criptozoospermie

criptozoospermie | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

buna fetelor

se pare ca ne-am hotarat sa facem fiv stiind ca am o trompa infundata -cauza infertilitatii spunea medicul nostru - si iata ca mergand la dr albu am facut toate testele inclusiv spermograma ( si altele )

rezultatul CRIPTOZOOSPERMIE
MA AJUTATI ? pe net gasesc numai informatii in alte limbi . ati auzit de persoane cu asa ceva? ce facem?
testele nu sunt toate gata ca sa mergem la dr , dar asa fierb ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

#
Cryptozoospermia:

o
Crypto = ascunse;
o
Cryptozoospermia este definit prin absenta de sperma observate la examenul microscopic direct de o picatura de sperma, dar īn contrast cu azoospermie, o cautare minutioasa; permite sa gasiti cāteva (mai putin de 100 000 de spermatozoizi īn toate de ejaculare).
o
Cryptozoospermia este severa īn cazul īn care sperma este mai mica de 10 000 de sperma in ejaculat;
o
Cryptozoospermia este moderat atunci cānd cantitatea de spermatozoizi este īntre 10 000 si mai putin de 100 000 de sperma in ejaculat;
o
Cryptozoospermia este o entitate noua; care a cāstigat interes de la aparitia tehnicii de ICSI (Intra citoplasmatica Sperm Injection), deoarece cu aceasta tehnica, este nevoie de sperma ejaculata doar colectate de la epididim sau sau testicul, si indiferent de concentrare si motilitatea spermei, fertilizarea si pentru a ramane insarcinata. Aparitia de noua tehnica de IMSI (Intra citoplasmatica Sperm Injection Morphologcical), care permite o selectie foarte aprofundata a celor mai bune sperma īn ejaculat si create īn mod semnificativ sansele de fertilizare si a sarcinii de la sperma Cryptozoospermia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

in urma testului a reesit ca doar 41 spermatozoizi au fost gasiti , din care 17 vii , dar absolut toti cu defect de cap , gat sau coada. ce ne facem acum?

Mergi la inceput