Mar-Apr(180) Hai Ailed, aZaZ! Bravo Iony, Medeea!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hai ca ma intind si eu putin pana se trezesc cei doi somnorosi
lavi vizita placuta si scurta cum iti doresti

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Am numarat eu gresit, sau Iony se chinuie de o noapte si o zi intreaga?
Ce-or fi facand medicii acolo?....

Tinem pumnii, Iony!

eu nu stiu ce sa fac cu luatul in greutate. Alex are icter si e foarte somnoros. ziua il mai zgandar pana se trezeste, dar noaptea mi s-a intamplat sa dormim amandoi 4 ore tun fara sa ne trezim.

Suge cam 1 ora dar ...in reprize de cate 5 minute, cu pauze si somn intre...
L-am nascut de 3350, a scazut la 3100 dupa nastere, am ieswit din spital la 3200. La 9 zile am ajuns la pediatru, acolo avea doar 3300...si cica ar trebui sa ia 200 gr / sapt ca sa fie bine.

Of. Eu lapte am (garla, chiar) dar ce sa fac, daca adoarme si e somnoros de la icter
M-a pus pediatrul sa cumpar cantar si sa il cantaresc zilnic...pai eu dau de tot in paranoia asa...

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hello fete
Intru si eu rapid, o felicit pe Viss, scrii tare frumos, ma bucur c-ai reusit sa povestesti totul. Sper sa va intrati in ritm si sa fie si fata mai docila..
Lavi, eu nu l-am scos inca, sunt obisnuita sa-i scot pe la 3-4 sapt asa ca desi azi un pic mi-a lipsit sa nu ies..m-am abtinut...Mai stau vreo 10 zile acasa, e mai safe asa...
ALina.n si al meu se cam foieste, noaptea-l apuca mai ales, dar la mine fac cei mari galagie si sunt convinsa ca in partea a doua a zilei nu doarme bine, iar seara ajunge si el la limita cu oboseala...Si are si gaze puiul, ii dau Sab Simplex, il calmeaza imediat.
Spiridusha, sper sa capatam toate un ritm cu ei,sa ne obisnuim...si sa mai treaca 1 luna macar...va fi altceva..
Scrish, ce frumos ca va sta sotul cu tine E foarte important. Nu refuza insa total nici parintii. Vezi atunci daca va fi sau nu nevoie si le spui frumos daca nu e cazul sa se implice atunci...Dar poate vei avea nevoie de ajutor, nu poti inca sa stii.
Ina, eu in prima noapte acasa am vut niste frisoane crunte...doar de bb m-am miscat sa ma dau jos din pat...visam ca sunt pe un camp intins inghetat si-mi spuneam ca trebuie sa ma autosugestionez ca e soare si cald si atunci visam soarele cum imi arde in spate...cred ca aveam frisoane...a fost tare rau...eu si in sarcina am aut asa...nu stiu de ce
Roxy, cred ca ii vom spune Vlad..al meu e obsedat ca se va rade de el daca il vom striga Arsenie...Pentru mine e mai frumos Arsenie, dar important e ca are un protector asa mare si e suficient.
Lalely, trebuie sa reusesti cu postul, gandeste-te ca o faci pt pui si ai sa poti!Roaga-te la DUmnezeu sa poti si ai sa vezi ajutorul.
Ma bucur ca si ALina06 si Sabrya vor sa se impartaseasca. bravo fetelor!!!Doamne Ajuta!
Stefy..ooof, mulge sanul sub apa calda pana se mai inmoaie sa poate suge bb. persista cu pusul la san, nu-i da lapte praf ca apoi satula nu va mai trage si agravezi problema cu sanii.
Iony...ce faci tu draga de tine???ooof!
Danielle, ooof, stiam eu de ce ma tem de cezariana. Mie doar vazand mi se pare monstruasa, dar traita...Cred ca nici abdominoplastie nu voi avea curaj vreodata sa fac...Altfel cum esti???
Azaz, hai ca mai e putin si la voi!Pentru herpes pasta de dinti..mai zicea cineva...
Miki, ma bucur ca v-ati adaptat...Ce rapizi ati fost cu terminarea casutei..Noi mai avem livingul si bucataria...a mers mai greu la noi...dar sper intr-o luna maxim sa fie totul gata
Strumpfi, Lauriciu, Cami fetele

aaa. al meu are o secretie la ochi, pediatra a zis ca vine vineri si n-a mai venit...Cu ce sa-i dau doar ser?? Tin minte ca si ceilalti au avut si le-a trecut cu ser. Am sa perseverez. buricul inca nu a cazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Astazi am fost la biserica si preotul m-a sfatuit sa ma impartasesc cat mai des in acest post..asta mi-o zisese si preotul de la Sf Nectarie...Problema mea este cu postul si lactatele..caci daca nu mananc carne nu am probleme...

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

eu am dezlegare de la parinte, m-am impartasit saptamana trecuta fara sa tin post. la fel, cat mai des mi-a spus sa ma impartasesc, cel putin inca o data pana nasc.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

azaz, si eu m-am trezit cu o chestie la gura exact inainte sa nasc...nu stiu daca era herpes. medicul m-a rugat sa nu folosesc nimic altceva in afara de...pasta de dinti.

in alta ordine de idei, mai are cineva frisoane si / sau transpiratii abundente noaptea?

eu am facut iar fleasca salteaua iar frisoanele sunt atat de puternice ca nu reusesc sa-mi tin maxilarul inchis de tare ce-mi clantane dintii.

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

ina, eu am avut frisoane cand am facut ineput de mastita, niste galme pe la sani dureroase..de la febra laptelui nu cred..dar ai febra laptelui ? sanii mari si grei si tari si mult lapte in titi ? ai grija

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

viss, esti de nota 10!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

asta fac de o ora...ma masez la tatoie...am facut si dus si acum astept o pompa mai 'desteapta'...si astept puiutul sa se trezeasca sa ne mai chinuim un pic una pe alta....multam de sfat

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

stefy, dar nu curge deloc deloc ? parca yasmi spunea de niste injectii care se fac pt desfundat..n-ai unde sa te duci la un medic acolo ? sau consilier pe alaptare ? trebuie sa fie, pana si la noi exista asa ceva..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

incercam sa facem tatoiele astea care au devenit urise sa hraneasca puiutul si nu prea reusesc...cred ca am canalele infundate...
ce trucuri stiti pt a ajuta?? eu tot am pus puiutul la san,dar acum pt ca pieptul e prea plin nu mai poate apuca si mi-a facut si rana(ca este o papaciosa)...am incercat si cu pompe si tot fara rezultat...sani mei sta sa sara in aer....acum dau formula puiutului.

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

laptele vine prea din abundenta cand sunt sanii plini si bebicul nu poate face fata. e bine sa te mulgi un pic inainte, ca sa nu mai vina cu debit asa mare. in ala ordine de idei, laptele de la inceput se numeste "lapte de sete", adica este mai putin consistent, mai apos, cat sa ii tina de sete. pe urma, ai observat ca vine unul mai gros, ala este mult mai hranitor. din cauza asta multe mamici abandoneaza alaptarea, pentru ca vad laptele ala apos si zic ca nu au lapte de calitate.

in cazul tau, incearca sa te mulgi inainte de alaptat, dar doar pe jumatate. asa stimulezi si lactatia, nu faci noduli si bebicul poate inghiti fara sa se inece. poti incerca sa tii putin sanii in jet de apa calda inainte sa te mulgi, ca sa se inmoaie si sa mearga traba mai usor.

succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

HAI IONY

vad ca eu am cam ramas singura cu 3 kinderi care inca nu a nascut.
Am niste emotii pentru maine de nu mai pot.
danielle cum este cu 3 copii? ca inca nu imi pot inchipui!

MARIA ; ANDREI si STEFAN 38+ s
AMR 1 ZI

si la mine mai dureaza :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

- pampersul ar treb schimbat inainte de masa,dc nu plange intre, ptr ca dupa masa i-as agita si ar putea varsa?
- pe buric necazut- dat cu baneocin pudra, pe cel cazut cu betadina si baneocin? sau invers?la baiat i-a cazut ieri,in a 4-a zi
- inainte de batista bebel mai punem ser sau nu?
-de la cat timp pot da ceai anason bebel? neonatoloaga zise ca acum e prea devreme..?

-felicitari celor care au nascut.am vazut-o pe monas.e bine?sa-mi scrie-ti si mie 2 fraze despre ea,please..nu am timp sa citesc inca din urma.
-deea a fost superba,m-a ajutat mult in zilele de spitalizare

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

-pampersul eu il schimb la jumate, cand schimb si sanul pt ca de obicei face caca cand papa a mea..la final risti sa dea laptele afara si ii agiti..deci mai bine faci o pauza pe la mijloc, sa nu fie nici f infometati si sa aiba rabdare la schimbat
- pe buric cazut/necazut eu am dat cu betadina si pudra baneocin -asa ne-au zis in maternitate..la vlad ca a picat mai greu am dat in final cu alcool alb/spirt
- inainte de batista pui ser din abundenta si nu-i bagi in nasuc rau dispozitivul ala, ci la baza nasului..si aspiratorul la 800 puterea
- ceai..nu stiu ce sa zic daca asa a zis neonatoloaga..dar eu stiu ca se poate..sunt si ceaiuri speciale baby drink/baby calm, etc..
- cu agitatia la schimbat/baita etc depinde de momentul ales si de starea lor, adica odihniti/infometati etc la baita la majoritatea le place dar sa le creezi o stare de siguranta-pune un finet in cadita care pe urma te ajuti de el sa-l imobilizezi putin-il pui pe manute cat timp speli piciorusele si pe urma dezgolesti o manuta o speli si o acoperi cu carpita asta uda..il impiedica sa se sperie si o sa vezi ca se tine de ea eu asa am procedat, m-a invatat o mamica si a avut succes, e f relaxata la baita..plus ca daca voi sunteti zombi si agitati si stangaci le transmiteti starea voastra si lor..luati toul cu mult calm, siguranta chiar daca ei plang..canta, vorbeste cu ei, joaca-te chiar daca plang..gandeste-te tot timpul la cat de fericita esti si trasmitele starea asta euforica pozitiva si lor..succes mami

apropo, m-a terminat stilul tau de a povesti

Mergi la inceput