Mar-Apr(180) Hai Ailed, aZaZ! Bravo Iony, Medeea!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Mi-a iesit un herpes si nu stiu cu ce sa il dau. Tocmai acum cand trebuie sa nasc. Offfffff. Pe unguentul Aciclovir scrie ca este interzis in sarcina. Are cineva idee ce sa ii fac ca sa treaca? sau macar sa nu se faca foarte mare, ca deja este cam mare.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 38+ s

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua burticute si mamicute!

Si eu intr-o scurta pauza de ordine si curatenie, ca vine soacra azi la noi si era cam haos prin dormitoare si a trebuit sa pun la loc sa fac putina ordine macar Ma duc sa fac de papa pentru pranz acum , sper sa si reusesc pana apar ei, oricum , cica e un late lunch ..deci am timp inca vreo 2-3 ore

Am trecut sa vad de Iony daca a nascut si vad ca saraca inca se chinuie, de ieri dimineata eu i-as strange de gat sa ma lase in dureri asa multe ore, 24 ore si e abia dilatatie 2 cm si contractii 3-4 min ? Ma rog pentru ea sa treaca cu bine si sa isi tina in brate printesa cat mai repede

Ally, te rugam sa ne tii la curent , eu o sa trec sa mai trag cate un ochi din cand in cand, dar nu am timp de stat la povesti , scuze fetele ca nu scriu la fiecare in parte, dar dupa cum spuneam, cam ocupata azi cu vizita socrilor poate diseara dupa ce pleaca o sa intru sa mai trancan si eu

Va pup pe toate si o zi frumoasa cu mult soare va doresc

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Da Strumpitz, cum mai aflu cate ceva de Yoni vin repede si anunt!!!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

azaz, si eu m-am trezit cu o chestie la gura exact inainte sa nasc...nu stiu daca era herpes. medicul m-a rugat sa nu folosesc nimic altceva in afara de...pasta de dinti.

in alta ordine de idei, mai are cineva frisoane si / sau transpiratii abundente noaptea?

eu am facut iar fleasca salteaua iar frisoanele sunt atat de puternice ca nu reusesc sa-mi tin maxilarul inchis de tare ce-mi clantane dintii.

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ina eu am patit ce descrii tu dar cand am fost racita si aveam febra, ma trezeam din somn tremurand si desi aveam 27 de grade in casa ma durea carnea pe mine de frig. esti cumva racita?

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

Stefi fa foarte mult masaj cu un prosop inmuiat in apa calda sau stai tu sub dus si fa masaj cu un prosop aspru de sus in jos si de la stanga la dreapta cu ambele maini. Dar mainile sa fioe in sensuri diferite. Si pune si poimpita la san ca te ajuta la desfundat canalele.

Noroc de tine ca mi-am adus aminte ca am uitat sa pun pompita in bagaj.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 38+ s

AMR 1 ZI

asta fac de o ora...ma masez la tatoie...am facut si dus si acum astept o pompa mai 'desteapta'...si astept puiutul sa se trezeasca sa ne mai chinuim un pic una pe alta....multam de sfat

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusha

Va multumesc mult de sfaturi, si eu zic ca se adapteaza la mediu, mai sunt si durerile...chiar stateam aseara si ma intrebam daca chiar o sa fiu in stare sa fac asta.. sarcina a fost un vis, a fost parfum pe langa ce traim acum...sper sa fie bine pana la urma...trebuie sa fie

Galma ma sperie si ma doare rau ca e chiar la subrat una, si a mai aparut una un pic mai jos, mi-e asa frica...pe sot il mai trimit sa ia una alta, cand suntem amandoi mai facem cu randul la Cristi dar acum e la shopping si nu reusesc sa ma mulg, ca e Cristi in brate...in patut abia sta..zici ca ma pandeste, adoarme si cum dau sa-l pun in pat, pac se trezeste si plange.

Greu, greu...dar incerc sa fiu zen, stiu ca are nevoie de toata rabdarea si dragostea mea... si bine ca am sotul cu mine, implicat pana-n gat! ma gandeam cu groaza cum se descurca femeile singure...

Daaar sa fim optimisti...totul va fi bine,timpul va zbura!!

Aseara era soacra-mea crispata de ce nu o chem pe mama la mine sa ma ajute...cu ce doamne iarta-ma sa ma ajute? mama e extrem de panicoasa si in situatia de aseara, cu urlete, plans, dormit 2 ore, maica-mea ar fi fost o bomba cu ceas Oricum nu am eu o relatie asa apropiata cu mama, asa ca nu mi-ar fi ok sa-mi fie toata ziua pe cap.

Yasmi, cu foamea ma resimt si eu, as manca orice oricand, numai ca nu prea ma lasa piticul...numai din 2-3 inghitituri imi termin mesele..

Viss, sublim sentimentul trait de tine si foarte frumos povestit!! Ma bucur enorm pt tine!! Sa fiti fericiti!!

Heey Stefy, bine ai revenit, felicitari pt pitica...sutienul de alaptat cumparat de mine inainte sa nasc e o gluma pe langa tzatzele mele care mai au un pic si matura pe jos... aceeasi problema si eu...si mi-am luat rezerve serioase de ceai pt lactatie...mmmdaaa

Cam atat, vad ca a adormit, incerc sa-l vrajesc cu patutul, poate sta acolo sa ma mulg si eu...

pup fetele...

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

draga mea...doar ceai pt lactatie am baut si laptic am(cred eu) la cum sunt sanii mei...doar ca nu are pe unde sa iasa

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

ina eu am patit ce descrii tu dar cand am fost racita si aveam febra, ma trezeam din somn tremurand si desi aveam 27 de grade in casa ma durea carnea pe mine de frig. esti cumva racita?

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

nu-s, totul a inceput de cand mi-a venit laptele. Asta o fi "febra laptelui"?

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- pampersul ar treb schimbat inainte de masa,dc nu plange intre, ptr ca dupa masa i-as agita si ar putea varsa?
- pe buric necazut- dat cu baneocin pudra, pe cel cazut cu betadina si baneocin? sau invers?la baiat i-a cazut ieri,in a 4-a zi
- inainte de batista bebel mai punem ser sau nu?
-de la cat timp pot da ceai anason bebel? neonatoloaga zise ca acum e prea devreme..?

-felicitari celor care au nascut.am vazut-o pe monas.e bine?sa-mi scrie-ti si mie 2 fraze despre ea,please..nu am timp sa citesc inca din urma.
-deea a fost superba,m-a ajutat mult in zilele de spitalizare

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss sunt prera mici bebeii
exact cum ai spus
de aceia plang la schimbat
si antonia
plangea de mama focului
la schimbul pampersului si la baita
acu ii place la nebunie
nu mai tin minte cat a durat acest planset
o luna cred ...