Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2
Raspunsuri - Pagina 6
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 bella cand te duci la medic? Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +4 |
cred ca maine azi ma duc la beta
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
cred ca maine azi ma duc la beta Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt |
asteptam rezultatul
daca-l faci la medlife in 3 ore e gata
intri pe site si ai rezultatul
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4
emilyjeuly spune:
neata burtici!
sarah, imi pare foarte rau! sunt alaturi de tine!
bun venit noilor burtici! sa dea DD sa aveti sarcini usoare si la termen si bb sanatosi!
many, multumim pt casuta draguta! te rog sa imi trimiti si mie parola pe PM.
sa aveti o zi super!
Emily 5+
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
rania_s spune:
Lia73 draga uita-te in spate la pagina4la o postare de-a lui many bany..de-acolo am luat-o si eu
Ti-as pune linkul dar is cam incepatoare in ale forumului si-s habarnista rau,sper sa intelegi!
Eu nu am greturi,dar am impresia ca orice manac mi se umflau burtica cam tare..sau poate mi se pare si de ce eu is cam slaba!
5+
Lia73 spune:
citat din mesajul lui rania_s Lia73 draga uita-te in spate la pagina4la o postare de-a lui many bany..de-acolo am luat-o si eu Ti-as pune linkul dar is cam incepatoare in ale forumului si-s habarnista rau,sper sa intelegi! Eu nu am greturi,dar am impresia ca orice manac mi se umflau burtica cam tare..sau poate mi se pare si de ce eu is cam slaba! 5+ |
sarutmana
bebelinul meu scump
+5
rania_s spune:
da ziceam ca nu am greturi...tocmai era sa dau apa la moara...vorba vine....am un gust amar in gat
5+
ralu_t spune:
aaa...si vroiam sa va mai intreb ceva. la analizele de urina mi-au iesit niste hematii(sange) in sumar dar urocultura e negativa...eu n-am mai avut pana acum niciodata o infectie urinara sau probleme ale tractului urinar. daca ma uit pe net mi se face rau. adica cea mai buna varianta este cea cu infectia urinara. poate totusi sa fie infectie cu urocultura negativa? m-am perpelit tot we. alte manifestari in afara de urniatul frecvent (dar nedureros) eu nu am. si8 urinatul frecvent s-a declansat dupa ce am aflat de burtica...deci cred ca are legatura cu asta.
ralu- de bebe albastru si 5+
i believe in miracles...povestea noastra
many_bani spune:
Buna dimineata,
Nu imi place ca incep ziua/saptamana citind vestea trista de la Sarrah, draga mea imi pare tare rau, DD sa aiba grija de voi
Despre semne nici eu nu prea am, decat asa o umbra de greata uneori dupa ce mananc si parca si pe mine ma baloneaza orice. Pana acum am crezut ca sunt urmari ale punctiei, dar ar cam trebui sa se duca de acum.
Am o rugaminete la fetele care doresc sa fie in listuta, sa scrie datele mai mari, inrosite, cumva sa sara in ochi
Mai intreb o data ca poate nu s-a citit mesajul cu atentie, sunteti de acord sa trecem ziua si luna de nastere a gravidutelor(nu este musai anul) si dr. si maternitatea unde vor naste?
Sunt singura cu Vlad asa ca ma retrag sa ma apuc de treburi si strans jucarii
Emily ai PM
O saptamana frumoasa.
mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne
Lia73 spune:
la mine iese fetitaaaaaaa
cu funditaaaaaaaaa
bebelinul meu scump
+5
many_bani spune:
citat din mesajul lui ralu_t aaa...si vroiam sa va mai intreb ceva. la analizele de urina mi-au iesit niste hematii(sange) in sumar dar urocultura e negativa...eu n-am mai avut pana acum niciodata o infectie urinara sau probleme ale tractului urinar. daca ma uit pe net mi se face rau. adica cea mai buna varianta este cea cu infectia urinara. poate totusi sa fie infectie cu urocultura negativa? m-am perpelit tot we. alte manifestari in afara de urniatul frecvent (dar nedureros) eu nu am. si8 urinatul frecvent s-a declansat dupa ce am aflat de burtica...deci cred ca are legatura cu asta. ralu- de bebe albastru si 5+ i believe in miracles...povestea noastra |
Eu am avut in sarcina cu Vlad infectie urinara, dar s-a vazut in urocultura (primul trim.) am facut tratament si apoi am facut urocultur in fiercare luna, dar scapasem de balarii.Nu poti sa intrebi dr. de fam. sau ginecologul?
mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne