Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Ta-na-na

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

ce frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, am uitat sa-ti mai raspund ieri ref la foliile alea ptr sforait: nu deranjeaza, ptr ca se topesc la scurt timp in gura. al meu sot le lua inainte de culcare, dimineata insa isi simtea gatul uscat. dar asta nu mai era problema mea , de fapt nu era problema asa mare: bea apa si trece!!

azi am rezolvat si titlul de calatorie pentru Maria (65 de euro, eliberat pe loc), valabil 30 de zile...

Isa a fost cumintica azi, mai putin catre seara cand a ajuns-o oboseala (iar a dormit toata ziua doar 45 minute...). a dus-o sotul in vizita la vecina, dar era multa lume acolo si a inceput sa planga, asa incat la 5 minute a adus-o inapoi... i-am pregatit sticla de laptic si a adormnit de 2 ori in scaunul de masa in timp ca bea. asa rau mi-a parut ca nu aveam nici camera foto nici telefonul la indemana s-o pozez/filmez...

cred ca sta sa iasa dintisorul nș3, de sus, ca tot isi roade pumnii, jucariile, degetele mele... se simte tare gingia de sus, dar nu se vede nimic!... inca...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

La multe lunite!

NATALIA de Cris2010
ANDREI de Emushi
BOGDAN de Sorina_goga

EMA de Anagia

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neataaaaaaaa

mihai e deja cu urletu in gura..ioooii..nu stiu ce are copilasu asta frate, toata ziulica urla
de mancat nu mananca..noaptea se trez si din ora in ora..deci, temebelizeala mea e garantata

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza!
e daca doriti

iar s-a trezit mara la 7 jumate, dar eu sunt odihnita, am dormit suficient. ma enerveaza ca nu ma lasa sa ma uit la gingia ei sa vad daca-i vreun dintisor sau mi s-a parut. cu jucariile in gura era ea si inainte, numai ca acum isi baga si degetele.

imi zicea marius ieri ca ne-a invitat soacramea la masa astazi, da eu n-am chef sa merg, eu vreau sa ies la plimbare nu sa stau tot in casa...

lala, eu sunt sigura ca nu e nimic grav

rodica, si Mara a dormit mai putin zilele astea, dar nici chiar 45 de min.. oricum, sta mai mult treaza intre reprizele de somn. inainte i se facea somn dupa 2 ore 2 ore jumate. acum sta si 4 ore fara probleme.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Natalia, Andrei, Bogdan Andrei, Ema Andreea

sa cresteti mari, sanatosi, sa va lasati mamicile sa doarma. ah, si sa papati tot

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

alice si noi mergem duminica la soacra, dar si iesim-de pe la 10, 10 jumate..pana pe la 12, 12 jumate.
dupa-amiaza in functie de somnul lui stefan si cheful nostru (uneori doarme poana la 4 jumate-musai sa iesim, ca pana la 9 in casa cu el....alteori doarme pana la 6).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LML sarbatoritilor zilei!

Elise s-a hotarat: ii place mai mult de Bianca care e asa cum o stim din poze: cuminte, zambareata, sociabila. Iar michelle... , relaxata (o fi de "vina" si trainingul la care a participat, "Managementul stresului" )

Mergi la inceput

ne pregatim de iesit. ma iau toate transpiratiile pana ii imbrac pe amandoi, da asta e. deja avem +4, pana ajungem noi in parc se fac +6 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

neata, fetele!

Am dormit si noi un pic mai bine (adica mai mult), desi sotul a sforait (cu tot cu spray) si copilul s-a mai trezit, dar a avut 4-5 ore fara trezire! Si dimineata la 7 cand am vazut ca are ochii cat cepele, nu imi venea sa cred. I-am indesat suzeta, nici vorba sa doarma, dadea din maini si din picioare.. ioi, mie imi picau ochii in gura. L-am luat cu mine in pat, eu am inchis ochii (ca se tot uita sa vada ce fac) si intr-o juma de ora a adormit si el... si eu cu el, of course, pana la 9 juma. asta da duminica dimineata!

Mai vroiam sa va zic ca i-am vazut azi la Vlad pe limba niste punctulete albe -oare ce or fi? aia e stomatita? dar are numai pe varful limbii, unde intra in contact cu dintii. SI ma gandesc ca cel mai probabil o fi de la cum isi tot freaca limba de dintii in crestere, pana se obisnuiesc unii cu altii (adica dintii cu limba si invers). Aveti vreo idee careva? Si ieri dimi era la fel, dar nu am dat mare importanta, crezand ca o fi de la laptele de peste noapte, si oricum urma toaleta lui... alte semne nu are, de mancat mananca bine...

La multi ani Natali scumpa, Andrei de Emushi, Bogdan miscaretul Sorinei, Ema de Anagia!!! Sa cresteti mari si sanatosi! Inca ma minunez ce repede trece timpul, poate si din cauza ca febr a fost luna scurta, dar nu imi vine a crede ca peste cateva zile face copilul meu 8 luni!!! si eu unde am fost in timpul asta????

Si la noi duminica e zi de mancat la socrela, cu tot familionul. Iar dupa-masa e zi de plimbareala pe singurul bulevard al orasului.. cu sotul din dotare, cu copilul si cu paltonelul care ma arata slaba... dar vremea se incalzeste, cu ce inlocuiesc eu paltonelul? ca vechile haine inca nu imi vin..

Duminica faina, fetele!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput