Aspirante optimiste. Felicitari Bella!
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_86 spune:
anca, m-ai facut sa rad
stai asa ca pe 31 e si ziua mea....
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
ankuta merci ca mai trecut la titlu...sper sa raman acolo maine si sa nu fie beta aiurea. da gata nu mai cobesc. e bebe trb sa fie bebe
lore si eu cred ca tu vii cu mine la noiembrie decembrie
pe dr nu l-am sunat inca...il sun maine dupa ce fac beta ca sa ma duc la el ca sigur o sa imi de-a ultrogestan.
apropo mai fetelor vedeti ca am simtit eu ceva cand am inceput sa iau elevitul?
plec un pic ma duc sa pap ceva ca ma luat o ameteala si doar am mancat pe la 10. aaaa la mine ca simptom de sarcina a mai fost si foamnea deasa si mancatul putin. mi-e pofta, foame si iau de 2-3 ori si m-am saturat.
ankuta o sa vezi tu ca daca te detasezi ramai repede gravi. fetelor asta e reteta. sincer va zic
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
corina_s spune:
eu mai am de asteptaaat muuult..sunt zi 8..
ultimele 2 luni mi-a venit la 33 zile, luna trecuta la 28 zile - cred ca din cauza stresului..a fost o luna grea si obositoare
stau si ma intreb luna asta la cate zile ar trebui sa NU astept..si de cand sa prestam intens..
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
ankcta spune:
Stiu Ana ca asta este reteta, dar toate observam cat de greu ne este sa ne detasam de acest vis
Ancuta , in curand
lorena_86 spune:
bella, cred ca e momentul sa-ti schimbi semnatura....ce zici?
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankcta Stiu Ana ca asta este reteta, dar toate observam cat de greu ne este sa ne detasam de acest vis Ancuta , in curand |
mai eu nu pot sa zic ca m-am detasat complet da cat de cat, am fost prinsa cu mag...plus allte activitati. da asta nu inseamna ca nu faceam dragoste si mecanic doar sa fie. acum se pare ca a dat roade metoda.
apropo uite ma mai uit la test si unde e liniuta de test a aparut si o pata galbena in tot coltul dupa linia de test,ce o fii
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui lorena_86 bella, cred ca e momentul sa-ti schimbi semnatura....ce zici? ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
nu mai bine o schimb maine? beta imi zice si in cate sapt sunt, nu?
lorena_86 spune:
maxim 4 la cum arata testul
dar mai poti face unul si diseara....incearca sa faci unu barza....tare sunt curioasa cum iese....nu ai nici o farmacie pe langa tine
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui lorena_86 maxim 4 la cum arata testul dar mai poti face unul si diseara....incearca sa faci unu barza....tare sunt curioasa cum iese....nu ai nici o farmacie pe langa tine ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
sotu e responsabilul cu testele de sarcina....i-am dat tema si cred ca o sa vina cu o sacosa plina. i-am zis sa ia si ieftine si scumpe o sa fac si diseara si maine dim inainte sa plec la beta.