Aspirante optimiste. Felicitari Bella!
Raspunsuri - Pagina 5
lorena_86 spune:
bella, daca stau bine sa imi amintesc....asa arata si testul lui bebelu facut in z 28 daca nu ma insel dar ea ovulase in z 7-8
asa ca nu ai motive sa te temi
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
acum sa speram ca nu ne parasesti de tot.....pleci la odisee si nu-ti ai amintesti de noi
macar asa sa ne dai pupici de molipsire
aaaa si sa stii ca ma supii pe tine daca nu ma tragi si pe mine dupa tine
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
Monique77 spune:
Neata fetele dragele!
dau si eu o cafea
Camcris e foarte misto mai ales a doua: requiem for a dream, si mie imi place tare
Lore ce faci mama....
mi-e asa mila de tine...
nici n u stiu ce sa iti zic sa te mai linistesti...
dar cand ti-a zis sa iei antibiotic i-ai zis ca exista posibilitatea de a fi bebe si ce a zis...??
uffff sper sa iti revii cat mai repede ca tare imi pare rau ca esti suparata
Ioana, te asteptam cu noi vesti
speram sa fie unele bune
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 nu neaparat bella acum cat timp banuiesti ca ai ovulat....ce zi a cmului esti hai sa-ti explic cum e cu beta ea su dubleaza o data la cca 48 ore din momentul implantarii in uetr, ci nu imediat depa fecundare deci dupa cum se spune....el se implanteaza in 5-7 zile de lafecundatie asa ca nu e greu sa-ti dai seama de ce nu e clar vizibila liniuta daca sure check ul are sensibilitate de la 25 unitati....gandeste-te la aprox 7 zile se implanteaza....atunci beta ta e ...sa zicem 0,5....dupa 48 ore ajunge la 1....dupa alte 2 zile ajunge la 2, apoi la 4, apoi la 8, .... 16, .....32, ........ si asa mai departe.... de asta e asa slaba....dar eu garantez ca esti graviduta si nu ai de ce sa te temii....bucura-te o sa-mi dai dreptate maine dupa ce fci beta ce zice sotul? ma bucur asa de mult pt tine ca stiu cat ai asteptat si cat te-ai stresat ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
ce sa zica iti dai seama,saracu la inceput era nedumerit pt ca eu nu i-am mai aratat niciodata un teste de sracina...si nu stia ce trb sa vada pe el. dupa ce i-am zis ca e posibil sa fiu gravi iti dai seama ca deja era in al 9-lea cer! deja calcula cand ar trb sa se nasca.
si noi nici nu stim inca sigur daca e sau nu e sigur bebe acolo.
am facut un test sure check. acum l-am pus sa imi ia si un clear blue sa mai fac si maine dim unu.
doamne abia astept sa treaca ziua asta si sa ajung maine la betaaaa
Lorena sa te auda Dumnezeu si sa fie beta cu val mare. eu am avut ultima menstra pe 12. feb. si de ovulat am ovulat cred intre 27 si 30. nu stiu sigur cand cert e ca am lucrat intens luna asta si sper sa nu fie liniuta vreo eroare de test ca o iau razna
da deja nu ar trb sa fie implantat in uter? ca doar am dureri de aproape o sapt, vineri am luat nospa ca sa ma mai lase, ieri au fost ok un pic spre seara.
doamne parca tot nu imi vine sa cred ca am 2 liniute pe test chiar daca e ea si stearsa
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
Monique77 spune:
citat din mesajul lui bellasamoyed liniuta se vede mult mai bine pe test decat in poza...in poza trb sa ai vederea foarte buna sa se vada ceva Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu |
Bravo Bellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
avem o noua castigatoareeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
ce mod frumos de a incepe o priomavara asa insorita!!!
Felicitari si sa ne tii la curent
o sa ai un bebic mamicooooo!!!
lorena_86 spune:
moni, draga mea, am zis dar daca fac infectie puternica si puroi crezi ca e mai bine....
daca ajung la o operatie sa-mi scoata amigdalele atunci clar nu are nici o sansa bebe
eu sper sa-mi treaca repede.....ca nu cred ca s-a implantat.....daca e bebe
banuiesc ca am 2-3 zile de la ovulatie
azi sunt z 14 si am dureri de ovare de nu mai pot si inca mai am cate un firicel mic de mucus....dar e pe sfarsite....asa ca nu am mult de la ovulatie....clar nu am cum sa afectez acum o eventuala sarcina
dar asa de rau ma simt
Monique77 spune:
Auzi Lore,
dar implantarea nu se produce cu vreo zi doua inainte de ziua in care ar fi trebuit sa apara menstra?
ca eu asa stiam...
cum e de fapt?
ca e f important daca se produce mai devreme
sa casc ochii mai bine si eu la semne
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui lorena_86 acum sa speram ca nu ne parasesti de tot.....pleci la odisee si nu-ti ai amintesti de noi macar asa sa ne dai pupici de molipsire aaaa si sa stii ca ma supii pe tine daca nu ma tragi si pe mine dupa tine ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
va trag pe toate cum sa va las aici...da stati sa ma urc in tren intai si sa reusesc sa prind barza de picioare. daca nu veniti rpd dupa mine la odisee nu v-am promis eu mai demult ca o jumulesc rau de tot?
imi doresc din tot sufletul sa se schimbe titlul din aspirante optimiste in burtici optimiste si sa plecam toate la odisee. pt ca meritati fetelor. sunteti niste luptatoare si ati dovedit-o tuturor
hai ca ma luat cu bocet rau...apropo de vineri seara o tin intr-un bocet
bellasamoyed spune:
apropo fetelor am voie sa beau cafea? ce stiti...tigarile gata sunt istorie da o cafeluta mica dim?
bellasamoyed spune:
aa si am uitat sa va zic ca temp o aveam aseara 37,1 si dim 37 ieri dim 36,9