Aspirante optimiste. Felicitari Bella!
Raspunsuri - Pagina 10
bebelu86 spune:
FELICITARI BELLA!!!!!!
sarcina usoara sa ai, bebe sanatos si nascut la termen fara nici o praobl. stai linistita k si la mine abia se vedea a dpua liniuta la test...si eram gravida. fa un beta maine sa vezi ca asa e
Lore sanatate multa de tot. sa te faci bine repede. lasa..k poate bebe vrea sa vina de Craciun
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
bellasamoyed spune:
testul de ovulatie are doar o liniuta da stiu ca nu are nici o treaba!
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankcta Moni tb sa te testezi?! Pai te trec si pe tine in titlu, hai k avem loc Ancuta , in curand |
nuu, eu ar trebui sama testez cam pe 24 (parca asa facusem socoteala
CM de 24-25 zile
ultima menstra pe 27.02.
camcris spune:
FELICITARI BELLA
nu-mi venea sa cred cand am citit
stai linistita ca sigur este bb acolo, testul confirma, liniuta se vede, pala dar este acolo
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bellasamoyed spune:
bebelu multumesc mult ...pup-o pe pitica mult mult din partea mea
doamne ajuta sa fie maine beta bine...sa imi tineti pumnii.
fetelor ma suna al meu, ma ia cu diverse si dupa bate spre subiectul care il int cu o intrebare incocenta. iubi da oare chiar esti gravi. la care u ii zic ca da fara sa ezit...cred ca era sa scape tel din mana. deci ce sunt eu fericita da al meu sot e terminat. cred ca la naopte nu mai doarme
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris FELICITARI BELLA nu-mi venea sa cred cand am citit stai linistita ca sigur este bb acolo, testul confirma, liniuta se vede, pala dar este acolo www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
multumesc mult fetelor nu stiti ce inseamna pt mine ca ma sustineti si sunteti alaturi de mine. o sa vedeti ca usor usor o sa va mutati toate la odisee
bellasamoyed spune:
fetelor sunt cu lia la odisee Brumarei si Craciunite
Monique77 spune:
ce frumos Bellaaaaaa
deci azi e sarbatoare declarata !!!!
dar Ioana ce-o face....
ca o asteptam cu testarea de dimineata
bellasamoyed spune:
fetelor ma bag la somn ca imi pica capul pe tastatura...cred ca de la atatea emotii
aaa si am mai uitat sa va zic ceva, inca un semn care ma facut sa cred ca sunt gravi...as manca non stop muraturii, imi ploua in gura si acum cand va scriu.