Mar-Apr(179) Hai IONY!!! Bravo Medeea, Copiloi!!!
Raspunsuri - Pagina 17
alina06st spune:
Bunaaa,
Cu ce sa incep... cu galeria, cred!
Hai Yoni, nastere usoara!!!

Si acum felicitarile!
Medeea, Copiloi, va felicit, ma bucur ca v-ati vazut cu bine minunile si va doresc recuperare usoara si numai bine in continuare!
Cami, Stefana, imi pare rau ca v-am tinut pe jar aseara cu cardul CBC, n-am mai intrat ca nu m-am simtit prea bine, plus ca bebele ma bumbacea si el, de parca era adolescent care se pregatea de weeek-end
. E f bine daca ajunge cardul la Stefana, avand in vedere ca are deja ctr semnat. Eu sper ca poate mai tine promotia asta, nu m-am gandit ca as putea sa semnez si sa trimit cardul ulterior. Am sa trimit si eu ctr luni, marti si daca mai e valabila promotia poate mai gasesc un card pe la cineva dupa aceea.
Am vrut sa ma spovedesc azi si am fost la o bisericuta de lemn, construita recent in cartier. Nu mai fusesem niciodata si nici nu ma mai duc. La ora 11 fara ceva biserica era inchisa
. Nu m-am mai dus in alta parte ca deja obosisem.
Am trecut pe la un plafar si-am luat ceaiurile de fenicul, anason si chimen.
Acum sa ma lamurasc cam cat pun. Fetele care folositi, o lingurita din fiecare la 1 litru de apa o fi bine?
Puup 
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
lalely07 spune:
Ssabrya..a mai crescut burtica...dar este asa mica...Tu clar nu o sa te vaiti de kg...
Felicitas..Miriam seamana cu tine??Eu asa inclin,dar astept opinia avizata
Simona...sunt lesinata dupa pozele tale..Cand ii vad pe fratiori lg bebe cel mic,parca il protejeaza asa..Doamne ce frumosi sunt!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!
Si apropo de kg..sunt,nu stiu unde dar cantarul le arata..
..asa ca undeva s-au cazat ele...Sa ma vezi si pe mine dupa nastere in disperare de cauza sa slabesc...
Pana atunci poate gasiti voio metoda care da rezultate..si o aplic si eu!!
34+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 6 saptamani!!!!
lalely07 spune:
Alina06,daca stii vreo mamica care a dispus de un card de reducere si la oferit cuiva, o poti ruga sa mai ceara un alt card de reducere.Eu am vorbit cu cei de la CBC si mi s-a zis ca este posibil..Asa ca fetele incercati si varianta asta.
Eu de fapt ii intrebasem daca si eu beneficiez de un gift card inconditiile in care deja am folosit unul la semnarea contractului..si ei mi-au oferit aceasta optiune:sa vb cu mamica care mi-a dat cardul sa mai ceara unul...
Eu stiam ca promotia este valabila pana la 15 mai...dar nu stiu de ce pe aici parca ati scris 15 martie...
Si eu as vrea sa ma impartasesc maine..dar nu m-am spovedit..
Oare spovedeste maine dimineata??
34+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 6 saptamani!!!!
medeea76nou spune:
Fetele, azinoapte la 12 au inceput contractii, nu s-au oprit nici cu No-spa, asa ca la 1 am plecat la spital, tot cu teama ca nasc in masina...
M-a luat in primire un tinerel garda, care mi-facut tuseul dupa ce a vorbit la mobil cu manusa cu tot. Am crezut ca mor de nervi, nu i-am spus nimic, caci urma sa nasc cu el. Al meu dragut de medic avea telefonul pe silentios... M-au internat direct la nasteri, la 4,30 aveam dilatati 5, fara nicio durere ( doar acasa ma durea...
Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou
36+, bineinteles tot 
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza bb_yasmi, tu cu ce il dai pe bebe la fundulet dupa ce il speli sa nu se irite sau cu nimic si doar in caz de ceva il dai cu crema ? cum stai la capitolul plimbareli ? ![]() _ Mind the Bump! 38+ Sophia Nicole AMR 2 saptamani |
nu il dau cu nimic. nici la fetita nu am folosit nimic si nu mi-a fost iritata niciodata.
doar ulei de masline dupa baita. atat. mai am in casa crema de galbenele in caz de ....

ce putin mai e pana vine sophie!!! cum te simti??cu plimbarile stam bine

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Ce-as iesi la o plimbare...mama-mama....Am inteles ca pe joi incolo iar se strica vremea...Hmmm.eu cred ca pe la 3 sapt-4 o sa ies. Acum avem si noi 8 zile... ![]() Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simo ,
de ce asa tarziu??la amandoi am iesit de la 9-10 zile. stiu ca de la 2 sapt e recomandat daca permite vremea (la mine asta inseamna peste 0 grade!)
bb_yasmi spune:
am pus si eu pozici de azi de la 3 saptamani!!!c

medeea76nou spune:
Am cerut cu insistenta clisma, caci urma sa filmez momentul si nu voiam surprize. Moasele radeau, intr-un final au fost de acord clisma. Partea proasta a fost ca, neavand medic, nu s-a bagat nimeni sa-mi puna o vorba buna la anestezist. Gandul ca o sa nasc fara epidurala M-A TERMINAT! Eu sunt ingrozitor de rea de durere... Dupa vreo 40 de apeluri si mesaje disperate, m-a sunat Dr. meu, Posea, care atunci se trezise si a vazut telefonul clipind, noroc ca e matinal tare!
36+, bineinteles tot 
medeea76nou spune:
L-a rugat pe alt medic, Dobritoiu, un finut, sa-mi rupa membranele pana vine el, apoi mi-au facut moasele coctail de dilatatie, la 5,30 aveam dilatatie 7 si contractii cat casa, care sareau de 100 si eu abia le simteam. A aparut si dr. meu, iar in 20 de minute a coborat pitica, rapid, de-am crezut ca nasc in pat. M-a durut ca la nebuni (3 contractii cu totul), am sunat repede dupa camera de filmat, hai pe masa, impinge, gata!
36+, bineinteles tot 
alina06st spune:
Vai Medeea, ce frumos ... Cum e micuta? Ca n-am retinut, greutate, lungime...Deci ai nascut la 37 de sapt implinite? Pup fetele! 
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 

AMR 2 saptamani
David, Matei si Vlad Arsenie