Manifestari astmatice la copii (4)
Raspunsuri - Pagina 18
OanaRusu spune:
Softurela, schimba terapeutul.
Nu e ok sa se urce pe tine Diana. Raceala la 4 zile nu-s sigura sa fie bowen - agravarile tipice sunt la 24 de ore in principal, 4 zile imi pare cam mult avand in vedere ca dupa 5 zile efectele se opresc.
Noi chiar daca facem toti acasa la noi - nu le permitem celor mici sa ne distrube. Cand erau prea mici sa inteleaga, numai eu sau sotul faceam, celalalt era de paza sa nu scape de frau pruncimea.
Tie, ca adult, iti trebuie liniste si relaxare.
Efect este si fara relaxare - dar e prea mic si nu merita.
Sau, dc nu vrei sa schimbi, nu fa deodata cu Diana, separat.
Cu vaccinuri orale n-am experienta. Noi de cand cu homeopatele nu mai stim ce-s alea - de nici un fel (eu oricum am pitici gramada cu vaccinurile)
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaRusu Softurela, schimba terapeutul. Nu e ok sa se urce pe tine Diana. Raceala la 4 zile nu-s sigura sa fie bowen - agravarile tipice sunt la 24 de ore in principal, 4 zile imi pare cam mult avand in vedere ca dupa 5 zile efectele se opresc. Noi chiar daca facem toti acasa la noi - nu le permitem celor mici sa ne distrube. Cand erau prea mici sa inteleaga, numai eu sau sotul faceam, celalalt era de paza sa nu scape de frau pruncimea. Tie, ca adult, iti trebuie liniste si relaxare. Efect este si fara relaxare - dar e prea mic si nu merita. Sau, dc nu vrei sa schimbi, nu fa deodata cu Diana, separat. Cu vaccinuri orale n-am experienta. Noi de cand cu homeopatele nu mai stim ce-s alea - de nici un fel (eu oricum am pitici gramada cu vaccinurile) mami de (intr-o zi de vineri... 13 iunie ) si (ziua cea mai lunga: 21 iunie) Priveste partea buna a lucrurilor |
Hai ca sa mai animez topicul.
Noi tocmai ne-am externat dupa o mica-mare insuficienta respiratorie De data asta, Bianca a fost vedeta. Diagnosticul e Astm bronsic, posibil indus viral.
As merge la un homeopat bun cu ea. Chiar nu imi puteti recomanda nimic ?
Va las, o zi buna !
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
aka spune:
Softurela si noi am trecut pe la topicul asta mai demult. dar am scapat de ventolin, flixotide, singulair, etc cu ajutorul homeopatiei. am fost www.doctorhomeopat.ro/" target="_blank">aici. o recomand cu tot dragul. noi de aproape un an nu am mai facut weezing deloc, de fapt de cand am ajuns la dna dr. nu vreau sa-mi aduc aminte cum eram inainte :(. la fetita mica incepusem de la 4 luni, ma si "incurajasera" dr. ca "sigur va face astm". doar ca am reusit sa le dam peste cap toate pronosticurile.
multa sanatate
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Darria spune:
buna
Citat: |
citat din mesajul lui aalina2003 Intrebare:are cineva experienta cu vaccinurile orale care exista ca tratament alternativ pentru alergiile de diferite tipuri? Daca da, imi puteti spune daca au avut rezultate? |
Am vazut intrebarea de la inceput dar nu am raspuns fiindca nu am exp. propr. Asteptam raspunsurile celor care au facut imunoterapie cu ele.
Pot sa-ti spun ce stiu de la 2 alergologi referitor la vaccinuri(la rezultate ma refer). Fetita mea a devenit alergica la praf, acarieni si lapte.
Mi-au spus ca putem incerca. Efectele pozitive se vad imediat dar la sfarsitul tratamentului(3 ani) pot sa stiu daca fetita mai este alergica sau nu. Unele pers. reactioneaza pozitiv dar la altele revine alergia dupa sfarsitul tratam. f-tie de n.. factori.
Nu vom face aceste vaccinuri, i-am facut programare la homeopat.
Sanatate copilasilor.
softurela spune:
Iti multumesc din suflet pentru recomandare, am si vorbit cu dna Doctor.
Eu ce sa zic, cu Bianca o sa merg pe drumul asta. Nu vreau sa repet greselile trecutului.
Cred eu ca la Diana incepe sa functioneze Bowen si extrasele naturale pe care i le dau la recomandarea homeopatului din Bacau. Alta explicatie nu gasesc pentru faptul ca Diana a trecut extrem de usor peste aceasta viroza si Bianca atat de greu. Deobicei era invers. Bianca dupa o zi de muci si tuse a ajuns cu insuficienta respiratorie. Foarte, foarte repede s-a intamplat totul.
Multa sanatate la toti copilasii!
Spuneam pe la inceputul lui septembrie ca opresc iar lactatele la Diana sa vedem daca mai tuseste noaptea. Nu a mai tusit.
Iar zilele astea cat am fost internata am cunoscut la Medlife, o doctorita cu vre-o 30 de ani experienta in domeniu.
Mi-a zis ca testele alergice sunt foarte des fals-negative. Cel mai eficient test este cel facut de parinti acasa. Din punctul ei de vedere, Diana este alergica la lactate si carne de pui chiar daca testele infirma.
Ce sa mai zic ?
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
OanaRusu spune:
Sanatate Softurela - intrati la bowen si o sa va intariti - toti.
Si-s onvinsa ca homeopatul e solutia.
Cat despre teste fals-negative... nu stiu ce sa mai zic.
Parca nu mai am incredere in actul medical.
De exemplu, la inceputul anului asistenta de la camin ne-a zis foarte emfazic ca desi copii au avut anul trecut varicela, sa ne asteptam sa mai faca - pentru ca si copii vaccinati de multe boli tot le fac. Concluzia mea (in afara de faptul ca dna respectiva bate campii cu gratie de obicei) e ca nici vaccinarea nu mai are rezultatul normal pentru ca vaccinurile nu sunt pastrate in conditii corecte.
Testele de laborator - nu mai poti da nici 2 bani pe ele, mergi la un laborator iese ceva, la altul altceva, de cosmar.
Asa ca uite... ramane hoemopatul care priveste pacientul ca entitate si nu rezultate pe hartie...
Sanatate multa la toti :)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6" target="_blank">oa1 & oa2
AlinaEmi spune:
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat ca zau daca stiu ce sa fac…..
Sunt déjà disperata, baietelul meu care nu are nici 2 ani a facut pana acum 8 episoade de bronsiolita (3 vara trecuta si 5 vara asta, tocmai il terminam pe ultimul). Nu facea crize foarte urate, cateva zile de aerosoli cu flixo + ventolin il puneau pe picioare dar totusi la el fiecare mica raceala se transforma in wheezing. La episodul de acum totusi suntem in ziua a 5 a de tratament si inca nu e complet vindecat, ceea ce ma pune pe ganduri !
Multi medici mi-au recomandat bineinteles tratament de intretinere cu Singulair dar pana acum am refuzat din cauza posibilelor efecte adverse (a fost si pe aici un subiect de groaza deschis). L-am dus si la d-na Lucia Carbune (alergolog), i-a facut teste cutanate, nimic… Dansa, la fel mi-a recomandat la alegere intre tratament de intretinere pe termen lung cu flixo SAU cu Singulair. Am refuzat ideea de a baga vreuna dintre cele 2 otravuri in copil si am batut din nou calea la homeopat - la Naturalia (eram déjà pe o schema). Am primit o noua schema, mai extinsa de data asta si dupa o luna si ceva….. bronsiolita iar !!
Azi am fost la pneumolog, la d-na Marcela Ionescu (foarte laudata). Concluzia ? fara drept de apel…. Tratament de intretinere cu Flixo + Singulair. AMANDOUA !! sunt terminata.. nu stiu ce sa fac... Ce este mai putin rau dintre 2 rele ?? fac tratament de intretinere si otravesc copilul sau tratez doar crizele punctual si risc cronicizarea si astmul ?
Vreau sa-l duc si la salina de urgenta (in Buc), mi-am zis s-o incerc si pe asta in ultima instanta combinat cu schema homeopata. Mi-am pus atatea sperante in homeopatele alea si toutusi incep sa cred ca nu scapa de otravuri….. Ce sa fac ??
aalina2003 spune:
AlinaEmi,
Te inteleg, este foarte greu sa gasesti o cale,asa am fost si eu anul trecut pe vremea asta.Dar dupa cum ai spus chiar tu, ai doua variante:
"fac tratament de intretinere si otravesc copilul sau tratez doar crizele punctual si risc cronicizarea si astmul ?".
Aici vei gasi si pareri pro si contra fiecarei variante, functie de experienta fiecareia.
Eu una am mers pe varianta medicieni clasice: Aerius(sau alt antihistaminic), Singulaire (de 1 an), Flixotide (de 6 luni).Si cu tratament si fara, riscul de cronicizare exista,dar dupa parerea mea este mai mare fara tratament. De otravit copilul..hmm..mi se pare nepotrivita expresia.
Nu am observat efecte adverse vizibile. Deocamdata, boala este sub control, speranta mea este ca va creste si se va ameliora.
Sanatate va doresc si..anunta-ne si pe noi ce decizie iei si cum va merge.
OanaRusu spune:
AlinaEmi, cauta homeopat si terapeut Bowen.
Tratamentul propus si eu il vad ca o otrava. L-a facut baiatul meu 6 luni si nu l-a ajutat. In schimb l-a transformat intr-un baietele de 3 ani care nu radea, care era mereu tirst si mereu absent de la camin.
De cand mergem pe homeopat si pe bowen e alta viata, si a durat mai putin de 2 luni sa ajungem atat de bine.
Dar prima faza a fost o acutizare pe care mi-a asumat-o si pe care a depasit-o mult mai bine decat crizele de sub tratamentul flixo+singulaire.
La tratamentul homeopat, ce am primit noi, a fost extract din mladite de coacaz negru, ipeca (asta folosim si acum la cate o tuse mai rebela) si terapie bowen care a ajutat tratamentul.
Cred ca au fost si alte remedii - nu-mi amintesc remedii si nu le-am notat pt nu e relevant pt alti copii, fiecare are remediul lui.
Dar dc nu a dat rezultatul dorit, cauta alt homeopat - eu prefer pe cei care merg cu remediu unic (adica nu scheme compleze din nu stiu cate remedii luate in paralel) si astea merg f bine de fiecare data (noi toti in fam ne tratam homeopat, eu am avut diverse inclusiv o sinuzita care-mi da batai de cap)
Pune incredere in homeopat si lupta - ca nu e usor - dar la noi rezultatul a fost spectaculos.
O ultima - dar f importanta precizare - la homeopat m-a trimis medicul alergolog aleopat, ea mi-a spus ca stie f multe cazuri care au mers super si ca e prea dur tratamentul aleopat pt copii.
(Singulairul e cu adevarat periculos, daca as putea da timpul inapoi m-as duce la ziua cand am acceptat si as arunca pastilele alea nenorocite la gunoi; copilul meu a avut cosmaruri noapte de noapte dupa instalarea singulairului pana l-a eliminat din organism)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=14" target="_blank">Vara 2011 oa1 & oa2
eimotto spune:
Alina - toata iarna trecuta am apelat la remedii homeopate atat pentru baiat cat si pentru sotul meu (care se imbolnavea cot la cot cu cel mic). Am apelat la homeopat pt ca tot asa ma luase teama ca "otravesc" copilul cu tratamentele pentru brosiolite/bronsite. Sincer a fost frectie la picior de lemn - toate schemele pe care le aplicam in scurtele perioade de acalmie si toate schemele pe care le aplicam pe perioada in care era bolnav - si a fost incontinuu bolnav cu pauze de 2 maxim 3 saptamani. Rezultatul: din luna martie pana la finalul lunii aprilie o tuse seaca, gen alergica, de ajunseseara la gradinita sa nu mai vrea sa il primeasca desi el nu avea nimic altceva (ca prea tusste copilul, daca este totusi bonav...ce parinti inconstieni de isi trimit copilul asa bolnav).
Am ajuns la alergologie, i-am facut toate testele si nu este alergic la nimic. Am urmat pe periaoda verii tratament cu singulair+aerius (dupa 2 sapt i-a disparut tusea, nici macar la efort nu mai tusea).
De o luna de cand a inceput gradinita a facut deja o pneumonie (cu insuficienta respitatorie+wheezing+internare in spital) si o bronsita. Sa va spun ca acum pe fisa noastra de la dr. scrie ca este in urmarire pentru astm? Si asta pt ca m-am incapatanat eu anul trecut sa il tratez homeopaticeste fara nicun efect si toate astea i-au slabit rezistenta si capacitatea de vindecare.