Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 17
Alice_Elena spune:
rodicoooo, ce-mi faci? vreau la constanta acum :( sau in spania :)))
eu m-am apucat de calcat ca se adunasera multe rufe. va pove mai tarziu cum a fost la soacra azi
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici dragi
Multumim pt urari!
Se simte in delfinariu ca s-a incalzit afara. Si noi am fost azi ca tot poporul in parc. Exceptand aglomeratia a fost foarte placut.
Rody, ce-am vazut eu acolo. Superba zona dar mai ales fetele.
Bambo, multa sanatate va doresc.
Anne, tinem pumnii pt maine!
Crispro, esti super tare cu rezumatul. Si asa deci, se pune Vladut in miscare. Parca te vad ca mai tarziu o sa te plangi ca nu sta locului si unde e perioada aia cand statea cumintel unde-l puneai...
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 LML Andrei LML Ema Andreea LML Bogdan Andrei de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
La multi anisori si de la noi !!! sa cresteti mari si sanatosi
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena rodicoooo, ce-mi faci? vreau la constanta acum :( sau in spania :))) |
si eu vreau la soare, calduraaa ....
Mami de Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Buna seara!
Crisu', , eu cu cititul am fost la zi, dar greu cu scrisul si mainile ocupate. Acum, de ex, V e in dreapta, dar se uita la tac-su . Aseara am avut musafiri, un verisor de-al meu cu logodnica, soon to be Doamna, cred ca ne-am prins de nasi... nu stim inca sigur, dar desi financiar e destul de nasol, daca vor vrea, noi o vom face cu mare drag.
Azi o plimbarica, o ciorbica cu pui si niste turte (faina albA+ integrala + secara).
De V ce sa zic, de energic e energic, pacoste in 4 labe. In picioare nu prea il las, adica doar daca se ridica el, pt mai multe, asteptam...
Bambo, sanatate Antoniei!
L-am vazut pe Viktor de Kata si pozele superbe puse de Rody .
Zau ca nu mai stiu ce vroiam sa spun.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
bumblebee spune:
citat din mesajul lui matusa77 La multe lunite! NATALIA de Cris2010 ANDREI de Emushi BOGDAN de Sorina_goga EMA de Anagia mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei ) 15 iulie 2010 |
LML puiuti mici si scumpi si din partea noastra!!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
racusor2010 spune:
CRIS ce imi place de tine cum tii minte tot, esti asa o scumpa !! sper sa ne intalnim intr-o zi!
CATA lasa ca isi revine Anastasia, bine ca e bine acum si de acum o sa bage rapid la ghiozdanel sa recupereze
PAULA bravo pentru copil cuminte si bronzat
BAMBO sanatate multa si un si o sa treaca supararea
RODI ce frumos e la voi acolo, cand te aud cum povestesti de mare, de soare te invidiez, zau asa
ANNE te asteptam cu vesti bune
bumbleeblee si noi nasim la vara
michelle1981 spune:
Andrei de imaya
Daria Cristina de RAMONASIN
Radu de PUIUTZ
ALBERT SIMON de Crissteo
MAEVA CATERINA de Raluk31
TUDOR STEFAN de Babiela
mami RUBIA, alaturi de familie, sa fii mereu fericita si cu zambetul pe buze! LA MULTI ANI!!!
NATALIA de Cris2010
ANDREI de Emushi
BOGDAN de Sorina_goga
EMA de Anagia
baby, sa iti traiasca nepotica grasuna. Ce stil diferit e in alte tari! Si vara mea tocmai a
nascut, tot natural fara epidurala, travaliu de 11 ore, o fetita de 3500g, ACASA (in Spania)
catalina felicitari pt MAMA
denisa majoritatea hotelurilor sunt "baby friendly", au un "baby corner" cu tot ce tb pt
bebelusi, de la borcanele la mixere
Paula, Oana si Ramona, ce fain ca v-ati strans la balaceala. Ar trebui sa facem si noi cele
din Iasi o intalnire a delfinasilor mai ales ca acum da si caldura.
Felicitari pt primii pasi ai Raisei
Vazut delfinasi Mara, Raul, Matei, Raisa, Isa (si surioara dormind impreuna), Victor
anne refarecere grabnica lui Giuliano
alice exista borcanele nestle fara zahar?
Eu am luat Humana de legume dar au gust groaznic.
laurika de ce nu e voie in leagan afara?
crissy asa deci, am parut relaxata? . Da, a avut efect benefic iesirea mea, chiar mi-a
priit, am mai schimbat si eu decorul, am mai respirat si eu aer curat.. Tare frumos in zona la voi,
abia astept sa revin, cand se va mai incalzi nitel
Pot sa spun ca motatele tale sunt mai frumoase in realitate decat in poze
Ce tare ai fost cris cu rezumatul tau
victo si eu am vazut Le Concert, mi s-a parut f fain
paula asa-i ca te-ai intors cu bateriile incarcate?
bamboletta ce rau ca s-au imbolnavit toti :(( Insanatosire grabnica
catalina ma bucur ca e mai bine A. Sanatate multa sotului
rodykaaa ce ne faci cu pozele alea. Superbe!!!
Noi ne-am intors azi de la Voronet, caci acolo a fost team-building-ul, mi-a priit mult, a fost placut sa imi revad colegii, sa stam la taclale, am jucat si carti, am ras muult, m-am plimbat, vreme buna, aer curat, bebe cuminte.
Noapte buna delfinariu
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)