Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)
Raspunsuri - Pagina 22
adipapazi spune:
bravegirl, cine ti-a fc kineto si ce oretze/atele a avut ariana? cine ti le-a recomandat?
sugubina spune:
anya2010 merci de pont, clar o sa incerc si faza cu culcatu. La ce ortoped ai fost/ce clinica? Ma gandesc sa o vada totusi si un ortoped nu numai medica de fam.
Olgu stiu cu plansu da..ziceam si eu asa gen cra cra Asa e cu gura lumii-ieri in parc cre ca am auzit o tuta care o vazuse pe Ilincuta cu degetu in gura ca "asa ramane"; acu eu am incercat de tuate, sa ii pun manusi-vezi scandaal! sa ii pun suzi-o scuipa; ea asa se linisteste, suge degetu cand ii e somn inainte sa adormeze si cand ii e fuame. Doamne, oare nu vom scapa de deget? Ce variante mai am de lupta?
Apropo nu stu cine zicea ca se duce si la wc cu bebe!Sincer eu nu pot intelege chestia asta (si am doi); frate cat dureaza la baie un cisi? 3min maxim cu spalat pe maini cu tot? Si bb nu poate sta sa planga 3min? Nu se intampleaza nimic! Eu zic ca e cam exagerat. Nu vreau sa judec pe nimeni, fiecare isi creste puiul cum crede mai bine. So nu dati cu petre..
ana_o welcome to the club. Las ca scapam noi si de asta. Cu biserica - cre ca e mai bine cum ai zis tu sa il duci la una mai mica..Ce stie el pan la urma ca a mers la mitropolie sau la una de cartier?
Cu vigantolu-uneori nu gasim la farmacie si ne da vit D3 romaneasca, cica e fix acelasi lucru.
onniex eu dau Infant Formula de la Calivita la sfatul pediatrei (0.5ml). E vreo 70-80lei la farmacia doina.
sashenka la multi ani lu HOREA!
vmadelain merci de incurajari. La multi aaani!
beatrice eu nu i-as da doo tipuri de cereale. Intreaba si dr vezi ce zice.
Si noi luam calciu 10z/luna.
Ne preg sa mergem in parc cu dady la Ior, ratele e mancate, ne imbracam si tusti. Vad ca ne iese sistemu de imbracare din ce in ce mai repedee!! Ura.
Ne vorbim dupe. kiss.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Amelia, cea din spate e normal sa se fi inchis. Se "mai" inchide si fontanela mare, cea din fata. Cand o mangai pe caput, o simti? E important sa o simti, sa fie inca moale. Fetele iti explica ce si cum, ideea e ca si medicii se mai pot insela...si uneori e bine sa fii informata ca sa stii ce intrebari sa pui. Tin pumnii sa iasa analizele bune de tot! Nici eu nu am primit suplimente pana acum. Doar Vigantol 2 picaturi pe zi. Pediatra mea zice ca e la fel de buna si vitamina D3 romaneasca, doar ca e foarte acra si bebicii maricei o scuipa. Testat, ti se strepezesc dintii, Vladut facea un boooot Asa ca am revenit la Vigantol. Ana, vezi ca si asta tot la 30 de zile se schimba, scrie pe cutie! Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
Da, o simt pe cea din fata. De-asta am zis ca nu ma pronunt.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
Lidia_P spune:
noi am fost ieri la neurolog si mi-a spus ca este un copil dezvoltat absolut perfect pana acum si ca fontanele mai are putin si se inchide....al meu flacau are 5 luni si nu s-a inchis definitiv asa ca nu trebuie sa te speri
a fost super dragut la neurolog mai ales ca i-a facut testul cu ciocanelul la picioruse si m-am emotionat ata de tare cand i-am vazut reflexele....deja am un mic barbatel grasunel si obraznicut
mie pediatra (Dr. Calapod) mi-a spus ca sunt doua tipuri de copii , primul tip la care fontanele se poate inchide pana la 1 an si jumatate si a doua categorie care pana la 6-7 luni o au inchisa
heidy spune:
Buna fetelor,
Am citit din urma, dar sunt asa de suparata si cu nervii la maxim ca nu mai stiu ce vroiam sa scriu.
BB-le meu nu vrea sa manance, deloc. Trage de 3 ori din tzitzi si apoi gata, nu mai vrea si pace, palnge apoi pana adoarme. Aseara am vrut sa ii dau LP. Nici nu a vrut sa auda. Am scos la dezghetat lapte de la conge. Sper sa vrea asa. Am vrut sa il scot afara.. mi-a tras niste urlete de ma stia tot cartierul... ce suzi .. ce plimbare... M-am intors innapoi cu el acasa.. zic i-o fi foame sa ii dau sa pape. De unde..Nu mai pot... Si parca banuiesc de la ce e.. Am mancat ieri niste mancare chinezeasca mai iute si cred ca a schimbat gustul laptelui, altfel nu imi explic.
La multi ani Madalina!! Un pupic si pentru Evelina, care se pare ca stie ca e ziua mamicii ei si ii face un cadou frumos.
sugubina, oricat de cuminte e Tudor al meu si ma lasa sa si rasuflu, si eu il mai las sa planga uneori cand nu am incotro. De exemplu, intotdeauna, dar intotdeauna cand ma intorc de afara el se trezeste si incepe sa planga. Pana ma descalt/dezbrac si merg la baie sa ma spal pe maini nu am ce sa-i fac. Nu il iau in brate pana nu ma spal pe maini. Asta e regula mea.. buna .. rea.. Daca plange si am nevoie la toaleta, il las jos si merg la toaleta. Daca imi plange in brate.. ce diferenta e ca plange jos?? Deci nu esti singura si sunt de accord cu tine in privinta duratei lui cishi!! Acum, fiecare cum simte... Eu imi iubesc copilul si are toata afectiunea si dragostea mea, nu il las sa planga cu orele (nici nu as rezista nervos) si in nici un caz nu il las sa planga ca sa il educ ci pentru ca pur si simplu am si eu o nevoie fiziologica sau fac ceva ce nu imi permite sa zbor sa il iau in brate.
O sa fac eu cap nou in jumatate de ora asa.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
sashenka_h spune:
cu fontanela eu zic sa nu te sperii. pe iustin si sasha i-am nascut cu fontanelele complet inchise...noroc ca nu am nascut natural ca nu ma mai cosea nici SF Duh. si a fost totul ok, s-au dezvoltat normal dar mie dr m i-a spus sa nu le dau vigantol sau vitamina D. pe horea l-am nascut cu fontanela aproape inchisa si are 2 picaturi de vigantol pe zi. mai mult de atat nu stiu ce sa-ti spun
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy Buna fetelor, Am citit din urma, dar sunt asa de suparata si cu nervii la maxim ca nu mai stiu ce vroiam sa scriu. BB-le meu nu vrea sa manance, deloc. Trage de 3 ori din tzitzi si apoi gata, nu mai vrea si pace, palnge apoi pana adoarme. Aseara am vrut sa ii dau LP. Nici nu a vrut sa auda. Am scos la dezghetat lapte de la conge. Sper sa vrea asa. Am vrut sa il scot afara.. mi-a tras niste urlete de ma stia tot cartierul... ce suzi .. ce plimbare... M-am intors innapoi cu el acasa.. zic i-o fi foame sa ii dau sa pape. De unde..Nu mai pot... Si parca banuiesc de la ce e.. Am mancat ieri niste mancare chinezeasca mai iute si cred ca a schimbat gustul laptelui, altfel nu imi explic. La multi ani Madalina!! Un pupic si pentru Evelina, care se pare ca stie ca e ziua mamicii ei si ii face un cadou frumos. sugubina, oricat de cuminte e Tudor al meu si ma lasa sa si rasuflu, si eu il mai las sa planga uneori cand nu am incotro. De exemplu, intotdeauna, dar intotdeauna cand ma intorc de afara el se trezeste si incepe sa planga. Pana ma descalt/dezbrac si merg la baie sa ma spal pe maini nu am ce sa-i fac. Nu il iau in brate pana nu ma spal pe maini. Asta e regula mea.. buna .. rea.. Daca plange si am nevoie la toaleta, il las jos si merg la toaleta. Daca imi plange in brate.. ce diferenta e ca plange jos?? Deci nu esti singura si sunt de accord cu tine in privinta duratei lui cishi!! Acum, fiecare cum simte... Eu imi iubesc copilul si are toata afectiunea si dragostea mea, nu il las sa planga cu orele (nici nu as rezista nervos) si in nici un caz nu il las sa planga ca sa il educ ci pentru ca pur si simplu am si eu o nevoie fiziologica sau fac ceva ce nu imi permite sa zbor sa il iau in brate. O sa fac eu cap nou in jumatate de ora asa. Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
Off te inteleg si eu sunt suparata desi al meu mananca lapte praf dar nu vrea titi si ma supar tare. nu stiu daca mancarea chinezeasca a schimbat gustul..poate...la mine orice as fii mancat bebe nu a protestat pana acum
legat de mersul la cisi subscriu la ce ati spus voi...si sa stii ca si eu ma spal si ii pun pe toti sa se spele de 1000 ori pe zi...toti m-au facut stresataaa
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
heidy spune:
sashenka cu siguranta nu esti stresata.. La ce zambet frumos si larg si fericit ai in poze, nu cred nici macar o secunda ca ai fi stresata. Eu si cu musafirii, daca nu se "simt" ii poftesc frumos la baie sa se spele pe maini. Unii au invatat deja si dupa ce intra se duc direct la baie.. nici nu ma mai intreaba daca le dau voie sau ceva.
Eu sper ca Tudor sa revina la sentimente mai bune si sa manance tzitzi ca altceva nu pupa. Eu am bagat niste ceai de lactatie, galactogil si acum savurez o bere fara alcool, mai devreme am utilizat pompa din dotare.. pana diseara, cel tarziu maine dimineata imi creste productia de lapte ( o fi si asta cine stie.. nu ii mai ploua in gura cum zicea cineva ..si se oftica). Daca nici asa nu merge si in 1 -2 zile nu se comporta "rational" sun pediatra si vedem ce facem. Dar eu nu cred ca brusc asa, in juma de zi, nu mai am lapte, nu mai vrea san (mai ales ca el biberon a vazut din an in pasti). Ceva .. ceva il supara... Las ca aflu eu ce e , trebuie sa raman intreaga la cap si sa nu imi pierd cumpatul.
heidy spune:
La multi ani lui Horea sa creasca mmaareee si sa revina si el la sentimente mai bune legate de san, sa inteleaga si el nevoia lui mami de a-l simti aproape, lipit de ea si cu manuta pe sanul ei. Ce poate fi mai frumos?