Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Ta-na-na

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

nu-i asa ca e tare frumos la "intalnirile" celor mici

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

La multe lunite!

NATALIA de Cris2010
ANDREI de Emushi
BOGDAN de Sorina_goga

EMA de Anagia

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

cate un pupic pentru fiecare sarbatorit si din partea noastra

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu sunt cam suparata ca de cateva zile de cand programul nostru s-a dus pe apa sambetei, andrei mananca doar 2 mese ziua, cea de fructe si legumele, nu mai apucam sa luam gustarea sper ca de luni implementam noul program si sa revenim la obiceiuri sanatoase

ne putem lua de mana, si noi si delfinasii!! dar eu am dormit 2 ore, timp in care Isa povestea in patut, mai striga... mai venea tati la ea. asa e si la noi cu mesele, nu stiu care e faza , si nici nu da semne ca i-ar fi foame!! azi am luat totusi si gustarea de iaurt, amestecata cu legumele de la amiaza

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

va mai aduceti aminte de noi cum am introdus o masa in plus aia de fructe ...si acum cu greu inghesui 3 mese intre cele doua de dimineata si seara de lapte

Ramo am facut biscuitii parca a tai erau mai buni

am luat magiun de Topoloveni, ma gandeam data viitoare sa indulcesc biscuitii cu putin magiun

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, am fost si noi la plimbareala pe bulevard, cald, soare, placut... ma lua somnul.. dar nu si pe Vlad. A stat in carucior, credeam ca imediat, imediat doarme. Si ii era un somn.. dar nu, dom'le, cum sa doarma? a inceput sa planga...asa ca am venit acasa, leganat 5 min, si a adormit. Bravo, copilul asta vad ca numai asa stie sa doarma. of!!!

Nela, rezumat zici??? hmmm, sa vad ce imi amintesc... Intai cu 8 Martie, ne-am bucurat multe dintre noi de prima zi a mamei in viata noastra... ne-am bucurat toate de piticii nostri si ne-am dat seama cum zboara timpul.. Unele fete au fost la chefuri, un pic de strip-tease, petreceri ale firmei, sau iesiri cu fetele! si toate s-au simtit super bine! Apoi au facut fetele mucenici (si ne-au explicat si noua ce sunt aia). Dar, mare greseala, au pus poze! ioi, ce bine aratau... Apoi, intalnire la Cluj, Victo si Ilinca, s-au simtit super bine, au fost fara pitici de data asta, si s-au relaxat asa amandoua. Intalnire mare la Mures (Paula, Ramonavlas si Oana), au fost la balaceala cu piticii- nebunie mare si acolo, cuminti copilasii, s-au distrat de numa.. Raul deja merge foarte bine in 4 labe, nu mai poate sta Paula deloc linistita... numai cu ochii pe el. Incep delfinasii sa se ridice in picioare, fie de patut, fie de manute (desigur, nu si al meu)... Racusor incepe lucrul de miercurea asta. Dar Andrei s-a obisnuit mult cu bona, deci va fi pe maini bune. Si din pacate multi copilasi bolnaviori... cu febra mare, cu urgente, dragii de ei. Ca noi trecem peste noptile nedormite si oboseala, numai sa fie ei bine. Incep puiutii sa bolboroseasca cuvinte.. ce mai e nou? ies dintii intr-o veselie. In weekend mai merge lumea in vacanta (Michelle, Paula si Roxana) - bine, Michelle la un trainig, dar cu tot cu sot si Bianca. S-au intalnit cu Crissy (Michelle si Bianca) si fetele ei, s-au inteles tare bine! S-a mai discutat despre relatia de cuplu, ca e important sa nu uitam ca suntem si sotii... asa e, au dreptate fetele, ca eu nu mai stiu de sot... am mai discutat despre dragii nostri sotiori, despre "bunele lor maniere"- pus sosete murdare langa cosul de rufe, nu inauntru; pus ambalaje goale, resturi pe chiuveta, si nu dedesubt, unde se afla cosul de gunoi, lasat farfurii goale in frigider, dupa ce iau ultima bucata de ce-o fi de pe farfurie... si pe cand ne plangeam noi mai cu spor, ne-a "spart" Kata cu al ei sot, care isi spala sosetele manual in fiecare seara, spala vasele, face curat, se ocupa exemplar de copii... Mai avem vesti bune de la controale din astea lunare, cu copii ce au luat bine in greutate (in ciuda mofturilor pe care le fac majoritatea la legume, si unii chiar si la fructe...). Mai avem mamici cu socrii in vizita, a se citi incantarea de pe fetele lor... Maine e operatia lui Giuliano (de Anne), la un piciorus, din timpul sarcinii vazut ca e un pic sucit (spre interior), daca am inteles eu bine.. asa ca maien suntem cu gandul la ei si ii asteptam repede si cu bine acasa. Mai cate un robot de bucatarie achizitonat, mai cate un sforait de sot... cam astea ar fi.. sper ca nu am uitat nimic.. adica, sigur am uitat, dar nu cu intentie.. daca mai vrea cineva sa mai adauge ceva la rezumat, va astept! aaa, si ne-a apucat nostalgia ca a facut Andreiu lui racusor 9 luni, si ne aminteam de perioada cand a nascut... si ce emotii, si cum ea vroia sa plece acasa, si doctorul ii spunea ca naste, dar Racusor nu se lasa, nuuu, ca ea pleaca acasa. si a plecat, dar dupa cateva zile, si cu o mana de om, ce acum e un copil adorabil.. un baietel perfect.. hai ca iar ma apuca nostalgia...

Racusor , . O sa vad o zi, doua, cum ii merge cu Plantagingival, daca nu trec la artileria grea.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La multi ani sarbatoritilor si multumesc mult fetelor care s-au gandit la noi si au avut vreme sa ne dea un sfat.
Anastasia este mult mai bine, suge, nu mai are diaree - nu am mai insistat cu smecta. A ramas cu muci, muuulti si din pacate a scazut in greutate 200 gr.
Azi am incercat sa reluam diversificarea de unde am lasat-o. Acelasi succes nebun.
Nu o intereseaza.

Pup si multumesc din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani sarbatoritilor

Catalina, incearca sa te mulgi si sa pui putin laptic in piureul de fructe sau legume....Au fost cazuri de strumfi mofturosi care au acceptat pana la urma diversificarea in combinatia cu lapticul mamei.Poate ca Anastasia este atasata si dependenta de gustul lapticului tau incat refuza orice nu are gustul tau. Poate reusesti asa

[/quote]

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gata ziua de divertisment :)
am papat la soacra..numa bine asta mic s-a culcat si mi-a fost mila sa-l misc..asa ca i-am lasat pe amandoi copiii la ea sa isi faca somnu de amiaza si am stat si noi 1 ora jumate singurei :)- a se citi eu am inceput sa ma uit la un film- Concertul- sper ca il termin diseara si sotu s-a relaxat cu ceva turnee de poker (pe bani virtuali)

am recuperat copiii, am iesit la parculetul din zona (de vizavi de cresa, Ilinca)...si acu mihai urla, of course..ca a stat doar 10 minute singur, si-a facut portia..ma dispera copilasu asta..
stefan isi termina si el dvd=-ul..
eu am pus de un ceai, am niste sarmale pe cina
as vrea sa dau si un telefon doua, de n-ar urla asta mic.
maine o luam de la capat.

cristina,f bun rezumat

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna seara la toata lumea!!
Ne-am intors de la Sovata. Am bucata de copil bronzat.... Ieri a dormit la soare o ora si nu stiam seara de ce e rosu in obrajori. Azi dimineata era deja aramiu, dar mi-am dat seama ca s-a bronzat din cauza ca se vad urmele de la caciulita si de la suzeta. Apoi nu l-am mai lasat sa-i bata soarele pe fata. Raul s-a comportat exemplar, dar mai mult am stat pe afara, am avut noroc si de o vreme superba. Am mancat, dormit, jucat. Si o cabana f frumoasa. V-o recomand cu caldura, care vreti sa mergeti la Sovata. I-am si zis d-nei sa echipeze cu ce tb pt copii, sa nu mai tb sa imi car tarc si restul. Mi-a zis ca o sa o faca.
Doresc multa sanatate copilasilor bolnaviori La multi ani celor sarbatoriti zilele astea!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

CRISPRO, ESTI ADORABILA...ma binedispun de fiecare data rezumatele tale...

paula, welcome back...ce fain de voi...ma bucur ca a fost cumintel piciu.. asta ca sa va lase si pe voi sa va simtiti bine...

victo, si filip e marait mai nou...vrea doar in brate...il pun jos, se smiorcaie...no...dar stiu ca sunt dintii de vina...asa ca ma resemnez...il dau cu dentinox, alternativ cu gengigel...ii dau Chamomilla...asta e...scapam noi si de asta...si vom da de altele...

nici noi nu apucam de fiecare data gustarea de la ora 17-18...ca el la 19.30 deja doarme...dar ce ma enerveaza e ca noaptea e mai rau ca in primele luni... suge de n ori...si io is rupta dimineata si el imi da trezirea f devreme...

m-am apucat sa citesc cartea lui Francois Dolto, CAND APARE COPILUL... f misto, v-o recomand cu caldura...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

nu stiu nici eu nimic de prestamo por hijo al cargo.e diferit de suta aia pe luna pt mama muncitoare?160 parca e.e altceva asta?ca si eu habar nu am.sau cumva ii dau la declaratia rentei?

e altceva asta. suta aia ptr mama muncitoare e daca lucri cel putin 10 zile/luna. www.seg-social.es/prdi00/groups/public/documents/binario/41083.pdf" target="_blank">asta e formularul... cand imi aproba/sau nu iti mai dau amanunte...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput