Mar-Apr(179) Hai IONY!!! Bravo Medeea, Copiloi!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

maine e ziua cea mare
cred ca maine pe timpul asta o sa o tin in brate

fericita 41+ cu Sara Maria
AMR DOAR O ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Am trecut sa va salut , mai bine spus sa vad cum imi sta cu noua semnatura

Tare bine a mai fost la plimarica si daca tot am iesit am fost la farmacie sa cumpar Infacol si lingurita de silicon, nicaieri in nici un magazin nu gasesc lingurita de 0+ , toate sunt de la 4+... oare numai asa sunt , nu sunt si pentru bb mici mici ??? Am vazut Colief aici si e 10.55 lire aici, deci ceva mai ieftin decat in ro, dar nu i-am luat, ca am spus mai intai inecrc Infacol daca o fi sa faca colici si numai daca nu merge cu asta sa ii iau Colief, de ce sa arunc banii degeaba daca nu o fi nevoie? ahhh si am vazut si Gripe water si scrie pe cutie ca eu am stat ca o baba sa citesc pe la fiecare in parte ce scrie, ca nu se administreaza bebelusilor sub o luna, numai de la 1-5 luni? asa scrie si pe cutiiel de gripe water din ro ?? deci nici de asta nu am luat ca am spus ca nu are rost sa cumpar o gramada de prostii si apoi sa le arunc . Ahh si mai scrie la Infacol ca dupa ce deschizi sticluta , sa o tii maxim 28 zile si dupa sa o arunci sa incepi alta, macar bine ca asta nu e scumpa, am dat 3.26 lire pe ea ... si la Colief scrie ca dupa 3 saptamani de cand il deschizi sa il arunci sa incepi alta si la cati bani e , pfooaaa

Voiam sa va mai intreb, voi din start folositi Bepanthen si Sudocrem? sau numai in caz ca se irita bebe de la scutecel si pipi ? Eu voiam sa ii iau azi unul din astea doua dar nu i-am luat nimic ca eu cand am luat cosmeticele pentru bebe i-am luat si crema pentru iritatii tot din aceeasi gama, adica Weleda, sper sa fie ok, ca mai toata lumea spune ca-s foarte bune produsele , te cred la cati bani am dat pe ele Daca o fi sa am nevoie de sudocrem sau bepanthen, o sa il trimit pe Nick sa ia, ca aici se gaseste la orice farmacie sua chiar supermarket la raionul de bebelusi

Uhm..cam asta pentru acum, acum trebuie sa imi fac curaj sa ma ridic de pe canapea, am inceput sa ma misc si mai greoi decat inainte, azi la plimbare abia ma miscam, exact ca o gasca, sau un pinguin cum spunea scrish plus ca au inceput iar s ama doara oasele de la bazin si valeu mama, mi se intarea si burtica si am spus la un moment dat, gata , acasa cu noi Sophia ca ne ajunge atata plimbare... am cumparat flori si tulea la autobuz ca nu mai tine gluma

Fiica mea cred ca o sa iubeasca la fel de mult florile ca si mine, de fiecare data cand ies pe afara eu trebuie sa imi cumpar flori sa am flori in vaza mereu proaspete, azi ne-am luat un buchet mare frumos de frezii si ce frumos mirossssss

Gata, am plecat eu la camsile mele, mai am vreo 50-60, aseara am calcat vreo 30 sa nu va spun ce ma durea spatele ...eh calc si eu cate pot, cate nu, las la altu sau pe maine

Va pup, o seara buna!

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

gripe water de la ce firma ai vazut ? ca eu chiar i-am luat ieri si n-am observat sa scrie asa ceva pe el...al meu e de la Pharco.
daca folosesti weleda nu ced ca o sa ai probleme cu iritatiile la fundulet pt ca este super buna..eu apelez la ea doar in caz de probleme majore..ca e f scumpa, am dat pe ea vreo 80 de ron.. uzual, adica zilnic as folosi si s recomand produse cat mai inofensive gen crema de galbenele, ca sa poti apela la cele specifice doar in caz de probleme..altfel il sensibilizezi si nu mai reactioneaza la nimic cand ai probeleme..asa am patit la vlad..

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Ally, ce faci?? maine te voi deranja si-ti voi trimite tie mesaj

AMR DOAR O ZI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Strumfi, sa-ti fie de bine plimbarica
frezii vreau si euuuuu
lingurita nici eu n-am gasit de 0+
Yasmi, trebuie sa-ti spun ca baietelul tau e copia ta perfecta sa va traiasca

AMR DOAR O ZI

eu am lingurita 0+ dar imi scapa firma acum..revin daca imi amintesc..sunt unele care se coloreaza la fierbinte..

Mergi la inceput

Miki, multumesc sa ne spui daca iti amintesti
ne mai pui si cateva pozici cu printesa??

AMR DOAR CATEVA ORE

Mergi la inceput

Am schimbat ptr ultima data AMR
acum va las merg ca merg sa ma fac mumoasa
mai vb mai tarziu
va
si va multumesc ptr gandurile bune

AMR DOAR CATEVA ORE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Domnitzelor,
va anuntz ca mai aveti o proaspata mamica printre voi:

Alina (copiloi) a nascut o bebelina sanatoasa si frumoasa foc.

Mergi la inceput

Citat:

Miki, multumesc sa ne spui daca iti amintesti
ne mai pui si cateva pozici cu printesa??

AMR DOAR CATEVA ORE

nu prea mai am..mai recente vreau sa zic..doar cateva aseara cu fratesu incerc mai tarziu

bafta maine, sa ai parte de nastere usoara si un bebe perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:

maine e ziua cea mare
cred ca maine pe timpul asta o sa o tin in brate

AMR DOAR O ZI

Asa sa fie!!! Dunezeu sa te ajute! Sa ai o sarcina usoara!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

stefana, parca tu intrebai cu uleiul de bebe cum sa procedezi..
indiferent de care folosesti poti sa-l dai inaine de baita cand il si masezi si pe urma surplusul se duce la baita si ramane o piele fina si catifelata
eu asa procedam pt ca nu-mi placea cum ramane piele daca il dadeam dupa baie, fie grasa de la creme fie unsuroasa de la ulei..plus ca la noi masajul dupa baie nu vea succes pt ca isi pierdea rabdarea si il si trezeam din amorteala si linistea care i-o creea baita..asa ca faceam inainte masaj si il ungeam, baita si titi si somn..
dar tu o sa te adaptezi singura cu timpul in functie de bebe, o sa vezi ca inveti ce-i place si ce nu..

Mergi la inceput