FIV in Ungaria 127

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

unacri eu ar trebui sa fiu in perioada aia. mai devreme un pic. zic ar trebui. eu vreau dar inca ma mai lupt cu niste analize.
ohoho si pe mine m-au costat mai mult de 300 de euro analizele aici in romania. dar fiecare cu problemele ei. si cu ghinionul ei. astazi, de exemplu, ma duc pentru a doua oara la o ecografie din aia sa vad daca am chist sau nu. sa vad ce mai zice si desteptaciunea de doctor la care nimeresc azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Mult succes fetelor care incep acum fivul.

Am o intrebare pt mamicile de aici adipapazi, bobo mom, ariadna: pina cind ati luat utrogestan si acid folic, si cum le ati intrerupt treptat sau nu conteaza? Era o discutie undeva pe tema asta dar nu o gasesc... Multumesc mult.

11 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Edennoa, eu Utrogestan am luat 6/zi (cate 2 de 3 ori) pana in sapt 12, dupa care am inceput sa reduc cate 1 pe saptamana, pana l-am oprit (adica 5 in sapt 13, 4 in sapt 14, 3 in sapt 15, 2 in sapt 16 si 1 in sapt 17 - s-ar putea sa fi decalat aici cu o saptamana, pt ca mi se pare ca sapt 16 a fost ultima in care mi l-am pus - deci cred ca a fost asa: 5 in sapt 12 si asa mai departe). A fost singura chestie cu care nu l-am ascultat pe Kovacs El a spus sa iau pana in sapt 9, dar am continuat cum ti-am spus. Acidul folic cred ca l-am luat toata sarcina. Nu mai stiu exact.

Ariadna, sigur, fetele cu intalneala pot sti. Eu ziceam sa nu zici ceva pe peretele meu ca sa nu vada verii, prietenii (in afara de cei cu bebei de Kovacs ) etc. Iar daca tii tu bine minte, noi am fost anul trecut si ne-am si vazut la cabinet la Stanciu si era sa facem intalnirea, dar s-a nimerit sa fie pustoaicele Andradei bolnavioare tocmai atunci si nu s-a mai putut face. Dupa ce cumpar biletul si e clar ca venim, va zic si stabilim. Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BoboMom

Ariadna, sigur, fetele cu intalneala pot sti. Eu ziceam sa nu zici ceva pe peretele meu ca sa nu vada verii, prietenii (in afara de cei cu bebei de Kovacs ) etc.

Laura de Nicholas

m-ai facut sa zambesc! cum sa fac o asemenea indiscretie, nu imi sta in caracter! desi mi s-a intamplat sa ma intalnesc in parc cu persoane de pe forum care m-au intrebat de fata cu soacra-mea : "si voi tot cu fiv, nu?" Noroc ca soacra-mea nu stie ce e ala "fiv" Caci daca ar fi stiut mai mult ca sigur ca asta ar fi fost "explicatia" pentru tusea sau sughitul copiilor...

Si eu abia astept sa ne revedem , un pupic pentru tine si unul pentru Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui edennoa

Mult succes fetelor care incep acum fivul.

Am o intrebare pt mamicile de aici adipapazi, bobo mom, ariadna: pina cind ati luat utrogestan si acid folic, si cum le ati intrerupt treptat sau nu conteaza? Era o discutie undeva pe tema asta dar nu o gasesc... Multumesc mult.

11 s

eu am MTHFR si am luat acid folic 5 mg zilnic 1 pastiluta toata sarcina. Utrogestan am luat 6 ovule/zi pana la primele teste betahcg cand mi-au iesit niste valori uriase la progesteron si am redus la 4/zi pana prin sapt 12 cred dupa care am intrerupt treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

alinuk cum te simti , mamica?cum stai cu greturile?
eu nu am vesti bune, testul val hcg < 0.1, deci negativ.asta e, am bocit putin, dar acu sunt ok cu gandul la urmatoarea incercare ce o sa fie prin mai probabil si speram ca va fi cu succes!
Gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

martinel,imi pare rau.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Multumesc mult bobo mom si ariadna. Si eu sunt cu mtfhr ac 1298 (sper ca bine imi amintesc denumirea) si sunt pe acid folic 5 mg, de aceea nu stiu daca sa merg pina la final asa sau nu.

s11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui edennoa

Multumesc mult bobo mom si ariadna. Si eu sunt cu mtfhr ac 1298 (sper ca bine imi amintesc denumirea) si sunt pe acid folic 5 mg, de aceea nu stiu daca sa merg pina la final asa sau nu.

s11

aceeasi mutatie am si eu, la mine este heterozigota. Este indicat sa mergi pana la sfarsit cu acidul folic si in plus iti mai trebuie si un complex de B-uri, eu am luat de la Doppel Herz, acum e la moda femibion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Sa inteleg ca nu stie nimeni daca Kovacs e pe baricade in mai si iunie? Aveti programari la el in perioada respectiva? Banuiesc ca e f ocupat, pt ca i-am scris ieri si nu mi-a raspuns inca. Am o rezervare facuta si trebuie sa platesc biletul pana maine, daca vreau sa o pastrez, asa ca sunt un pic presata de timp. Nu as vrea sa venim acolo si sa aflam ca nu e available dl. doctor. Merci! Va pup!

Mergi la inceput