Puiuti de sept-oct 2011(20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Natalia .. La multi ani.... sanatate si fericire si un bebita sanatos si la termen

Multumesc fetelor pt raspuns.. si eu m-am gandit ca poate provoca reactii hepatice daca e luat oral, ca vaginal teoretic se absoarbe mult mai putin in sange... m-am mai linistit si va multumesc pt sustiere

Azi imi e rau, probabil tensiunea f mica.. ieri dupa cafea si pepsi avea 9.5 cu 5.7....

Irinush foarte frumoasa povestea ta .. Denisa e o norocoasa cu asa parinti..

Maria.. eu am avut analizele de urina proaste, dar leucocitele au fost ok.. la mine densitatea si ph au fost haotice, poate si progesteronul..

Andr@ felicitari pt putzoi... rusinos rusinos dar nu v-a lasat in suspans... si eu sunt f curioasa daca ce mi-a zis dr la 14 s, se va mentine si la dr meu la 16 s...

Va pup o duminica frumoasa...

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Era o reclama, nu mai stiu la ce: CE FACEEE FETELEEEE?
NATALIA, La Multi Ani, sa fii fericita si tot ce-ti doresti
Irinush..felicitari pt Denisa, eu, de cand ma stiu, am un vis, sa adopt un copilas, chiar daca eu am copii sau nu

Zubi, mami15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Andr@, felicitari pt cuculetz, ce frumos se vad carucioarele alea albastre, da' in special cele roz ( eu sunt capiata dupa fetitze, sa le fac coditze, sa le pun funditze

Zubi, mami15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_scu

Buna seara fetelor nu am mai intrat de mult ca nu mi-a mers netul.
Am vazut ca m-ati trecut la "prietene dragi",dar cred ca ati inteles gresit am pierdut o sarcina in noiembrie.Cea de acum este ok am 9sapt +5zile .Am avut intradevar si sangerari de data aceasta.
De saptamana trecuta de joi imi este greata in continuu si
cam o data pe zi .Dar nu conteaza important e ca bebe sa creasca si sa fie totul ok.
As vrea sa le intreb pe fetele care fac tratament cu progesteron daca le-a afectat cumva rezultatul analizelor de urina.Eu azi mi-am luat rezultatul si am leucocitele in urina foarte mari.Voi merge luni sa imi fac din nou urina si apoi voi merge cu rezultatul la doctor.
L-am sunat azi si pe gine si a zis ca s-ar putea sa fie vorba si de o cistita.
Confirm si eu ca si celelalte fete junghiurile in zona ovarelor care apar la miscari bruste.
la toate burticile si numai ganduri bune.

Maria ne cerem scuze ptr. eroare. Sper sa nu fii suparata pe noi. Te rog sa ne mai spui inca o data care sunt datele tale ca sa te trecem acolo unde iti e locul.

Natalia La multi ani.

14+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Fetelor, azi dim la 6 m-am trezit sangerand puternic. Am ajuns la urgente unde nu mi s-a spus nimic concret fiindca duminica nu fac eco. Mi-au facut tests de sange si urina si examen gineco. Totul arata ok numai ca eu sangeram incontinuu.
noroc ca aveam programata eco la privat. Am fost si totul e bine! !! Am plans azi pt toata viata. Si am tras o sperietura!!! Sangerez si acum, se pare ca e hormonal si ca se va opri zilele astea.
Bebe e bine, placenta e ok, colul ok, dar eu sangerez rau.
deci sunt sanse fetelor chiar si cu sangerari.
Of! Sper sa fie bine de acum incolo :)

10+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Si bebe are 11 sapt si 1 zi. 4.36 cm. Mi se schimba data la 01 Oct.
Am poze cu el si l-am vazut cum misca!!!!!!!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Fetelor, azi dim la 6 m-am trezit sangerand puternic. Am ajuns la urgente unde nu mi s-a spus nimic concret fiindca duminica nu fac eco. Mi-au facut tests de sange si urina si examen gineco. Totul arata ok numai ca eu sangeram incontinuu.
noroc ca aveam programata eco la privat. Am fost si totul e bine! !! Am plans azi pt toata viata. Si am tras o sperietura!!! Sangerez si acum, se pare ca e hormonal si ca se va opri zilele astea.
Bebe e bine, placenta e ok, colul ok, dar eu sangerez rau.
deci sunt sanse fetelor chiar si cu sangerari.
Of! Sper sa fie bine de acum incolo :)

10+

May doamne ajuta sa fie bine. Te inteleg prin ce sperietura treci. Ti-a dat ceva tratament? Si nu inteleg .Cum adica hormonal?

14+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Alayna si eu am contractii. Daca sunt dureroase nu sunt ok. Cele nedureroase sunt ok atata timp cat nu sunt nici ele prea dese. Mergi si fa un control. Eu am sunat medicul si m-a pus pe Gynipral. Il aveam in casa si am luat imediat ca luasem si la sarcina trecuta. Trebuie repaos la pat, No-spa si scobutil cam la 6 ore si neaparat vb cu medicul.

Irina am mai auzit cazuri de sarcina naturala dupa ce-au adoptat si au renuntat sa mai spere. Cineva acolo sus va iubeste. Iar eu va admir pentru ce-ati facut. Am o intrebare: cum a decurs adoptia? Eu am fost cu o prietena sa intrebam si i-a cam spulberat sperantele. Ca e foarte anevoios drumul.

May vai prin ce-ai trecut, dar totusi sa stai in pat sa nu se agraveze hemoragia. Foarte ciudat ca n-au gasit sursa, eu stiu ca s-ar vedea la eco de unde e.

Mai, eu voiam sa zic ca park nu-mi amintesc de Maria_scu sa fi anuntat ca a pierdut sarcina, dar eu nu-mi amintesc multe asa ca... Bine ca e bine.

bujo mami de Filip si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

DN: 13.04.1987 DPN: 01.09.2011
Buna, ma numesc Irina mi s-a schimbat si mie DPN-ul deci e posibil sa nasc pe 1 septembrie si am spus sa ma bag si aici(sunt deja la strumfi si prichindei de iulie-august)noua bebe nu a vrut sa ne arate ce este la ultima eco de saptamana trecuta( se lipise cu funduletu de perete si statea cu picioarele incrucisate) cand a incercat doctorul sa l deranjeze un pic sa se miste s-a pus ca la plaja picior peste picior si mainutele sub cap(e comic de pe acum) hehehe

Felicitari celor care stiu deja cu ce se mandresc:)

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

ah si cine poate sa-mi trimita si mie PM cu datele la contul comun sa va vad si eu si sa impartasesc si eu pozicile mele cu voi:)

15+ cu

Mergi la inceput