Mar-Apr(180) Hai Ailed, aZaZ! Bravo Iony, Medeea!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna seara fetele,
Am intrat scurt ca trebuie sa o duc pe Giulia la culcare. Am vrut sa va anunt ca am primit cardul de la CBC. Cine era interesat, rog sa imi trimiteti PM cu adresa si o sa il expediez prin posta.
Bine ai venit acasa Viss. Sper sa reusesti sa ne pui repede niste pozici.
Am vazut si restul fluturasilor. Se fac tot mai frumosi cu fiecare zi care trece.
Va pup si va doresc noapte buna

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 34s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Viss, bine ati venit acasa !!!

Buburuzelor , sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii mereu asa cum ati facut-o cand v-ati nascut!!! Asteptam mai multe impresii despre nastere si ceea ce ai simtit cand le-ai vazut, sotul cum a reactionat si ce spune , poate si pozici cand o sa ai putin timp , desi imi imaginez ca nu e simplu deloc cu 2 buburuze mici, dar asa de frumos

Am trecut acum in lista greutatea corecta si inaltimea, ne mai trebuie apgarul lor daca il stii , care cred ca a fost 10!!! 10 pentru buburuze , da?

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

buna seara prietene dragi!
felicitari medeea ,ce nastere usoara ai avut!
noi am fost azi pe deal la un gratar cu prietenii,nu puteam sta in casa cu vremea asta superba si am fost cu jeep-ul si ne a cam miscat pe mine si pe bebe,mi s a intarit burtica de vreo cateva ori,desi mergeam f incet,dar acum suntem bine...bebele meu m a cam ingrijorat azi,a fost cam lenes,l am simtit foarte slab ,numai de vreo cateva ori...sper sa fie totul ok,sa nu mi dea emotii acuma la sfarsit...dar ma linistesc citind ca si strumfhi are aceeasi problema si ma gandesc ca o fi ceva specific varstei...cine stie

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Viss deci ti-ai vazut visul implinit

Bine ai venit acasa cu fluturasii tai sanatosi!

Vb fetelor, cind poti...asteptam impresii si musai foto

Fetelor, sunt frinta... o zi tare grea am avut astazi in ciuda faptului c-am dormit de la ora 14 la 17. Si totusi, m-am trezit super obosita...

Am reusit astazi sa-mi cumpar cele 3 ceaiuri specificate de dorinut, (chimen, anason si folicul), mi-am luat si protectii pt sin de la avent din silicon, nr mic si crema de galbenele, plus diverse maruntisuri pt casa.

Ajunsa acasa la ora 13, am hranit oamenii la de la lucru...si asa am lasat masa nestrinsa si in pat cu mine...la 17 m-am trezit.

Apoi am pregatit cina...la 19 au mincat iar, si doar acum am terminat curatenie, vase si baie...

Vine sotul acum pe seara in dormitor...si vede dupa o oglinda mare (pe care o am in dormitor) sticla de cola cu juma in ea . Se uita la sticla, o ia...se uita la mine...imi zice cei asta?

Eu zimbesc, el ma intreaba din nou, cei cu asta....

Am baut eu, ...si el...juma de sticla? da juma...ieri

A baut si el o gura , s-a strimbat ca e calda si cu gust de chimicale. Cum ai putut sa bei asa ceva??? ...
Nici eu nu stiu, dar astazi am fost cuminte, ...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Sa fie un capitl numai cu vesti bune si bebei sanatosi cu mamici fericite!!!

Ma duc sa trec in listuta datele pentru fetita medeei, ca dimineata cand am trecut in listuta nu stiam nici macar numele, ma duc sa completez acum

Revin dupa

_

AMR 2 saptamani

Multumim de capitol! Fain ca te-ai plimbat...eu nu as fi putut sa merg atit de mult pe jos... esti tare. Eu am burta f mare...sunt tare curioasa cit are bebelina mea cind voi naste, nu mai cred in eco...cert este ca ma misc f greu.
Inghetata zici...sa-ti fie de bine!!! la pachet nu ai luat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

strumph - multumim de noul capitol

salo - e dulce rau Petra!

fetele eu ma duc sa ma asez putin in pat ca m-a pocnit o durere de cap...
o seara frumoasa va doresc in continuare!

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Nenorocite durerile astea de cap...

Sanatate multa! sa te faci bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

buna seara prietene dragi!
felicitari medeea ,ce nastere usoara ai avut!
noi am fost azi pe deal la un gratar cu prietenii,nu puteam sta in casa cu vremea asta superba si am fost cu jeep-ul si ne a cam miscat pe mine si pe bebe,mi s a intarit burtica de vreo cateva ori,desi mergeam f incet,dar acum suntem bine...bebele meu m a cam ingrijorat azi,a fost cam lenes,l am simtit foarte slab ,numai de vreo cateva ori...sper sa fie totul ok,sa nu mi dea emotii acuma la sfarsit...dar ma linistesc citind ca si strumfhi are aceeasi problema si ma gandesc ca o fi ceva specific varstei...cine stie

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Frumos la gratar pe vremea asta... Am vazut astazi multa lume la iarba verde pe aici in zona... gratarele unu linga altu... MAine va fi si mai si... Sa-ti fie de bine! Bebeii sigur va sunt bine, ..nu va mai ginditi aiurea... E normal sa nu-i simtiti..in momentul in care sunteti solicitate ...Cind stam la orizontala se schimba povestea...

Mergi la inceput

Ghiciti ce fac eu acum ?

Mananc popcorn si beau cola , tutunul mai lipseste Vezi mai Catank ce ne-ai facut, de ieri continuu tot se vorbeste pe aici de cola si ne-am pus pe baut

lauriciu, sper ca nu l-ai zdruncinat prea tare pe bebe, a mea a dormit cat m-am plimbat abai dupa ce am ajuns acasa pe canapea s-a desteptat si a misunat putin si iar s-a pus la nani ca nu mai zpune nimic de atunci

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara fetelor!!!

Gata si la noi cumparaturile ...!

Yoni nu a nascut, INCA. am vb acum cu ea...i'au bagat nu stiu ce dispozitiv si are contractii la 10 min.

Inca mai asteptam!!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank
Am reusit astazi sa-mi cumpar cele 3 ceaiuri specificate de dorinut, (chimen, anason si folicul), mi-am luat si protectii pt sin de la avent din silicon, nr mic si crema de galbenele, plus diverse maruntisuri pt casa.

folicul? never heard about that poate ai vrut sa spui fenicul?? de la cola ti se trage nu ?

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput