Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
ziki spune:
si noi ne-am intors de prin peripluri.
am fost la decathlon sa-i luam fetei bicicleta pt ziua ei, si asta mic a fost extrem de cuminte. si la dus, si la foit prin magazin si la intors, adica vreo doua ore, ori a stat treaza cu ochii printre rafturi, ori a dormit
TUNDE mami, bine ca ai venit! mi-a fost dor de tine!
stiu cum e cu depresia asta, bat-o vina, orice motiv e bun. bine, e drept ca socrii sunt The motiv, dar oricum, trece si perioada asta cu lacrimi
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
missmj spune:
mimo mai mereu arata caca asa cremos la noi , eu nu m-am ingrijorat, pt ca era de culoarea mustarului si cu seminte asa...deci e de bine.
Fetelor...aseara mi-a stat baiatul treaz de la 19 pana la 2...nu a plans maxim...era asa mai mult marait, si vroia tzatza intr-una.il puneam la san, tragea 2 minute adormea...peste 10min iar se trezea cu gura maaaaaare dupa tzatza..iar ii dadeam ,iar adormea,ba se scremea,ba se maraia...m-am uitat pe harta aia pusa de doloress..cu puseele cerebrale...am vazut ca la 2 luni e partea neagra cu fulger...inseamna ca e apogeul eh ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
madalina_m spune:
Ce liniste a fost azi. Toata lumea a iesit la plimbare. Super zi! Si noi am stat 2 ore. Maine o luam iar din loc.
Asta noapte am incercat sa aplic metoda Ankai de imprietenire cu patutul. Piciu doarme in pat dupa baie pana la prima trezire, dar dupa ce papa nu mai vrea. Dupa trezirea de la 4 mi-am pus mintea cu el sa il pun in pat si el a castigat! Am stat o ora cu el, i-am pus caruselul sa cante, i-am pus un tricou de-al meu purtat sub el sa imi simta mirosul, am stat de vorba cu el, l-am mangaiat, l-am tinut de manuta ... cum ma departam de patut incepea sa maraie si daca nu ma intorceam imediat de el in scurt timp incepea sa planga. Dupa o ora am cedat si l-am luat la noi in pat si in nici 5 min dormea dus. o sa incerc si in noaptea asta, cine stie ...
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
La multe lunite tuturor sarbatoritilor de astazi!!!
Andrei, Stefan, Mihai, Yannis, Lukas
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
missmj spune:
tunde mai sunt si zile d'astea depresive, dar acum ca a venit primavara si putem sa iesim afara nu prea o sa mai avem timp de depresii, mai mult pe afara !
andri ai vazut ce bine e sa ia si o gura de aer ? face bine si la bebe si la mami !
roxx prima data cand sarbatoresti ziua de Sf Toader .la multi ani !
irinuka te intelegem mami si abia asteptam sa mai vii...mai ales cu un mic dejun ca pe vremuri
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
anka-maria spune:
madalina, iti doresc bafta si nervi de otel si sa stii ca nu iese di prima. Io exersez de vreo sapt. si tot dureaza o ora pana se culca la loc.
Io m-am plans la asistentele astea ca bubu adoarme foarte greu chiar si cand e rupt de oboseala si se trezeste repede pt. ca isi flutura mainile si le baga in ochi. Si mi-au recomandat un fel de saculet de dormit din care nu-si poate duce mainile la fata. Le poate misca inauntru saculetului dar nu le poate ridica. Se numeste Puckababy si este un fel de alternativa la infasat. Am cumparat si dracia asta (50 de euro) si aseara am dormit cu el in pat, el in saculet fiind, sa vaz ce face. S-a trezit tot la 3 sa manance dar in rest a dormit. Mi s-a parut mai putin agitat decat de obicei si nici n-a protestat in saculet. In seara asta il punem la el in patut, sa vedem daca merge minunea.
Nu mai stiu care va plangeati ca bebe e constipat si papa NAN HA 1. Atentie ca acest lapte are cea mai mare concentratie de fier si constipa! Noi am baut d-asta ca asa ne-a recomandat in maternitate. Acum i l-am schimbat si bubu face de 2 ori pe zi plus ca nu mai face kk verde. Inainte era verde inchis, ca bradu'.
Deci in,cercati sa schimbati laptele, poate ii merge burtica mai bine cu alt lapte.
Shines spune:
Ne-am intors si noi la 7 acasa plecati de la 4.
am fost la cumparaturi..i-am luat lui bebe pantaloni si tricouri de vara, un fel de papucei moi in forma de teneshi..e demential cum arata
pentru mami..pantofi
si un storcator de fructe..imediat ne apucam de baut,si sa fie pregatit..aveam eu ceva de la un robot..dar vroiam altceva acum sunt happy.
pup..somnic usor
chiar..greu a mai fost,am obosit de zici ca am alergat km intregi..trebuie sa fac mai multa miscare ca m-am nenorocit
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
florintunde spune:
Carmen;la multe lunite bb Andrei!
La multe lunite bbebei de
BEBYCRY--BB YANNIS
JASMIN--BB LUKAS CHRISTIAN
ADITZA--BB MIHAI
VASILASANITA--BB STEFAN
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
Irinukaaa spune:
Seara buna si de la noi.
Cam toate am fost plimbarete astazi observ, mai putin tu Ralu', dar se face ea printesuca Natalia bine si recuperati! Cu asemenea vreme sa tot traiesti. Sper sa mai tina, ca face tare bine la moral!
Carmen... greu cu micul dejun - chiar el si virtual... acum poate imaginar, bun si ala!
Tunde am si eu una bucata SOCRII DE COSMAR. Sunt tare suparata si scarbita de ei. Au venit cu figuri mari la botez si a reusit sa-l enerveze pe-al meu sot bine. Eu n-am lasat sa-mi strice o zi atat de speciala, i-am ignorat pur si simplu.
Mimo si puiul meu e cel mai amarat cand ii pun caciula. Nu cred ca se va invata...
O seara minunata tuturor!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
aditzaC spune:
buna seara
la multe lunite dragi bebelusi sa cresteti mari si sanatosi !
va multumesc celor care ne.ati urat la multi ani
si noi am iesit azi afara si am fost si la cump ..am plecat la 2 si ne.am intors la 5.30 , mihai a fost tare cumintel a dormit si a stat putin treaz. in schimb cand am ajuns cu el acasa au inceput plansetele de burtica , abia astept sa scapam de colici
in schimb s.a schimbat de vreo saptamana , doarme bine noaptea iar ziua stam de vb , gangureste , se joaca si mai noua adoarme si singurel
irina stiu ce inseamna sa te enerveze socrii , ignora.i
simo sa le poarte sanatos edu lucrusoarele si eu i.am luat niste tricouri si bodiutze cu maneca scurta . erau o groaza dar nu am avut timp de stat la colindat ca mai ajungeam seara tz acasa .
abramburica felicitari din suflet , d.zeu e mare !! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si d.zeu sa va ajute
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai