Mar-Apr(179) Hai IONY!!! Bravo Medeea, Copiloi!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetele ce liniste e pe aici...
se vede ca e week-end...m-am desteptat si eu si am schimbat semnatura

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz, ce program ai astazi???

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hi hi hi vreau sa cred ca eu am dat startul la nasterile "super rapide si cu dilatate maxima:" vorba cuiva ( am uitat cine..oare dorinutza???)

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Strumpitz, ce program ai astazi???

acum mananc niste biscuiti si beau laptic si citesc din urma , adica am terminat, sa ma apuca sa si raspund si mai pe dupa amiaza vreau sa ies la o plimbare prin centru prin parcuri, e o zi superba de primavara, soare si caldut

vii la un gelatto???

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumph, eu am folosit numai produse Weleda si sunt excelente. Si acum la fel, iar in loc de bepanthen , sudocrem etc, folosesc Canendula zink cream de la Weleda si numai cand e iritata M .
Nu face stoc de creme ca multe suNt inutile te orientezi atunci si il trimiti pe Nick.
Cat despre baitza, la Euroclinic ne- au zis sa nu punem nimic in apa, exclus ceaiuri, oua etc. Nu au nevoie de nimic in plus bbii.
Te.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Roxy, am vazut pozici cu printesa si fara manusi si cu unghiutele taiate e asa scumpa si zambareata, sa va traiasca

Dorinuta, o sa cumpar si eu sudocrem, macar s ao am in casa , nu e scumpa, 2 lire cutiuta aia mai mica si vreo 3 si ceva aia mai mare sa o cumpar si sa o dau cu asta ca sa nu o obisnuiesc din start sa fie sensibila cu aia de i-am luat-o de la Weleda

Miki , multumesc de raspuns, sper sa fie bune produsele, dar sincer m-ai pus pe ganduri cu sensibilitatea, acum ce-o fi o fi... cat despre marca de gripe water de am vazut-o ieri si scris ca numai de la 1 la 5 luni sa se administreze, sincer nu stiu , e o cutie asa mai inaltuta, cu o poza cu un bebe pe spate cu piciorusele in sus . ceva cu negru si roz... nu mai retin exact Acolo aveti in farmacii sau ati auzit ceva de Dentinox pentru colici, ca stiu ca dentinox gel este si pentru dintisori nu? dar pentru colici ? nu stiu nimic despre asta si ma gandeam sa va intreb poate stie cineva de el ? Multumsec

Ssabrya, bine ca nu bagi in seama toate prostiile inca un pic si acusi e 17 si o sa afli o parere mai avizata Apropo, numa` burta e de tine , bravos

bb_yasmi, tu cu ce il dai pe bebe la fundulet dupa ce il speli sa nu se irite sau cu nimic si doar in caz de ceva il dai cu crema ? cum stai la capitolul plimbareli ? Lucas e un dulce

ioanna, la multe saptamani de aici inainte pana la termen

Copiloi felicitari si sa treci pe la noi s ane spui mai multe cand o sa ai timp. Sa va traiasca printesa si sa fiti sanatoase.

Pisuc, bune vesti de ieri de la spital, bravo! Azi ceva plimbareli, shopping?

Spiridusha, hai ca o sa va descurcati, tu si sotul cu bebe, nici eu nu am pe nimeni aici sa ma ajute, deci o sa ne descurcam ca trebuie , plus ca ai luat aminte la tot ce te-au invatat moasele in spital, deci nu te mai ingrijora

Cami, multumim de vestile de la Delia, transmite-i multe incurajari de la noi si o asteptam acasa cu dodo in brate sanatoasa si sa faca bine sa isi faca laptopul sa ne arate pozici

Oare Iony ce-o mai face? sper ca in curand o sa isi vada si tina in brate printesa am visat-o azi noapte

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Si eu trebuie sa plec si vroiam sa te anunt cand naste Yoni, si sa raspandesti vestea aici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Strumph, eu am folosit numai produse Weleda si sunt excelente. Si acum la fel, iar in loc de bepanthen , sudocrem etc, folosesc Canendula zink cream de la Weleda si numai cand e iritata M .
Nu face stoc de creme ca multe suNt inutile te orientezi atunci si il trimiti pe Nick.
Cat despre baitza, la Euroclinic ne- au zis sa nu punem nimic in apa, exclus ceaiuri, oua etc. Nu au nevoie de nimic in plus bbii.
Te.

Mamica de Andrei si Maria

am si eu crema asta , i-am luat de toate cate un fel cate erau pe raft

Weleda Baby Calendula cream bath, shampoo and wash, body cream, lotion si nappy cream , mai sunt cateva care nu i le-am luat, de exemplu uleiul ca am spus ca o sa o dau cu crema de corp, sapunul solid nu i l-am luat ca i-am luat cream bath... si inca vreo 2(crema de protectie si crema de fata) , dar sper sa imi ajunga astea

Multumesc de sfat

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Ally, poti sa imi dai mesaj ca intru de pe telefon pe forum si scriu la fete, nu-i bai , numai sa nu fiu in metrou ca in metrou nu am semnal deloc, dar scriu cand ies la suprafata si vad mesajul

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Felicitas...da nici eu nu vreau sa pierd laptele...Am ras de tine..vorba ta cum sa stie lumea c-ai nascut ..Se mai retrag vergeturile intr-adevar...eu continui sa ma dau cu crema antiverge din timpul sarcinii. CUlmea ca nici eu nu ma vad chiar asa mare...dar cantarul ma da peste cap...oare chiar atata am???
Miriam e scumpica foc..seamana tare cu mami
roxy si Felicitas, vad ca toate am facut poze zambarete copilasilor. cat sunt de dulci si de senini!Roxy ..parca pusesei pozici cu tine dupa nastere? Sau am visat?
Sabrya, a mai crescut putin burtica...dar in rest..cat de slaba esti!Super!
lalely si la tine a mai crescut putintel. Dar nu stiu unde-ti sunt kgmele...Nici burti nu e imensa...

Ce-as iesi la o plimbare...mama-mama....Am inteles ca pe joi incolo iar se strica vremea...Hmmm.eu cred ca pe la 3 sapt-4 o sa ies. Acum avem si noi 8 zile...

Mergi la inceput