Puiuti de sept-oct 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 6
andreea2011 spune:
Eu nu am luat nimic pentru sustinere in primul trimestru . Dupa ce am fost saptamana trecuta la urgente cu dureri de burtica mi s-a prescris arefam, tot progesteron e. Si pe prospect acelasi lucru: nu e indicat in trim 2 si 3 poate provoca reactii adverse hepatice. Nu am inteles dc la fat sau la mama. si ma intrebam acelasi lucru. Sa mai aiu sau nu?
15 +
marryan spune:
seidana, andreea nu va speriati de utrogestan sa l luati pina la 16 saptamini, si eu il iau cu toate ca de fiecare data imi zice dr ca nu am insuficienta hormonala, insa am mers la 3 dr diferiti si toti mi-au zis aceleasi lucru, prima sarcina, dorita e mai bine sa ne protejam si sa luam utroges pina la 16 saptamini. Eu il iau inca o saptamina ca sa ies din el treptat. Nu va speriati ca nu o sa faca nimik rau nici voua nici bebelusilor.
Eu lam vazut pe bebe astazi la scan si e mai mare de 15 saptamini, adica dupa scan are 16 si e cumintel mia dat din minute si apoi sa intors cu spatele sa faca nani, din ce in ce mai mult ma indragostesc de ingerasul din burtica, abia astept sa l tin in brate.
hellena nu este bine sa te panichezi, cu fiecare se intimpla lucruri diferite ca asa vrea Dumnezeu, asta nu inseamna ca tie ti se va intimpla ceva, bucurate de minunea din burtica si fii fr fericita mai ales ca tatal lui a fugit de responsabilitate. Daca ai nevoie de ajutor, sfat scriemi si am sa ti fiu alaturi, am o prietena care a fost in aceasi situatie ca tine, si din fericire un barbat cu inima mare sa idragostit de ea si de fetita si acum sunt o familie fr fericita, si a mai nascut un baietel asa ca Minuni se intimpla nu fii descurajata
restul fetelor, nu reusesc sa citesc din urma ca nu ma simt prea bine in ultimul timp, am inceput sa vomit
, am stomacul in git tot timpul si mai nou dureri insuportabile de cap care se repeta destul de des. Medicul mia recomadat magne B6 2 saptamini sa iau, sper sa ma ajute.
Un weekend placut va doresc si foarte linistit.

Cea mai fericita mami
15 + cu 
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
andr@ spune:
buna fetele
am si eu vesti despre bebe meu, ne-am topit ieri cand l-am vazut stand cu mana la putza, (rusinos ficior am
), a dat din maini si din picioruse iar la sf ne-a aratat inca odata ca da! i am boy!
am vazut ca discutati despre pastilute, mie dr nu mi-a zis pana cand sa iau utrogestanul, ptr ca nu am intrebat
, insa m-a tras de urechi ca nu ma prea tin de fier; ce-i drept mi-e sila de el, imi cade super greu la stomac, si l-am cam intrerupt, si asa cu magneziu si acid folic sunt scarbita; eu pana sa raman insarcinata nu am luat in viata mea pastile, nici cand eram racita, ma tratam cu ceaiuri, vit c, dar nu pastile; ei bine acum, imi ies pe nas, si cand ma gandesc ca m-a anuntat dr ca in curand imi adauga si calciu
vreau sa va intreb, voi mai luati medicamente, fier, mg, calciu? sper sa treaca si greata ca asa m-am saturat de ea
va pup pe toate 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
14+
stefy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea2011 Si pe prospect acelasi lucru: nu e indicat in trim 2 si 3 poate provoca reactii adverse hepatice. |
Fetelor nu va speriati de Utrogest. Luati-l vaginal ca se absoarbe acolo unde are nevoie organismul nostru si nu provoaca reactii hepatice. Daca e luat oral , atunci ficatul il metabolizeaza si in cantitati mari poate duce la reactii adverse hepatice .... si doar o cantitate foarte mica ajunge la placenta noastra care are nevoie de progesteron in primele luni.
Progesteronul face bine organismului nostru.
+ 13
maria_scu spune:
Buna seara fetelor nu am mai intrat de mult ca nu mi-a mers netul.
Am vazut ca m-ati trecut la "prietene dragi",dar cred ca ati inteles gresit am pierdut o sarcina in noiembrie.Cea de acum este ok am 9sapt +5zile .Am avut intradevar si sangerari de data aceasta.
De saptamana trecuta de joi imi este greata in continuu si
cam o data pe zi .Dar nu conteaza important e ca bebe sa creasca si sa fie totul ok.
As vrea sa le intreb pe fetele care fac tratament cu progesteron daca le-a afectat cumva rezultatul analizelor de urina.Eu azi mi-am luat rezultatul si am leucocitele in urina foarte mari.Voi merge luni sa imi fac din nou urina si apoi voi merge cu rezultatul la doctor.
L-am sunat azi si pe gine si a zis ca s-ar putea sa fie vorba si de o cistita.
Confirm si eu ca si celelalte fete junghiurile in zona ovarelor care apar la miscari bruste.
la toate burticile si numai ganduri bune.
irinush4u spune:
buna dimineata,
semnez prima condica la cafea.
desi ieri aveam de gand sa am o sedinta de improspatarea a garderobei, m-am intins la pranz in pat si am dormit 3 ore neintrerupte.sotul a luat fata si a avut cu ea zi de tuns, plimbari in parc cu bicicleta,masa la macdonald's,etc.
De fata mea inca nu v-am povestit nimic.
Varianta scurta.
Dupa ce am pierdut prima sarcina si am incercat monitorizari cu Tutunaru, insemninari cu Mihalache, cu Moisa si Laura Dracea, am facut si FIV,am zis punct.De fapt eu imi doresc sa fiu mama...trece timpul si ce am de gand?ma intrebam?atunci a aparut in viata noastra Denisa.Avea 4 ani jumate si era abandonata de la nastere.Am adoptat-o acum 3 ani aproape, acum face in mai 7 ani si ne-a schimbat viata.e raza mea de soare, bucuria mea de fiecare zi.ea e norocul nostru.de cand denisa a intrat in viata noastra nu ne-am mai gandit la copii, la temperaturi bazale, la ovulatie,la doctori, la nimik.ne-am bucurat de ea...si acum a venit si minunea 2.
asa...ca sa aveti ce citi la cafeaua de dimineata.ca daka ar fi sa povestesc de denisa toata odiseea nu mi-ar ajunge.:)
Irinush
JadeJador spune:
Natalia La Multi Ani , multa sanatatea , fericire si sa te bucuri toata viata de copiii tai ! 

seidana nu ti mai face griji in privinta progesteronului , nu ti face nimik rau , ci numai bine
Sunt femei care iau toata sarcina .Eu de ex , iau 800 mg/zi si voi mai lua mult si bine (voi incepe sa mai scad din doza treptat)
Cineva a lasat un comentariu pe picasa la poza cu bb meu si nu s a semnat .Eram curioasa cine a scris ![]()
NataliaS spune:
Multumesc! Doamne ajuta!
Va pup!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
alayna spune:
Eu am niste dureri de burta de nu mai suport !! Si simt niste intepaturi parca as avea ace
pe langa asta ma ia niste contractii o data la 20-30 secunde
O fi normal copntractiile astea ?daca dorm ma lasa in pace ,cand ma ridic si merg iar ma iau 
10+
:)