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

Buna dimineata
poate stie cineva si ma poate ajuta
luna trecuta FSH a fost 6.4 iar luna asta e 9.2
cum o fi mai bine?multumesc

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

cel de 6 e mai bun dar nu neaparat.
impreuna cu LH si e2 ar oferi mai multe info.
daca zici ca ti-ai facut si amh poate asta iti va arata mai bine ce rezerva ai.
adica amandoua valorile sunt bune nu te nelinisti. cred ca e bine ca ai facut de 2 ori, macar sa vezi pe unde te incadrezi si poate doctorul tau va putea asa sa-ti dea o schema de stimulare mai buna.

Mergi la inceput

LH e 3.6 acum si data trecuta 3.4 iar rezultatul de la AMH vine doar pe 8 aprilie. am mari emotii.........

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

am uitat un amanunt luna trecuta am recoltat in ziua 4 a sangerarii iar luna asta ziua 2

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput