Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 16
bamboletta spune:
Imi vine sa-mi iau lumea in cap sotul tuseste de ma zapaceste de 3sapt acum e pe antibiotic...Antonia de aseara face febra 38.2 zice ca o doare gatul doar 1sapt a fost la gradi si iar e bolnavioara...David are ceva muci si tuse mai lipseste sa ma imbolnavesc si eu
Offf sunt asa suparata
Evident ca am uitat ieri sa intru in farmacie sa intreb de gelul pt dinti...oricum nu l-am mai dat
la multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
Multa sanatate bolnaviorilor
Victo spune:
of..bambo..ce nasol cu ei bolnavi :(
si stefan a inceput sa tuseasca intai sec, i=-am dat ipeca. acume plina, are si ceva muci, asa ca ii dau oscilo si kali carbonic.
andreea, deci asa si filip..chiar vb azi cu soacra..eu zic ca de acu incepe per cea mai grea-pana pe la 18 luni-24. vor sa se ridice, umbla peste tot, nu mai vor in patut (bine al meu nici n-a stat vreodata), isi trag peste ei sertare, mobile..doamne doamne..trebuie avut mare grija. si acum am nspe mii de lucruri pe jos, el baga tot in gurita..
de-abia ii mai pot face baita ca se arunca in toate partile, cd sa il spal pe cap, el se intoarce pe burta..show, ce sa mai.
asta mic doarme, ca e rupt de atata soare.
va las, sper sa am si eu o noapte mai linistita. nu-mi vine sa cred ca de 8 luni nu am dormit sa zic 5 ore legate..
am luat lapte humana sa vad dc am succes. vai da ce gros e! pai ce tetina aveti la bibe? i-am facut aseara cu cereale..da asa s e intindea,eu am pus si multe cereale, cum eram eu obisnuita.le-am aruncat ca oricum mihai era sacait si nu avea chef sa manance.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
catalina2307 spune:
baby = maine voi incerca asa si va anunt rezultatul. Raportez si eu una bucata sot bolnav. Cred ca a luat de la fiica;sa. Urasc perioada asta din an cu gripa la toate colturile.
rodyka spune:
seara buna, fetele
azi am fost la plaja cam toata ziua. adica daca de 1 martie le-am luat permis de pescuit sotului si nasului, azi au facut inaugurarea. la care am participat si eu cu fetele, asa ca la 12 eram deja ajunsi la locul cu pricina- al treilea sat de la noi, un loc superb ochit de vreun an, dar pe care nu am apucat sa-l probam, din motiv de gravidenie si apoi bb mic... a fost o intreaga aventura, in primul rand pentru ca am plecat cu soare si la 5 minute a inceput sa picure -de fapt asa a fost toata ziua, cand cald de transpirat, cand innorat cu picaturi de ploaie... si numai bine ca am facut vreo 10 km in plus, ca era era linie continua unde trebuia sa iesim noi de pe autostrada in stanga (ce sa-i faci, daca ne-am nascut pe cealalta parte a strazii ). si cea mai tare faza a fost ca la nici 100 m de coborat pe jos (e un drum de piatra si sus e parcare, se coboara vreo 500 m pana la plaja) am nimerit in albia unui parau care daduse pe dinafara, asa ca eram in mare dubii daca sa continuam sau nu, ca lunecam deja cu caruciorul prin apa. asta pana am vazut luminita de la capatul tunelului (a se citi ca am zarit marea pe sub un pod ). dar a fost superb, eu am ramas cu fetele pe plaja, "pescarii" s-au catarat pe niste stanci (in paranteza fie spus, in 4 ore au prins 2 pestisori; peshte era, dar mai smecher decat pescarii ). Isa a si papat putin, apoi Maria s-a catarat si ea pe undeva... mi-a venit ideea de a o pune pe Isa la titi pe patura, si in 5 minute adormise, am mutat-o in carucior si am dormit si eu mai bine de o jumate de ora, asa de bine a fost!! de-acum stim ce facem duminicile, Isa a fost cuminte din cale-afara!! aici sunt cateva de azi...
am ajuns acasa morti de foame (si de somn, si de oboseala, te moleseste marea!!!), Isa doarme de o ora, Maria repeta lectia pentru examenul de maine, eu am citit pe DC, tati doarme... ma duc sa dau desteptarea sa iesim in oras sa mancam, numai de bucatarie n-am chef acum
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Bambo, imi pare rau sa aud ca si voi sunteti bolnaviori.. of!!! Si Antonia scumpa cu febra. Sanatate multa!!!
Paula ce tare esti cu Raul bronzat.
De 2 zile se foieste si al meu in brate, nu mai sta cuminte, se intinde, sa se arunce dupa lucruri... deci, devine activ... Dar ma sperie Victo, ca zice ca pana la 18-24 luni tot asa greu e... eu speram sa umble solo, sa isi ia jucariile pe care le vrea, sa umble pe unde va dori. inteleg ca nu e chiar asa simplu cum cred eu...
In aprilie am si eu un an de forumeala. In perioada aia, de dinaintea Pastelui, am fost la manastiri in Bucovina, doar eu si sotul (si burtica). A fpst tare fain, o noapte am stat in Gura Humorului, si una in Suceava. Desi initial ne doream sa mergem cu mai multe cupluri, si am tot amanat plecarea ca nu putea ba unul, ba altul, am ajuns sa mergem in 2.. si a fost frumos.. sotul nu e cu bisericile de nici un fel, dar a fost incantat de manastiri!
Sa-l ajutam pe Alex
gabisav spune:
Bun gasit, delfinariu.
Dupa asa o absenta mare, scriu si eu un mesaj.
In primul rand, vreau sa spun sanatate multa tuturor delfinasilor bolnaviori si multa putere mamicilor sa treceti cu bine peste toate.
Multumim tuturor pentru urarile de La multi ani pt fiecare 19 a lunii.
Am vazut ca realizati o lista cu zilele de nastere ale mamicilor. Eu:25.04.77
Din pacate, eu nu prea reusesc sa tin pasul cu forumul. Am citit destul de mult din ceea ce ati scris, dar mai greu pt mine sa si scriu. Anamaria imi solicita in permanenta atentia, plus gatit bebe si noi, spalat, etc si unde mai pun ca trebuie sa stau la birou la calculator.... asa ca, mai citesc din cand in cand doar.
In rest, noi suntem bine, nu ne laudam cu multe kg, dar e ok zicem - 6,800 kg si 71 cm.
Inca o data multa sanatate tuturor si pupici de la noi.
crispro spune:
Rodi, ce faina duminica ati avut!!! si zona e minunata! Te invidiez ca sta Isa cuminte, ca puteti merge la restaurant. Eu am incercat ieri in gradina, la gratar- 10 min fix a stat cuminte in carucior, in rest plimbat... ca de ar sta la mine in brate, ar mai fi cumva... dar nu...
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Gabitzule, bine ai revenit! Am trecut eu data nasterii in fisier. Te trec si pe tine in plan cand a fi sa merg in Hd...
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Seara buna delfinariu,
in sfarsit reusesc sa mai scriu si eu...asa-mi trebuie daca am tras chiulul in 8-9 martie, mi s-au adunat o groaza de treburi pe week-end Plus musafiri, plus petrecere surpriza aseara in club de ziua celei mai bune prietene. M-am convins pe deplin ca nu mai am nicio atractie fata de mersul in cluburi, nu mai suport fumul si aglomeratia Abia am asteptat sa ajung acasa la Victor pe care il lasasem cu mama...parca a simtit ca venim, cand am ajuns tocmai se trezise de 5 minute.
Imi pare tare rau sa vad ca sunt atatia delfinasi bolnaviori, of dragii de ei, le dorim sa se faca bine repede-repede!
Kata ce scump e Victor, ce smecher isi da el avant cu picioarele
Matusa77 si catalina, dupa cum zicea si bumble, si am meu copil a opus mare rezistenta diversificarii si nu voia sa guste nimic. Eu n-am insistat, pentru ca n-am vrut sa capete aversiune fata de papa si lingurita si am incercat autodiversificarea Dupa o luna de zile, timp in care s-a obisnuit Victor cu gusturile, am avut marea surpriza sa accepte lingurita, iar acum chiar sunt multumita de cum mananca.
crispro, cat imi plac rezumatele tale..ti-am mai zis ca trebuie sa scrii o carte Tot am uitat sa-ti spun ca in cartea aia cu somnul de care ti-am zis eu pe vremuri era un capitol la sfarsit, pentru copii mai mari care nu stiu sa adoarma singuri. Poate iti mai da ceva ideei despre cum sa faci cu somnul lui Vlad
rodi, ma bagi in boala cu marea voastra...imi si imaginam mirosul ala de sare pe care il ador si cum sunau valurile acolo pe plaja pustie
Anne, Doamne ajuta sa scapati cu bine maine din operatie! Tinem pumnii!
Bambo, multa sanatate familiei!
Cum am citit printre picaturi nu-mi mai aduc aminte mare lucru...noapte buna delfinariu!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)