Mar-Apr(180) Hai Ailed, aZaZ! Bravo Iony, Medeea!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simonacip am vazut foto ..no comment!!! Am senzatia ca toti iti seamana...si sunt frumosi foc, ... Al meu sot a afirmat ca e unul mai frumos ca celalalt....dar si mama.. frumusica

bb_yasmi sa-l maninci pe zimbaret si alta nu. Fotografiile unde bb zimbesc sunt ''dementiale''... Superb!!!

salo_sama greu sa comentezi astfel de foto... este un ingeras, ...fara parul cret , deci nu-ti seamana . Superba, ....no comment!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna seara fetelor!!!

Gata si la noi cumparaturile ...!

Yoni nu a nascut, INCA. am vb acum cu ea...i'au bagat nu stiu ce dispozitiv si are contractii la 10 min.

Inca mai asteptam!!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Vai saraca Iony, ce o mai chinuie si aia pe acolo de dimineata pana acum nu a nascut ce i-or mai face ca nu inteleg de ce nu ii pun ceva pe perfuzie sa se dilate si sa nasca odata?

Multumim de vesti si sa ne tii la curent Tu pe unde tr-ai plimbat azi si ce cumparaturi ai mai facut pentru bebe Edy ?

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

viss,ma bucur ca ai ajuns casa cu cele 2 minunatii,abia asteptam impresii de mamica de 2 puisori scumpi
am vazut pe miriam si petra,sunt minunatebebeluse frumoase si pe mamicile lor
simona,am vazut si comorile tale de baietei,impresionant de frumosi toti 3,poti sa fi mandra ca esti mamica de 3 feciori ca niste papusi si nu mai fi ingrijorata cu kg,sunt sigura ca se vor duce,dar ai putintica rabdare
catank,aseara mi a adus si mie sotul coca cola ca nu m am mai putut abtine dar sa stii ca i am simtit chiar toate chimicalele si nu am baut decat o guritza,dar chiar am fost dezamagita ca la cat am asteptato...

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui catank
Am reusit astazi sa-mi cumpar cele 3 ceaiuri specificate de dorinut, (chimen, anason si folicul), mi-am luat si protectii pt sin de la avent din silicon, nr mic si crema de galbenele, plus diverse maruntisuri pt casa.

folicul? never heard about that poate ai vrut sa spui fenicul?? de la cola ti se trage nu ?

_

AMR 2 saptamani

De la oboseala!!!

Sa ai pofta strumphy!!! Sa stii ca ma mustra constiinta ca v-ati pus pe consumat colo nu e buna...

Am facut piftelute astazi...am poftiti ieri la tine si cu cartofi frantuzesti...si salata verde cu ciupercute crude....superbe toate!
Tu in afara de popcorn, cola si inghetata ce ai gatit?

Mergi la inceput

ally ce ai cumparat frumos si bun??
Chiar mai fetelor, ...saracuta iony...pe mine ma omoara timpul asta ...si travaliu lung. Cred ca as fi cerut cezariana instant. o fi rau??? Dar nici atit sa stau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

si mie mi a facut mami si chiftelutze si oua umplute mi era pofta de dimineata si i am soptit ei,stiind ca ea o sa mi le faca daca stie ca mi e poftanerusinata de mine
strumphi nu l am zdrucinat asa tare...numai pe alocuri...dar taaare lenes a fost azi.azi noapte facea valuri valurele si azi deabia deabia l am simtit
lavi,am vazut si poza cu bebe lucas zambind,iti vine sa l papi tot
am facut 2 poze aseara si acum mi e lene sa le descarc,dar pana la urma o sa le pun sa vedeti ce burtoi imens am

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz, nici eu nu inteleg de ce nu intervin doctorii aia cu ceva pt a o ajuta sa nasca!!!

Am faceut diverse cumparaturi,nu neaparat pt bebe...el are acum cam tot...lui i'am luat doar inca un pachet de Pampers new born. In rest am umplut frigiderul si mi.am luat halatul pt spital si completarea la bagaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Tu in afara de popcorn, cola si inghetata ce ai gatit?

rabdari prajite

cand sa gatesc daca toata ziua am fost aiurea pe afara?

am mancat si noi ce am mai gasit prin frigider, eu nu mai aveam spate si picioare sa stau sa gatesc dupa ce am facut atatia km pe jos in parc

poate incarc filmuletele sa vedeti lebedele si ce curte ii facea lebadoiul duamnei lebede

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Catank, ghici cate sticle de cola am luat???

Un bax...sa fieeeeeeeeee

Mergi la inceput

lauriciu_25 te cred!! De pofta...na Ideea este ca sunt persoane care consuma in loc de apa, zi de zi... ma consolez si eu acum ce sa spun?
Bine ca ai baut putin!

Mergi la inceput