Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
abramburika spune:
Am iesit cu S. afara, la o plimbare. Frumos, soare, triluri de pasarele, ce mai, vine primavara!! Am inceput sa zambesc ... la orice floricica, la orice adiere de vant. Asta inseamna ca incep sa vad si un pic de roz in jurul meu ... e de bine!!
VA din suflet!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
abramburika spune:
Aaaa si am o greataaaaaaaa ... inca n-am vomitat, da' pe-acolo. Senzatie necunoscuta mie pana acum.
Va tin eu la curent cu simptome, greturi, fluturasi si altele de-ale odiseei
gabivalceanu spune:
SHINES, multam! Mereu pe faza si informata... Si slaba pe deasupra!
BEBELU, Ioana facea pielea aspra pe portiuni, o simteam la mina cind ii faceam masaj. Apoi a inceput sa se infunde noaptea (pe la 9 luni). Initial a facut alergie la mucegai (dar nu aveam la vedere, era sub izolatie). Apoi ... La diverse, la majoritatea habar n-am nici acum... Sigur are la polen, primavara o da in astm... Dar nu inseamna ca toti copii fac.
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu SHINES, multam! Mereu pe faza si informata... Si slaba pe deasupra! |
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
gabivalceanu spune:
ABRAMBURIKA! Normal sa zimbesti! O viata mica te face sa te simti asa... Mereu sa ne scrii!
Gabi
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Aaaa si am o greataaaaaaaa ... inca n-am vomitat, da' pe-acolo. Senzatie necunoscuta mie pana acum. Va tin eu la curent cu simptome, greturi, fluturasi si altele de-ale odiseei Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
eii..ce perioada frumoasa incepe!
ce frumos,o sa retraim emotiile ..scoatem motate,facem incalziri..pfuai..asta e cadoul pentru fetele carora le lipseste odiseea..multumim
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
abramburika spune:
simo - pt. mamicile de bb1 cu nostalgii, mai e o solutie: bb2 . Pt. cine insa a inchis capitolul asta, da, sa citeasca cu nostalgie mesajele mele .... hahahhaaaa.
florintunde spune:
FELICITARI ABRAMBURIKOOO OHH YESS..SA FIE INTR-UN CEAS BUN!MA BUCUR TATRE TARE PT TINE
Lucia/Ziki/Abramburika;sunt aicisincer?.-n-am alta scuza decat depresia.Acum m-am pus jos,sa va citesc..
Acneea bebelusului avem si noi
Mergem la plimbare de 2 x pe zi..si cu marsupiu..am f si la Kaufland ..numai cu copiii la cumparaturi
Bebelu;pup buba..sa se faca binesi mami sa fie lasata sa se odihneasca un pik
Roxx;inca nu am fost la farmacie sa ma uit de galactogil...multumesc oricum..esti ff de treaba
Sonia are program de plans seara..cam o ora//si doarme din ce in ce mai putin ziua..se si vede cat sunt de activa p forum in ultimele zile
Ieri am avut zi de jale..nervi intinsi la max...au venit socrii in vizita...plus tsunami din Japonia..a pus capacul
Am facut si noi kk dupa 5 zile..dar aceeasi peripetiiasa ma fenteza fifi de ramane kk peste tot..cand scot pampi..mai baga o tura p masa/am aruncat p jos pampersul..la 2 min am calcat in ea..asadar spalam acu garderoba
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
andri31 spune:
ura ura !
raportam prima plimbare in adev. sens al cuvantului ... 40 min
puiul in sfarsit a dormit si ea
cum ne-am dezbracat in casa a inceput frichineala
acu' se "indeasa"....deci ochii cat ceapa
daca as sti ca doarme as sta numai afara ..si noaptea
abia astept sa vina vara , cu plimbari lungi prin mamaia , de stat cu mandra la o terasa ... waw.... cred ca os a fie o perioada f frumoasa...
tks fetele ca mi-ati dat curajul sa ies.. altfel cred ca pana in mai nu ieseam...si asta sincer! fara exagerare
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
florintunde spune:
bravo Andri
vezi?face bine aerul de afara..
asa-i si fifi..cum o duci in casa se trezeste
-dar daca ii desfac hainutza si nu o deranjez s-o dezbrac,atunci mai doarme o bucata.
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!