cortizonul si tensiunea marita
stiu ca e duminica si poate nu sunt multi in zona. dar am nevoie de niste raspunsuri imediate.
iau cortizon (decortin) deja de 12 zile, intai am primit perfuzii apoi doze de pastile. primele doze, au fost doze soch, trei la numar, apoi am scazut la 50mg la 24 ore. aproape zilnic m-am simtit ametita, am senzatia ca mainile imi sunt imense si fata cat o roata
de ieri am ameteli aproape continuu. iar tensiunea este 150 cu 80, sau cel mai bun caz 140 cu 90. asta de ieri.
acum intrebarile mele, e normal sa fie asa? sunt efectele cortizonului chiar atat de rele si greu de indurat?
cum pot sa scad tensiunea? asta in cazul in care nu am in casa pilule ptr asa ceva. n-as vrea sa ajung inapoi la spital astazi.....dar pana maine cand ajung la medicul de familie..... as avea nevoie de niste raspunsuri.
va multumesc
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Raspunsuri
dicirstea spune:
Din pacate astea sunt efectele cortizonului.
Incearca niste ceaiuri calmante, de tei, de busuioc sau levantica, nu cred ca gasesti SedatifPC.
Evita cafeaua, ceaiul verde sau negru, sarea, mancarea picanta, dulciurile...energizantele in general, baile fierbinti
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Sabina spune:
oof, ce rau imi pare. Pot sa te intrebpt ce iei?
pe mine ma ajuta cand am perioade de insomnie si simtpome din astea sa trec pe regim de terciul ala din grau cu orez, plus ceaiuri in cantatitati f mari, de plante.
Prima data cand am inceput regimul dormeam 2 ore pe noapyte si imi bubuia inima etcetcf, din prima zi am dormit 7 ore...apoi cate 8, 9 si m-am linistit f mult.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
kariguld spune:
Sabina, am facut o cadere brusca de auz, asta acum doua saptamani. asociata cu o infectie in spatele timpanului, plus sunet puternic in ureche....sa mai spun?
aseara am constatat ca n-am fost destul de atenta la ce am mancat. aspectul asta nu l-am luat in considerare. de dormit ce sa mai spun....
Sabina, iti dau PM.
multumesc, se poate muta subiectul.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*