Aspirante optimiste. Felicitari Bella!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

FELICITARI BELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ti-am spus eu ca o sa ramai !!!!!

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 9+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Buna fetelor

Ioana cred ca si la tine este bebe, eu zic sa incerci bHCG la 48 h, adica o dozare luni una miercuri si te convingi sigur daca e bebe.

Eu sunt bine am fost vineri la eco 9 saptamani si 1 zi, iar azi am 9 saptamani si 3 zile

Am vazut nasucu, gurita, inimioara, picioruse si manute, ba chiar misca, dar eu nu il simt

O sa pun poza diseara cred sa vedeti si voi ca i se vede nasucu meu carn, asa mi-a spus dna Dr.

-icei de molipseala multiiiiii si hai urmatoarea la rand doar nu le lasati pe lia si bella singura la odisee ?

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 9+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bradraisa spune:

Felicitari Bella
Ma bucur sa vad ca se imputineaza aspirantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Felicitari Bella . Ma bucur tare mult pentru tine. Eu m-am testat ieri in ziua a11-a de la inseminare si a fost negativ. Cateva dintre voi mi-ati spus ca e prea devreme si sa astept pana in ziua 14 cel putin. Mai am rabdare inca nu ma demoralizez si m-am hotarat sa astept sa vad daca vin rusii adica pana pe 17-18 martie. Voi ce ziceti intradevar era devreme nu ?
Ma bucur tare tare mult.

Mergi la inceput

Mi-ar place saptamina viitoare sa va dau si eu de molipseala, ca parca ar fi iar ceva suspect (tb 37.8, silicoane de 2 sapt)

Mergi la inceput

Ati plecat toate ? [:-] Asa patescu de fiecare data cand scriu ceva nu imi mai raspunde nimeni

Mergi la inceput

Nu esti singura. Eu zic ca era devreme pentru un test, eu testele le fac dupa intirzieri

Mergi la inceput

Merci de raspuns . Eu initial am vrut sa astept dar pe alt forum cineva care a facut tot inseminare ca mine si-a facut testul in ziua a 11a de la inseminare si a fost pozitiv dupa care in a 14a zi si-a facut si beta. Si atunci am zis hai sa incerc si eu dar .... negativ. De o saptamana ma dor destul de tare sfarcurile si le simt mereu intarite si parca amortite iar de vreo doua zile am dureri ca si cum ar trebui sa vina rusii dar e prea devreme. Pe mine nu ma durea nimic cand imi venea, burta nu ma durea deloc, simteam doar o jena la sani dar nu chiar asa ca acum. Cine stie, timpul va decide si Dumnezeu.

Mergi la inceput

Sa dea Domnul sa fie cu ochisori, oricum ai rabdare ca oricum sapt viitoare afli raspunsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Noua e prea dvrm pt test. mai ai un pic de rabdare si o sa ai si tu cele 2 liniute. eu zic k esti

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput