Aspirante optimiste. Felicitari Bella!
Raspunsuri - Pagina 4
sophia_m spune:
lorena, imi pare foarte rau
tocmai acum cand vine caldura..
sa te faci bine cat mai repede
si mai glumet asa..mai, tu cred ca vrei sa ma astepti si pe mine, sa mergem impreuna la odisee
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
ioana_iasi spune:
si multa multa sanatatenu fii suparata lorena,eu zic sa nu renunti la natibiotic macar 3 zile sa iei,ca fereasca dumnezeu sa nu se infecteze si sa faci purio si apoi o sa fie mai rau,oricum eu iti doresc multa sanantate si nadejde la dd ca va fii bine.te si multa,multa sanatate.
asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!
ioana_iasi spune:
uf ce aiurea sa scris,nu stiu de ce...nu e de la mine,sanantate multa lorena.
asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!
bellasamoyed spune:
neata fetele
am nevoie urgent de o parere de la voi
mi-am facut test dim si am linia de control foarte pronuntata si o liniuta firava de test, slab colorata da e prezenta. v-am pus poza pe picassa sper sa se vada ceva.
nici nu stiuc e sa fac sa ma bucur sa mai stau? maine dim la 8 sunt la beta si marti 100% ca sunt la dr. daca beta da o val favorabila.
offf ce credeti a facut si pentru mine Doamne Doamne Minunea?
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
bellasamoyed spune:
liniuta se vede mult mai bine pe test decat in poza...in poza trb sa ai vederea foarte buna sa se vada ceva
lorena_86 spune:
bella. exact asa aparea si la mine acum aprox 2 ani
felicitarii, sarcina usoara si la termen
esti 100% graviduta
si da, bucurate.....ti s-a indeplinit dorinta
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 bella. exact asa aparea si la mine acum aprox 2 ani felicitarii, sarcina usoara si la termen esti 100% graviduta si da, bucurate.....ti s-a indeplinit dorinta ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lore mi-au dat si lacrimile ce frumos mi-ai scris... Doamne Ajunta asa sa fie nu mai pot de fericire da in acelasi timp am emotii la beta.
da spune-mi de ce iese atat de slab colorata linia de test? sa produs tarziu ovulatie, implantarea?
ankcta spune:
Sophia astept bineinteles. Eu am mai avut, s-a inmultit f mult, am dat in toate directiile, dar cand ne-am mutat mi le-a aruncat (cred) soacra
Ancuta , in curand
lorena_86 spune:
nu neaparat bella
acum cat timp banuiesti ca ai ovulat....ce zi a cmului esti
hai sa-ti explic cum e cu beta
ea su dubleaza o data la cca 48 ore din momentul implantarii in uetr, ci nu imediat depa fecundare
deci dupa cum se spune....el se implanteaza in 5-7 zile de lafecundatie
asa ca nu e greu sa-ti dai seama de ce nu e clar vizibila liniuta
daca sure check ul are sensibilitate de la 25 unitati....gandeste-te
la aprox 7 zile se implanteaza....atunci beta ta e ...sa zicem 0,5....dupa 48 ore ajunge la 1....dupa alte 2 zile ajunge la 2, apoi la 4, apoi la 8, .... 16, .....32, ........ si asa mai departe....
de asta e asa slaba....dar eu garantez ca esti graviduta si nu ai de ce sa te temii....bucura-te
o sa-mi dai dreptate maine dupa ce fci beta
ce zice sotul?
ma bucur asa de mult pt tine ca stiu cat ai asteptat si cat te-ai stresat
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
ankcta spune:
Se pare k nu am facut galerie degeaba
Felicitari Bella sa te ajute DD sa ai o sarcina fff usoara care sa tina 40 sapt
Ancuta , in curand