Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
andri31 spune:
lorich tu ai stat cu mandra ta mica 2 ore afara ... dar mai iesisei si inainte , nu ?
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
simis spune:
Hello!
ABRAMBURIKA FELICITARI!!!!!!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!! Toate suntem alaturi de tine, ne bucuram mult( pina la plins de bucurie ca a fost cea mai buna veste din ultimul timp)!
Acu scriu cu piticel in brate ca plinge in somn de durere de burtica si vad ca nu ii trece nici cu debridat...
Asa as iesi si eu la plimbare ca e pe bune primavara, da nu avem cocie inca
Monica si noi avem punctulete albe pe fata, asa ca si niste cosulete si dr a zis ca e stafilococ si ne-a dat bactroban.
o zi superrr va doresc la toate!!!
gabivalceanu spune:
ABRAMBURIKA, fara frica, mami! Noua sa ne fie frica la urmatorul, la tine probabilitatea sa mai fie probleme e fff mica. Doamne-ajuta sa te tii tu tare, ca bebe va creste mare si frumos acolo in burtica!
Cu petele... Si Ilinca are pete rosii pe fata, cele de pe pleoape se numesc sarutul ingerilor. Are si pe frunte, si una deasupra guritei. Niare nicio legatura cu travaliul, eu am nascut cu ceza programata. Sunt niste aglomerari de vase care trec pina la maximum un an.
La ceafa... E alta poveste. Pata aceea rosie-rosie e un eritem alergic, se pare ca cei care o au sunt mai predispusi... Aia nu se duce, fetele mele au amindoua... Ioana inca o are, la 7 ani... Si alergiile de rigoare.
Nu mai dati cu nimic impotriva acneei bebelusului... Stafilococii n-ar sta numai pe fatza...
Lorich, brrrr, fi-ta cu capul in jos in apa... Si eu, mama mare... Intr-o zi o spalam pe Ilinca, era in caditza pe burta... Si a intrat sotul si eu ii aratam unde vreau o modificare in baie...In timpul ista bagasem cupilul cu capul in apa, cu fatza, dar eu nu eram atenta. Sotul a vazut. Ce a mai urlat Ilinca... Asta dupa ce-am deznecaat-o...
Pup,
Gabi
pufoasalaura spune:
multumim mayane&lorich si tuturor pentru urarile adresate ilincai.ne cerem scuze ca nu am intrat ieri sa vedem ce se mai intampla,dar, ilinca a avut o super urata criza de colici de plangeam si eu in hohote langa ea.am sunat pediatrul ei, si mi-a zis sa-i dau colief pe care am dat 80ron(imi venea sa urlu),i l-am dat si parca mai rau facea.il sun din nou,si-mi zice sa-i dau debridat 1ml.apoi,sun un alt pediatru,care-mi spune sa-i opresc colief si sa-i dau sabsimplex,sau infacol.ajutor!!!
noi avem probleme cu constipatia...suntem pe nan 1 ha.am luat espumisan,dar nu a avut efect si ii inrautatea mai mult constipatia.despre debridat,multi dr.nu au o parere prea buna! as putea sa-i dau vreun ceai care sa o mai ajute? ce ziceti? daca va confruntati cu situatia asemanatoare?
bebelu86 spune:
Gabi cand ti-ai dat seama de alergii? la ce are alergie?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
pufoasalaura spune:
apropos, pediatrul mi-a recomandat ca la varsta de 6-8sapt. sa-i facem ilincai o eco la sold preventiv.la examenul facut de ea totul era ok,doar sa-l facem ptr. siguranta,ca am inteles ca fetel sunt predispuse sa faca nu stiu ce...asa ca ne programam peste 2 sapt. la eco +sa ne facem gaurici in urechi, ca nu am vrut in spital,si parca regret ca nu o sa ma lase inima sa ma uit cum o sa se chinuie...
pufoasalaura spune:
apropos, pediatrul mi-a recomandat ca la varsta de 6-8sapt. sa-i facem ilincai o eco la sold preventiv.la examenul facut de ea totul era ok,doar sa-l facem ptr. siguranta,ca am inteles ca fetel sunt predispuse sa faca nu stiu ce...asa ca ne programam peste 2 sapt. la eco +sa ne facem gaurici in urechi, ca nu am vrut in spital,si parca regret ca nu le-am facut atunci,caci, acum nu o sa am puterea sa ma uit cum o sa se chinuie...
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu A! Fetele destepte, cum fac sa cumpar si eu un domeniu pt o pagina web? |
Gabi, uite aici www.inregistrare-domenii.ro/" target="_blank"> domenii web , ai preturi abonamente in functie de ce anume vrei sa ai sau sa faci, spatiu..etc. eu cu ei am facut pentru firma si sunt foarte seriosi si promti.
pup fata
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
ALEXA1985 spune:
Buna mamici,
Am intrat sa va anunt ca daca doriti produse mai ieftine de la avon si oriflame , sau hainute, intrati pe bazar. Puteti da click la semnatura mea.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!