Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
crispro spune:
Catalina, dr mea zicea de la 4-5 scaune pe zi se considera diaree.
Am fost si noi afara, la primul gratar facut in curte cu ditamai familionul (socrii, cumnati, nasa, copil, nepoti etc). A stat Vlad cuminte in carucior fix 10 min.. ii era somn. Bravo, de parca il tine cineva cu ochii larg deschisi... no, si l-am tot purtat in brate, ce sa facem. dar tot a fost placut.
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
Ta-na-na
Catalina - nu stiu raspunsul. Cand am fost cu Bea la control nu avusese decat 3 scaune moi pe zi, unul era in scutec cand a consultat-o dar dr. a zis ca e diaree. Mai da-i smecta pana se incheaga cat de cat.
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anne45 Noi pregatim incet bagajul pentru spital, suntem agitati si am dormit destul de prost . Imi doresc sa se termine totul repede, sa nu avem coplicatii. Doresc tuturor un sfarsit de saptamana linistit. Datele mele de nastere: 20.08.1972 mami fericita de Giuliano (07.07.2010) http://picasaweb.google.com/102421590206055963392 |
TINEM PUMNII STRANSI SA FIE TOTUL BINE SI SA VA INTOARCETI REPEDE ACASA...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui crissy77 Ta-na-na Catalina - nu stiu raspunsul. Cand am fost cu Bea la control nu avusese decat 3 scaune moi pe zi, unul era in scutec cand a consultat-o dar dr. a zis ca e diaree. Mai da-i smecta pana se incheaga cat de cat. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
CE FAIN STAU FETELE LA TACLALE... BRAVO BEA MICA...HAI CA IN CURAND O SA UMBLI PRIN CASA...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Crissy, ce fain ca v-ati intalnit cu Michelle si Bianca!!! 3 fete frumoase acolo! plus mamicile!
Sa-l ajutam pe Alex
palomina spune:
Mercic mult, Cris pt data nasterii. Sunt in aceeasi zi cu Btz
Eu azi n-am fost afara, a fost sotul cu Antonito...eu in timpul asta am smotruit si cand sa fac in baie curat m-am apucat eu ca desteapta sa desfundat cada bine si mai RAU am infundat-o... acuma e ca la nebuni acolo, sotu se chinuie de mama focului si mai e si sambata ... De unde iau eu acuma instalator?!
Mama, Si ce vise imi faceam eu ca vroiam sa-mi fac o baie prelungita
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui rodyka Daria Cristina de RAMONASIN Radu de PUIUTZ Albert Simon de CRISSTEO Maeva Caterina de RALUK31 Tudor Stefan de BABIELA mami RUBIA, alaturi de familie, sa fii mereu fericita si cu zambetul pe buze! LA MULTI ANI!!! delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
LA MULTI ANI!!!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
lalala13 spune:
va multumesc din suflet..nu am cuvinteo sa astept pana luni..
carmen nu am recoltat celule stem..
racusor2010 spune:
buna mamici
eu ma pregatesc de culcare, bine, am atipit langa pui de vreo 10 ori pana acum
cum is treaza de la 6, am fost si in vizita, Andrei la intoarcere a dormit de la 6 la 8 asa ca acum baie si joaca pana la 10, timp in care mie imi picau ochii, a trebuit sa vina tati pentru supraveghere, ca eu nu eram in stare sa ma tin nici pe mine
si ca sa vedeti cat de nauca sunt, am tot citit de 3 ori mesajul de la palomina si zice ca e sambata, si eu voiam sa ii raspund ca e duminica azi cred ca ar trebui sa ma culc
sa nu uit, am vazut fetele frumoase, Bea, Bianca si Elise ce frumos stau ele la taclale acolo
Cata nu stiu daca e scaun diareic sau nu, dar mai bine mai da-i smecta pana se reface complet, ca sa nu ii vina vreo idee sa revina.dar tu cum mai esti? ca si tu aveai probleme
eu sunt cam suparata ca de cateva zile de cand programul nostru s-a dus pe apa sambetei, andrei mananca doar 2 mese ziua, cea de fructe si legumele, nu mai apucam sa luam gustarea sper ca de luni implementam noul program si sa revenim la obiceiuri sanatoase
noapte buna delfinariu
rodyka spune:
citat din mesajul lui racusor2010 eu sunt cam suparata ca de cateva zile de cand programul nostru s-a dus pe apa sambetei, andrei mananca doar 2 mese ziua, cea de fructe si legumele, nu mai apucam sa luam gustarea sper ca de luni implementam noul program si sa revenim la obiceiuri sanatoase |
ne putem lua de mana, si noi si delfinasii!! dar eu am dormit 2 ore, timp in care Isa povestea in patut, mai striga... mai venea tati la ea. asa e si la noi cu mesele, nu stiu care e faza , si nici nu da semne ca i-ar fi foame!! azi am luat totusi si gustarea de iaurt, amestecata cu legumele de la amiaza
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)