Italia- Campobasso
Buna,avem o oferta de la niste prieteni pt. acea zona, dar nu am gasit nimic pe net, sa ma pot documenta. Am inteles ca ar fi si mare( 70Km) si munte...dar as vrea sa aflu mai multe, inainte sa ne hotaram.
A fost cineva?
Raspunsuri
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yuppy Buna,avem o oferta de la niste prieteni pt. acea zona, dar nu am gasit nimic pe net,sa ma pot documenta. |
http://turismo.provincia.campobasso.it/flex/cm/pages/ServeBLOB.php/L/IT/IDPagina/1
citat din mesajul lui yuppy Am inteles ca ar fi si mare( 70Km) si munte...dar as vrea sa aflu mai multe, inainte sa ne hotaram. |
Da, Campomarino(la mare) de exemplu este la 50 km de provincia Campobasso.
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui yuppy Luisa, multumesc mult pt. site. Tu ai fost? Imi poti impartasi cateva impresii? |
Cu placere!
N-am fost dar am citit aproape tot de pe site si m-am cam lamurit.Eu as merge in locul tau , din mai multe motive.
Este adevarat ca partea de nord a Italiei este incomparabil mai interesanta si mai cautata de turisti in general (daca am analiza tipul de turisti din acea zona....) , avand in vedere ca foarte dezvoltat este turismul de business, cultural si nu numai.
Aceasta regiune Molise din care face parte si provincia Campobasso este recunoscuta pentru turismul montan cat si cel gastronomic.
Mai mult de-atat sunt destule locuri de vizitat , castele, biserici foarte vechi (poporul italian stie sa-si conserve foarte bine tot ceea ce tine de istoria tarii lor).
Am observat (tot pe site) ca au oferte destul de avantajoase in ceea ce priveste cazarea si serviciile de restauratie.
Acum depinde de intentiile voastre privind vizitarea /petrecerea vacantei in aceasta zona. Pentru o perioada foarte scurta (1-2 zile)as putea sa lenevesc la soare sau sa ma ,,odihnesc", restul timpului l-as petrece hoinarind si vizitand tot ce se poate vizita in acea zona. Pentru mine este foarte interesanta regiunea.
Poate la agentiile de voiaj poti gasi un ghid turistic pe 2011 cu toate ca sunt convinsa ca site-ul este bine pus la punct si actualizat pentru aceasta data(asta ca sa fii sigura ), special pentru zona Molise , mai precis Campobasso si Campomarino care sa te ajute sa te decizi.
Deci, in concluzie , eu as merge !
yuppy spune:
Am mai fost in Italia, tot in sud, langa Napoli, pe insule( Capri si Ischia). Ne fascineaza Italia.
Am hotarat sa mergem impreuna cu niste prieteni, sa vedem poate gasim la avion, ceva oferte.