FIV in Ungaria 127
Raspunsuri - Pagina 19
5ab1na spune:
eu din ce stiu la un raport fsh/lh>=2 sunt ceva probleme cu rezerva ovariana.
dar estradiolul?
eh...ce sa facem cu emotiile...astea sunt cu astea mergem inainte.
eu... rezerva proasta (am fsh mai mare ca al tau), estradiol mare si mai am si un polip acum descoperit inainte de a incepe injectiile:)
cred ca daca ma apuc de injectii creste polipul iar foliculii stau pe loc
aia cu ziua recoltarii desi n-ar trebui sa conteze (zilele 2-4) cred ca totusi, in cazul asta, conteaza. ma gandesc ca in ziua 2 FSH e mai marisor, urmand ca pe baza raspunsului ovarian sa mai scada. foarte posibil sa n-am dreptate dar eu, daca ar fi analizele mele, asa as interpreta
luisianadsd spune:
estradiol 177.9 luna trecuta acum nu l-am facut prolactina264 si TSH1.39 toate luna trecuta
la care medic ai fost?
si ce vei face acum mergi cu injectatul in continuare?
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
5ab1na spune:
eu la kovacs
cred ca estradiolul tau merge. e f ok. nu mai stiu, se imparte la 3,ceva si daca da intre 40 si 60 e f bine.
of nu stiu. nu stiu.
am gasit. se imparte la 3,671.
si aici interpretare rezultate http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html
samira33 spune:
bobomom,eu am ET in prima saptamana din Mai.
mai mult nu stiu.
un we fain tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
luck spune:
alinuk
Felicitari !!!!!!!!!
Spune-mi te rog de durerile tale de burtica !
Si eu am avut dureri foarte mari prin ziua 7-8 dupa ET , dureri pe care nu le pot asemana cu alte dureri cunoscute de mine.
Din pacate Bhcg a fost 7 iar apoi a scazut.
Ai luat ceva pt durere?
laura40
Felicitari !!!
Ma bucur mult ca ai reusit si ne ridici moralul si noua.
Eu sunt in aceeasi situatie cu tine !!
Daca nu iti este greu spune-mi si mie te rog ce tratament de stimulare ai avut?
tonirro
Ma bucur tare ca v-am cunoscut , sunteti o pereche minunata.
Intreaba-ma orice , daca stiu cu placere !!
Multumesc pentru ajutor in ceea ce priveste medicamentele pe care mi le-ai adus din Ungaria.
Bafta multa !!!
flory_ana spune:
Fetelor nu va impacientati daca dr. PK nu va raspunde.
Eu am fost astazi dimineata la clinica la ora 9 si mi s-a spus ca dr. PK este bolnav. Am asteptat o ora pt. monitorizarea foliculior, apoi asistenta rominca m-a preluat si mi-a explicat ca inca de ieri dr. Kovacs s-a simtit f. rau si s-a internat in spital. Asa ca cel mai probabil va fi luni in clinica, cel putin asa asteapta toata lumea, inclusiv eu.
In cele din urma m-a consultat o doctorita f draguta, care mi-a spus ca foliculi au evoluat bine si ca am si foliculi de 18-19 mm. Trebuie sa continui tratamentul de stimulare cu Menopur+Cetrotide astazi, dupa care miine voi mai face doar Cetrotide, iar seara la ora 9 fix Ovitrelle. Stiti cumva daca Ovitrelle se face in acelasi mod ca Menopur si Cetrotide??
Apoi marti dimineata la 8 sunt programata pentru punctie. Pina in prezent lucrurile stau ok.
Sa dea D-zeu sa fie bine!
Daca mai aveti alte nelamuriri eu voi fi aici toata sapt. viitoare.
O zi buna!
tonirro spune:
flory_ana, chiar ma intrebam de ce nu mai spui nimic. Ma bucur ca totul merge bine! Am o intrebare. La puctie am inteles ca ti se face anestezie generala. Te testeaza inainte daca esti alergic la anestezic? Intreb si eu ca eu sunt alergica la unele medicamente.luck Nu am nici o veste, astept sa incep anticonceptionalele (pe care nu stiu cat timp le voi lua - in prima zi trebuie sa-i scriu dr. PK si el sa-mi trimita schema de tratament completata). Nu mai am rabdare... .
samira33 spune:
flory ana,Ovitrele se face tot subcutanat.
tonnirro,anestezia nu este o anestezie in adevaratul sens al cuvantului...este un cocktail de sedative si calmante care te vor face sa dormi maxim 15 minute.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
alla76 spune:
alinuknuknuk, felicitari! sarcina usoara si la termen
GeorgianaI, bafta la FIV 3 - sa se lase cu beta mare si schimbat scutece
laura40 iti doresc o sarcina usoara si sanatos/i
BoboMom, ce frumos! mergeti dupa omuletii de zapada!! tin pumnii.
Daca poti, imi poti detalia? citisem in capitolele vechi ca ai facut P-ICSi in Budapesta si ca ai platit procedura cu acelasi pret ca si un ICSI? ati facut si PGD? daca da, care au fost costurile suplimentare?
unacri eu am du sEKG-ul fara interpretare. la clinica se uita pe el cel care te anesteziaza, stie el sa-l citeasca (sper!)
martinel, imi pare rau! sa va mobilizati si sa treceti peste suparare cat mai repede, sa va adunati puterile pentru o noua incercare