Manifestari astmatice la copii (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Cisi, cat timp a facut tratament homeopat? a luat si altceva in paralel cu remediile?

La noi a durat aproape 5 luni de tratament homeopat pana s-a stabilizat - dar chiar si cele mai urate episoade erau mai usoare decat sub tratament aleopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cisi5

Noi am facut radiografie de vreo 3 saptamani, era ok. Mie mi se pare ca tusea e intretinuta de secretiile din gat, el are tot timpul imflamate amigdalele dar nu ni s-a prescris nici un tratament pentru ele.

Cici, el are pneumococul doar in nas, gatul e curat? E ciudat ca nu raspunde la singulair, mai ales ca merge bine pe astmul de efort.
Diana, cat timp a luat Singulair nu a mai avut nici o problema cu efortul.

Gabi, voi in primul rand trebuie sa aveti un diagnostic clar. Si, da, daca ar fi alergic, pe singulair nu mai sunt reactii. De asta se prescrie, nu ?

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

OanaRusu - cu remediile homeopate nu am insistat foarte mult, le foloseam doar in fazele de viroza dar fara efect. Cred ca trebuie sa schimb medicul homeopat deorece nu e foarte disponibila si cand o prind la telefon e tot timpul grabita.
Softurela - abia acum am vazut blogul, multumim ca-ti faci timp pentru a posta pe el, imi place tare mult.
Referiotr la pneumococ, i-am facut un tratatment local cu unul din anitbiotice,nu i-am refacut exudatul, dar cum nu raspunde la nici un antibiotic cat de cat normal, am ajuns cu pediatra la concluzia ca il ignoram atat timp cat nu da manifestari severe. El pare a fi un purtator fara manifestari, la fel ca multi copii de varsta lui.
Am fost ieri la pneumolog si mi-a indeplinit "dorinta", fara sa-i spun eu, dar avand in vedere VSH-ul de 50 clar e o inflamatie pe undeva asa ca vom lua o cura de claritromicina, fiind si antiiflamator puternic si tusea persista de prea mult timp. Sunt curioasa daca va da rezultate sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Mi-e si frica sa scriu, sa nu fortez norocul...Maya mea are deja la activ citeva nopti fara tuse....multumesc lui Dumnezeu, dnei dr si forumului despre copii...Sper sa continuam asa, desi vine primavara si ne asteapta furtunile de nisip...
Deocamdata Maya ia Aerius (categoric o ajuta) Singulair si Flixo. Plus multa Echinacea si propolis.
Off topic:
Softurela, blogul tau e super informativ si folositor! Multumim!

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cisi5

OanaRusu - cu remediile homeopate nu am insistat foarte mult, le foloseam doar in fazele de viroza dar fara efect. Cred ca trebuie sa schimb medicul homeopat deorece nu e foarte disponibila si cand o prind la telefon e tot timpul grabita.
...

Secretul sta in medic. E foarte mare lucru sa ai experienta cu remediile - insa tratamentul homeopat de urgenta nu are cum sa dea rezultate - nu face minuni.
Homeopat tb lucrat mai mult si fara sa fie afectate de anumite medicamente aleopate.
Bafta la gasirea unui medic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Ramona, spune-mi, te rog, pentru ce diagnostic i s-a prescris Flixotide? Cate pufuri pe zi si cate zile? Nu o agita? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina

Ramona, spune-mi, te rog, pentru ce diagnostic i s-a prescris Flixotide? Cate pufuri pe zi si cate zile? Nu o agita? Multumesc.

Maya tuseste, are tuse pe fond alergic care de obicei apare dupa rinita alergica. Nu i s-a dat diagnosticul de astm, ceea ce primeste ca si tratament este tocmai ptr ca sa prevenim astma si sa controlam rinita asta nenorocita.
Acum aproximativ o luna si jumatate cind tusea rau de tot ii faceam inhalatii (am acasa aparat, cred ca in romaneste le zice aerosoli) cu Ventolin si Flixotide - (0,5 ml Ventolin si 1 ml Flixo, de doua ori pe zi, dimineata si seara.I-am facut timp de 10 zile.
Acum ia Flixonase (asta e spray ptr nas, are acelasi ingredient)cite un puf in fiecare nara, dimineata, timp de o luna.
Pot sa spun ca se vede clar o imbunatatire substantiala, nu mai are muci, nu mai tuseste decit f rar, insa tratamentul trebuie dus pina la capat, mai avem vreo 2 saptamini, cred.
Maya este de felul ei agitata, usor hiper-activa dar nu am observat nici o modificare de comportament fata de cum era inainte de tratament.
Multa sanatate!

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Multumesc Ramona. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Am aparut si eu la orizont. Va citesc, dar nu am noutati de "declarat". Vad ca sunt mamici mult mai incercate decat noi, din pacate. Peste cativa ani o sa intram sa spunem ca au scapat copiii de manifest. astmatice. Ma bucur sa citesc ca unii copilasi sunt mai bine!
In alta de ordine de idei, noi suntem bine, Bia nu mi-a facut nici o viroza. Deocamdata... In cateva saptamani o sa mergem la dr.alergolog, poate ne opreste Singulairul si Flixo, sa vedem cum o sa se descurce organismul fetei fara ele.
Pupam piticii si mamicile incercate!

PS O primavara cat mai frumosa si fericita va uram!

de si12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Ary, o veste foarte buna de la voi. Bine ca va merge cu homeopatele.
Legat de carne, incearca macar sa-i dai carne de tzara. Daca nu ai posibilitatea, iti recomad un produs de la Agricola Bacau. Cred ca e singurul produs din tzara fara hormoni si alte bazaconii. E un pui crescut cu graunte (80%) dar si un pret pe masura. Se numeste "Puiul fericit" . Nu confunda cu "Puiul familist" . Puiul fericit e mai galben la culoare decat cel familist si il gasesti in reteaua Real. O fi reclama ? Dar ce sa fac, sa las copii sa manance hormoni pana la adanci batraneti ?

Spor la citit:
http://hrananaturalaacopilariei.wordpress.com/category/articole/

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Softurela am luat odata intamplator "Puiul fericit" si chiar a avut alt gust. Atunci am luat din Carrefour cred, nu stiu sa avem Real dar mai caut, trebuie sa gasesc si in alte magazine.

Mergi la inceput