Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimineata!
Iulia

Fetelor mai avem un dinte, suntem dintosi.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

Va servesc cu un bol de cereale (Fitness ) cu lapte si o , tot cu lapte

Andrei e la plimbare, am implementat noul program, sa speram ca ne si tinem de el, desi iar se anunta vreme rea

am avut o noapte am stat aseara afara de la 6 la 8 (somn de o ora), la 8 jumate baita, la 9 papa, la 10 somn si trezire de papa la 3 si apoi la 6.30 asa mai merge

am luat si eu homeopatele alea URTICA URENS si aveam la lapte azi noapte, a papat pe saturate, desigur doar din dreptul, stangul cam slabut, spre zero iau o doza dupa amiaza si inca una la culcare, exact pentru mesele piticotului, plus odihna...uhh, ce bine!

CARMEN esti in RO, la familie? asteptam sa ne povestesti oricum la tine alta a fost problema pana la urma

ma pregatesc sa merg la cosmetica, sa ma pregatesc si eu un pic pentru intoarcerea la birou. azi tre sa probez hainele va tin la curent daca intra burta in tinuta office

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Neata, noi ne pregatim cu bagaje!!!! muuulte, la 13.00 avem avion, simt ca tot nu am luat cam tot ce trebuie, dar cum voi fi in ro cumpar de acolo.

Michelle, si aici iti face ceza repede, si in Belgia e la cerere, in usa daca ai asig privata alegi modul in care vrei sa nasti, etc. Eu cred ca e optiunea fiecarei femei, cunosc o englezoaica la al 7-lea copil si la 39 sapt nu a mai rezistat s-a dus sa-l scoata prin cezariana. si in Spania daca ai contacte la fel, cumnata mea a avut de ales, alesese ceza dar a inceput travaliul si a fost ff scurt , nu au avut timp., In alte tari medicii iau mai usor sarcinile de multe ori e bine dar de multe ori e dramatic rezultatul, in US se nasc mai multi copii cu probl decat la noi

Va doresc o sapt minunata si daca nu am cum sa intru, va citesc peste o sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

matusa felicitari pentru dintoci

Alinuta nu fii suparata, Victor e mare, e bine cat ai alaptat si cat te-ai chinuit sa ajungeti pe laptic de la mami 100%.

LA MULTI ANI IULIA!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE SURIOARELE TALE FRUMOASE!!

si andrei mai are momente cand are chef de joaca si eu ii zic gata si ca nu ii mai dau de papa, si pana la urma se conformeaza. ca el face uneori ca si cu biberonul, strange sa iasa laptele, prinde tare si apoi intoarce capul

oricum noi am cam implementat un delicat program de disciplinare , ca si-o ia in cap, mai ales la masa, cand il apuca crizele de dat peste lingurita cu mancare, trantit castronul pe jos si ii zic tare "NU AI VOIE!!" si apoi mananca linistit pana la capat (cu joaca de aruncat obiecte pe jos, scuipat astea sunt permise ). la fel cand se repede la prize etc. ideea e ca intelege si stie ca nu are voie,dar incearca sa vada cam care ne sunt limitele. si cand depaseste limita, ii zicem asa, mai raspicat, si se linisteste/ fara crize. bine asta merge cand e vesel si cu chef de joaca, cand e program de maraiala / somn / urlat nu functioneaza nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, drum bun si sedere placuta pe plaiurile mioritice!

Alina, ai sa arati super in tinuta office!

Matusa, yuhuuu, felicitari!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Si Victor intelege de nu ai voie, acuma pot sa-i spun pe un ton cat de cald, ca asculta. Dar asculta atata timp cat ii spun intr-una, ca dupa un minut e inapoi la treburile lui. Am pus cosul de jucarii in fata prizelor, il da la o parte si tot acolo e...
Oricum, la san am incercat sa fiu serioasa/zambareata/indiferenta... tot una e...
Cum iei homeopatele pt lactatie?As incepe si eu, daca se pare ca raman pe pompa..

Denisa, sa va fie de bine distractia!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

Iulia

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna seara si de la noi delfinariu
eu din pacate acum am inteles de ce nu am avut lapte , si o sa povestesc cand ne intoarcem din romania!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

deci sunteti in vizita pe la noi ?!

si eu am vazut ca pe cutiile de la suzete scrie sa le schimbi destul de des, parca la 1 luna daca nu ma insel

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mai sunt 2 zile

te inteleg poate mai bine decat iti inchipui ca ma gandesc cat de greu imi va fi mie in momentul asta

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

racusor, arunca o cafea la mine. sunt teleghidata de somn. s'a trezit mara la 7, dar pe la 8 , 8 fara, nu stiu cat era ceasu am reusit sa o pacalesc si am dormit amandoua pana la 9.

aseara nu am mai deschis laptopul, nu mai aveam chef dupa un morman de haine de calcat.

nu mai stiu cine m'a intrebat de borcanelele nestle (scze). nu stiu daca au zahar nu m'am uitat, am vazut in schimb ca au sare. eu i'am dat cu legume si pui. i'a placut. o sa mai iau sa fie in casa (nu neaparat nestle, daca aveti ata sugestie sunt deschisa) pt cazuri in care trebuie sa plecam si nu apuc sa ii fac mancare.

revin, ca a inceput sa ma traga de tricou mamamamaaaa.copilul asta numai in picioare vrea

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza.
PAULAAAAAAAA unde esti???:D:D

Fetele voi ati dat prune uscate la bebei???Eu am cumparat ieri din piata de la moldoveni,aveau si un gust de afumat insa le-am spalat de cateva ori si s-a rezolvat treaba insa nu stiu cum sa le dau lui Paul.Aveti ideii???

CARMEN drum bun in Ro.

BUMBLE

Alinaaaaa vaiii acusi te duci la munca

Bambo multa sanatate

Matusa felicitari pt dintoci

LALA,ANNE asteptam vesti bune de la voi.

MYCYA offf ,mereu ma gandesc la tine cand maraie Paul Mic.Esti o femeie puternica.PUP dulce

CRIS2010 cam tarziu dar sper sa te ajute.Eu am pus la 1L de lapte cateva lg de smantana,dupa care oala fie o pui pe un calorifer,fie o tii intr-o incapere calda (eu asa am facut) fie o pui intr-o paturica,cum ai facut tu.SI in maxim 2 zile ai iaurt numai bun.Dar laptele,daca il fierbi,sa il lasi sa raceasca.Si nu uita sa amesteci in oala din cand in cand.Eu asa am facut.Sper sa iti iasa

Noi in week-end am fost relax total.Vineri am facut eu curatenie generala,iar sambata sotul baia (eu sunt foarte gretoasa de felul meu),dupa care am iesit cu baietii in magazine si si-au achizitionat haine,iar eu niste farduri si vopsea de sprancene.
Dupa care ne-am plimbat prin oras caci vremea era superba.
Ieri la fel.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput
Mergi la inceput