Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina, ii dai cu glicerina in gurita?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Natalia, Andrei, Bogdan Andrei, Ema Andreea

sa cresteti mari, sanatosi, sa va lasati mamicile sa doarma. ah, si sa papati tot

si din partea noastra

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:

mara

Nu, nu l-am dat cu nimic pana acum... Ar trebui?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:

mara

Nu, nu l-am dat cu nimic pana acum... Ar trebui?

si Isa a facut a acum cateva luni, i-am dat cu un preparat pe limba, pe gingii si pe interiorul obrajorilor cateva zile, pana a disparut ciuperca. daca nu ii dai acuma, se va face si mai mut, si mai alb...

Mergi la inceput

mie mi-a zis doctorita ca daca face bubite in gura sa o frec cu un tifon cu glicerina. si stiu si de la maicamea acelasi lucru. stiu ca soramea a facut si nu mai manca din cauza lor..

mara

Mergi la inceput

de fapt mi-a dat glicerina cu nistatin. o singura data am folosit-o, se zgariase in cerul gurii si urla, nu manca. am dat-o de 2 3 ori intr-o zi si i-a trecut

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mersi, fetele de sfaturi. Am gasit bin casa Plantagingival- stiu ca pediatra lui Racusor recomanda. Si vad ca scrie pe cutie ca e pt stomatite, afte, sau profilactic pt mentinerea integritatii gingiilor. O sa il dau cu asta. Si de nistatin stiu, nu mai stiu de unde. In schimb cu glicerina (boraxata) din ce am auzit parerile sunt pro si contra. Stiu ca med de fam mi-a recomandat ( e mai in varsta), iar pediatra si neonato ziceau ca nu e ok. Neonato zicea ca in gurita si pe limba nu il stergem cu nimic, decat daca e ciuperca si e toata gura/limba imflamata. eu o sa il dau acum cu plantagingival, sa vedem -cica de 2-3 ori pe zi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

Natalia, Andrei, Bogdan Andrei, Ema Andreea

sa cresteti mari, sanatosi, sa va lasati mamicile sa doarma. ah, si sa papati tot

si din partea noastra

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA. Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti.
Buna fetelor...sa stiti ca citesc cam tot ce scrieti Eu sunt ocupata pana peste cap cu serviciul, casa si copilul mai ales acuma de cand a dat caldura il scot mai mereu afara dar nu v-am uitat si va trimit la toate cate o si un .
Delfinasilor bolnaviori le urez sa se faca bine repede repede ca sa se poate juca pe afara ca uite ce frumos e.
Duminica placuta tuturor cu mult soare si multa caldura in suflete.
Cristina (Crispro) hai te rog mai fa un rezumat al saptamanii, please please please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ziua buna

scriu repede ca acum urca copilul in casa

LA MULTI ANI DELFINASI SCUMPI Natalia, Andrei, Bogdan Andrei, Ema Andreea

noi am fost la Biserica de dimineata si apoi tati la plimbare, cat eu am facut putina ordine si de papa.

CRIS plantagingival e ok, dar cand e ciuperca, mai bine ii dai si cu glicerina cu nistatin, doar 2-3 zile pana trece. plantagingival noi folosim zilnic dupa baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sa cresteti mari !
Daria-Cristina
Radu
Albert Simon
Tudor Stefan
Maeva Caterina
La multi ani,RUBIA !!!
(pt ieri)

(si pt azi:)
Natalia
Andrei
Ama Andreea
Bogdan Andrei

RODICA ce fazaaa !!! alea de la ambasada cu telefonul,il pune sa astepte si il lasa asa si apoi inchideeeBai,ce lumeeee !
nu stiu nici eu nimic de prestamo por hijo al cargo.e diferit de suta aia pe luna pt mama muncitoare?160 parca e.e altceva asta?ca si eu habar nu am.sau cumva ii dau la declaratia rentei?

BAMBO,ai aflat de gelul de dinti?poate al tau nu are .dar oricum,sa stii cand iei,sa citesti prospectul.pe al meu asa scrie si habar nu aveam,abia la al treilea copil am vazut..bine,nici nu am avut probleme,dar daca aveam nu m-as fi gandit ca asta contine asa ceva.

CATALINA si eu stiu ca aici nu se intrerupe alaptatul la diaree.mie,de cate ori au avut copiii anteroviroze nu mi-a spus nici de dieta,aici nu se foloseste decat in cazuri grave,de spitalizari.deci eu le dadeam lapte in continuare,nu alaptam ca nu mi-au facut asa mici..Abia cand Andres a avut diaree mult mai mult timp,in urma tratamentelor de raceala,mi-a zis ca are flora bacteriana afectata si sa ii dau lapte fara lactoza,dar dupa ce trecusera saptamani si nu isi revenea.in rest,nici o dieta.ei spun ca oricum ar fi,pana nu isi face virusul efectul si pana nu se curata bine intestinele,degeaba,si ca oricum ei nu mannaca nimic in primele zile,doar sa fie hidratati,si ca la sugari se bazeaza mult pe laptele mamei.vezi ce spun fetele,eu una nu renunt la alaptat decat in cazuri extrem de grave.
cand erau bolnavi,le-am dat efectiv ce au vrut ei si ce au putut sa manance,ca dupa o dieta risti sa ramana deshidratati,si e mai important asta decat ce baga..aici spun ca stoparea diareei nu e buna,ca e un proces normal ,si ca trebuie lasat corpul sa se curete.dar,cum am spus,e vorba de cazurile norma,e nu de cele grave,cu spitalizari si perfuzii...Dar cum voi sunteti la inceput,banuiesc ca nu e grav.
vezi ce mai zic si fetele.eu am spus cum fac aici,fara diete,si ii tinea la fel ..
risti sa nu mai vrea san apoi.
daca e virus,nu exista nimic care sa ii opreasca diareea intr-o zi,tot isi face damblaua cateva zile.doar sa speri ca e o forma usoara.tine mult de noroc,de cum rezista organismul,mai mult decat de dieta in sine.
am inteles ca nici in anglia nu se tine dieta.
oricum nu va manca nimic la inceput,si laptele la san e baza!

vad ca si la CRISPO a fost la fel si i-au recomandat sa nu intrerupa alaptarea.
asa stiu si eu ,ca e cea mai importanta in cazuri din astea.
si ca unii medici inca mai merg pe scoaterea laptelor,ca asa se credea pe vremuri,dar cica nu are de-a face ..

Ai mei nu au acceptat niciodata ceaiul ala,hidrasecul si alte saruri.deci trecea oricum.
daca ai si tu,e pt ca e viral,si se ia.
eu nu pot sa am incredere intr-un medic care imi intrerupe alaptarea copilului.
sper sa intelegi ce vreau sa zic
Multa sanatate !

haha saraca femeia aia,cu scaunele ei din sufragerie
Acum,pe bune,cand e vorba de copii,si MAI ALES cand e vorba de femei analfabetele saracele,medicii de ce nu vorbesc direct " de cate ori a facut kk copilasul?" ce atata greutate??? adevarul e ca pe mine termenul asta "scaun" ma seaca pe nervi...spune domle pe sleau,ca medic,unde nu spunem kk dar vedem mii de k pe zi !

LAURIKA wooow 9500g ,bravoo !!!
mie imi spune de nurofen si paracetamol doar la febra.iar antibioticul pt ce daca nu are nimic?eu fara febra nu le dau nimic,nici sirop de tuse nu i-am dat lui Miguel,nici cand a avut bronsita nu mi-au recomandat(cand i-au dat sprayuri de ventolin).
are exemple de asa ceva cu leaganul,adica ce?
hai la casuta voastra cat mai repede ca sigur va e mai bine !

Mergi la inceput