Mar-Apr(179) Hai IONY!!! Bravo Medeea, Copiloi!!!
Raspunsuri - Pagina 4
Stefana spune:
Cami, multumesc! Voiam sa-mi cer scuze. Am citit pe fuga, pt ca ma grabeam sa pec la consult si nu retinusem ca te-ai adresat fetelor. Tocmai ce primisem confirmarea de la CBC ca mai pot beneficia de cardul de reducere si am vazut ca ai scris tu si m-am repezit ![]()
Scuze, fetelor, nu voiam sa ma bag peste voi. Doar daca nu puteti voi beneficia de el acum il vreau eu, asta daca va dori si mi-l va putea trimite in timp util prietena lui Cami, iar eu sa-l trimit la CBC pana pe 15. Eu sunt din Iasi si ar fi doua drumuri de facut prin curier.
Oricum, scuze din nou si astept sa vad care va fi verdictul.
Stef
37+ cu
Tudor Stefan
AMR 2 saptamani 
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DidiAlex Domnitzelor, va anuntz ca mai aveti o proaspata mamica printre voi: ![]() Alina (copiloi) a nascut o bebelina sanatoasa si frumoasa foc . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Felicitari !!! Cum?Cind?Unde? ne-ai tinut pe ''jarrrrrrrrrrr''.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
37+
Stefana spune:
Multumesc, Miki, parca tot la voi auzisem de varianta asta, cu masajul inainte de baie. Cred ca e cea mai buna varianta. Eu am luat, oricum, si ulei, si crema. Si probabil o sa-l dau cu ulei inainte, baita si apoi, daca mai vrea il dau cu crema, sa nu-i ramana pielea uscata de la calcarul din apa.
Stef
37+ cu
Tudor Stefan
AMR 2 saptamani 
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
lalely07 spune:
Fetele din Pitesti...stiti unde pot repara un aparat foto??Mi s-a stricat display-ul cred..nu mai apare nimic si nu vad cum sa fac poza..
..Daca stiti pe cineva va rog sa-mi spuneti,vreau sa remediez situatia...
34+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 6 saptamani!!!!
cami_antonia spune:
copiloi felicitariiiiiiiiiiiii
sa fiti sanatosi
si sa intrii sa ne dai amanunteeeee
bine ai v enit pe lume bebeeeeeeeeeeee

HAI IONYYYYYYYYYY!
HAI BEBE DE IONYYYYYYYYYYYYY!
SCOATE NASUCUL AFARA CA MAMI SI TATI TE ASTEAPTAAAAAAAAAAA!

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 26 ZILE
ioanna16 spune:

HAI IONY!!! HAI BEBE DE IONY!!!

32 +
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
pisucmic spune:
Dragelor
azi a fost o zi plina, si asa de frumoasa de primavara!
Am fost la CMU pentru vizita de 36 saptamani cu ATI-stul si neonatologul. Am facut un EKG si mi s-au luat analize. Totul arata OK. Apoi am mai fost sa rezolvam niste probleme si am mancat la unul din restaurantele noastre preferate. La 3 eram rupta de oboseala, mi-era cald, asa ca am aterizat acasa direct in pat!
Ce povesti groaznice in Japonia, sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva!
Cami, Stefana, eu sunt de acord sa-i ajunga Stefanei cardul CBC, fiindca 15 e marti, eu nu am semnat inca, si mai am o promisiune. Nu stiu insa ce parere are Alina06, si ea asteapta de mult.
Roxy, Anaxena, Madutza - ce poze frumoase! 

Cu vizitele si eu cred ca e bine dupa 1 luna, dar e adevarat ca asa cum spunea si Cris, si eu am fost in vizite la maternitate, sau acasa la 2 saptamani (bineinteles cu acceptul parintilor), de placerea de a-i vedea, fara sa-i ating insa. Asa ca ma pun si in pielea vizitatorilor... Dar ca parinti cred ca putem refuza daca acesta e lucrul in care credem.
Si mie mi se tot intareste burtica zilele astea, fara dureri, dar probabil sunt Braxton-Hicks. Era si cazul...
Strumphi, cheer up! Noua ne place "trancaneala" ta tare mult. 

Lauriciu, daca vrei imi poti scrie mie, am telefonul in listuta. 
Ssabrya, si mie mi se pare o aiureala ecografia asta, dupa cele anterioare, nu te necaji cu ea, asteapt-o pe cea de pe 17.
Vezi ca ti-am scris pe Facebook.
Mi-a placut discutia cu cosmetice; eu am luat Mustella de la Helpnet; sper sa fie OK; n-am luat inca uleiul de masaj. Cred ca imi voi cumpara si eu sa am in casa Infacol sau Colief.
Va imbratisez cu mult drag

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s36 cu un
dragalas
AMR 4 saptamani!!!
pisucmic spune:
Madutza Bra, de unde ai luat caditza cu suportul?
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s36 cu un
dragalas
AMR 4 saptamani!!!
cami_antonia spune:
pisuc
ma bucur ca ai scris
legat de voucher
astept pana mai tarziu
poatye intra si alina
daca nu sa il adjudecam stefanei