Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 19
nela_didea spune:
Mycya draga mea, ce-i aia mancare? Mancam mai mult pe apucate, deci retete noi...nexam. Hahaha si ce m-am distrat cum ai povestit tu acolo...auzi la ea "creier prajit"
Saraca de tine, sa stii ca mai mereu ma gandesc la tine si tu esti un exemplu bun pentru noi ca multe alte fete de aici. Eu, de bine de rau, mai las copilul ba cu soacra, ba cu socrul la o plimbarica cu caruciorul, ba cu sora...etc. Dar tu? Lasa ca vi tu acasa si-ti iei revansa, ii aliniezi pe toti.
Asa deci, fetele isi pregatesc ieseala in weekend? Ce fain
carla_2008 spune:
Buna fete,
noi suntem mai cuminti de o saptamana!dormim noaptea si ziua maraielile sunt tot mai putine.Am luat remediile dr homeopat si FUNCTIONEAZA!sunt mult mai linistiti seara si noaptea picii.Ziua ne jucam fara maraieli si cate 2 ore legate,ceea ce inainte nu se putea.
Ieri seara am fost la botezul nasilor.A fost bestial, a cantat H. Brenciu cu trupa,o tanti cu muzica populara si inca o formatie locala.Am plecat cam ultimii
Iar cand am ajuns acasa soacra cu bona imi spun:"noi nu va credem ca[...] copiii astia se trezesc noaptea si nu sunt cuminti pt ca nu s-au trezit nici macar o data pana la 6,de la 22 seara"hmmm....pai atunci am zis sa plecam mai des de acasa,asta ar fi solutia
recuperez cat pot si revin
Aaa Laurica,da asa mult stam afara desi nu dormim tot atata,mai stam si treji,mai povestim mai ne uitam la peisaje.Si eu as prefera sa-mi doarma normal in casa ziua dar ei nu.In casa nu dorm decat 15-20min.Nu stiu ce sa mai fac!Stam si in curte sub un acoperis daca e chiar vant mare,ploua sau ninge,in rest la plimbare cu soacra,bona sau eu.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
nela_didea spune:
Si daca tot am ramas sa bantui singura pe aici ia sa-mi parasc si eu sotul. Referitor la sosetele aruncate prin toata casa sau pe langa cosul de rufe....stiti ce replica am primit? " Decat sa tot imi spui ca iar n-am pus sosetele unde trebuie, de atunci le puneai tu" Farfurii goale n-am gasit dar in schimb miezuri cat cuprinde sub scaunul unde manaca dansul.
rodyka spune:
ioi, tu fete, ce ma bucur ca va place aici "la mine"... si socotind ca nu e zona turistica amenajata, imaginati-va cum e la vara prin imprejurimi ... asa ca anul asta avem o vacanta programata deja: pe-aici , cu un mic bonus de 2 sapt acuma de Pasti, in Ro... poate va indurati careva si dati o fuga si pe la mine prin zona, eu as veni sa ma intalnesc si in Ro cu voi cu toate, doar ca nu stiu cum sa-mi impart zilele , si anii, si vacantele...
cristina, esti o dulce cu rezumatul , eu desi citesc tot, nu raman cu toate amanuntele in minte. adica daca vine vorba, imi amintesc, dar sa aduc eu vorba de ele, mai greu.... chiar ma gandeam zilele astea cum o sa ma descurc cu Isa in tara, ca ea e invatata cu lucrurile ei, are tabieturi ... dar lasa ca facem schimb, eu il iau pe Vladut si tu pe Isa, sa vedem care plange mai tare
no acuma chiar is molesita (si cu burta plina ), cred ca ma bag in pat, daca vrea si Isa sa doarma (deocamdata se joaca de o jumate de ora singura, tot invarte o papusa dintr-o mana in alta...)
noapte buna, delfinariu
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 baby = maine voi incerca asa si va anunt rezultatul. Raportez si eu una bucata sot bolnav. Cred ca a luat de la fiica;sa. Urasc perioada asta din an cu gripa la toate colturile. Catalina |
Sper sa fie cu noroc si sa pape bine printesa Anastasia
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 baby, sa iti traiasca nepotica grasuna. Ce stil diferit e in alte tari! Si vara mea tocmai a nascut, tot natural fara epidurala, travaliu de 11 ore, o fetita de 3500g, ACASA (in Spania) ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Multumesc! Si pentru nepotica ta sa fie sanatoasa si norocoasa!
Concluzia este ca Romania e tara cezarienelor...In alte tari cezariana e doar in scop medical pentru cazuri in care nu se poate natural (ex. copil ce nu e in pozitie de nastere, batai ale inimii rare..etc)
Pai la noi doar pe motivul ca e copil de 4 kg nu se risca doctorul sa te lase sa nasti natural..Cel putin la mine si la cealalta cumnata asa ne-a spus...Ca daca e copilul de 4 kg adio nastere naturala..fara discutii...
baby78 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 mai sunt 2 zile |
Nici nu indraznesc sa ma gandesc ce este in sufletul tau. Pupam mamica curajoasa si sper ca totul va fi bine!
baby78 spune:
Rody..vad ca noi bantuim pe aici...Dam stingerea? Noapte buna.. printesele (Isa si Maria) si pe mama printeselor...
rodyka spune:
citat din mesajul lui baby78 Rody..vad ca noi bantuim pe aici...Dam stingerea? Noapte buna.. printesele (Isa si Maria) si pe mama printeselor... |
Isa doarme de-o jumate de ora buna, eu nu stiu ce mai astept... sa se termine filmul la care se uita tati pe ProTv, ca mi-e urat sa merg singura la culcare...
pupam si noi pe voi , si tot delfinariul
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Buna dimi!
Iulia de Otilia Ce mai faceti, fetelor?
Anne, asteptam vesti bune!
Juniorul asta al meu de cateva zile nu prea mai papa la tzitzi, nu-i mai place tzitzi , suge 2 minute dupa care incepe scandalul. E drept ca nici inainte nu statea la supt, dar acum nu mai vrea sa se apopie de tzitzi... Si stau calma, el incepe sa se catere, incepe joaca, vrea sa plece, daca insist prea mult cu sanul ma si capseaza, si va pot spune ca doare tare!! Din 30 de minute el sta intre 5-7 la san, aici intra fiecare secunda cand doar trage 1 data si o lasa... In ritmul asta intr-o luna n-o sa mai am nici o picatura de laptic . LM papa din bibe...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7