Puiuti de sept-oct 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 20
racheel spune:
Maine imi fac ciorbita de fasole verde cu cartofi si acra sa fie 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
MAi da ce prostii vb... auzi shaorma...
Eu tocmai am papat ciorbita de cartofiori fara carne.. si mai devreme cas pane cu rosie..
MA duc sa ma culc.. adik sa ma intind sper sa apuc Greys Anatomy si nu sa adorm in post..
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
raluca050 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana Acu am intrat si eu .. am stat 10 min afara .. vineee primavarraaa... Ma doare capul si sefa incontinuu behaie.. de regula merge in oras dar parca acum numai in ciuda sta in birou... sper sa nu ma ia raceala... Hellena.. un medicament nu il iei pt ca iti place ori ba.. il iei pt ca e ceva nasol.. si febra reprezinta existenta unei infectii in organism,, crezi ca te poti trata numai cu ceai? mai mult daca ai 14 15 sapr medicam nu mai sunt asa periculoase.. dar in fine e treaba ta cum procedezi... Raluca poze cu burtica cevA? mie nu mi-i se pare ca a mai crescut burta de sapt trecuta, insa am facut niste pernite (sunci pe solduri).. si am nste sani imensi si mai nou dor iar... Declar 5 kg plus ( -400 g), dar pana la ora asta de sambata e posibil sa fie.... sper sa nu ma fac balena.. ![]() 15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Promit ca fac poze si cu burtica maine
14+
raluca050 spune:
Mai fetelor, voi ati inceput sa-l simtiti pe bebe cum misca in burtica ? Eu inca nu insa uneori simt niste bolboroseli mari in dreptul buricului, sa fie el/ea oare ? ![]()
15+
elly_b spune:
de mult nu m-a mai apucat 1 noaptea .... sunt zdrente. azi a fost maica-mea cu bunica-mea la o coloncoscopie. parca asteptam rezultatul asta dar tot m-a lovit in moalele capului. dr a spus ca nu e cazul sa asteptam rezultatul biopsiei pt ca e clar maligna tumoarea si trebuie operata de urgenta. pare metastaza si trebuie facuta tomografie sa vada cat este de extins cancerul. adica daca a cuprins si alte organe.
are 83 de ani. sunt cativa ani de cand incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca se va duce. deja ii multumesc lui DD ca a tinut-o atat. dar nu ma gandeam ca se va intampla asa ...
e cea mai puternica, dura si corecta femeie pe care am intalnit-o vreodata (ma rog ... era). nu putea sa se duca linistita in somn? zau ca nu merita ceva de genul asta 
iar eu ca o idioata de cand am descoperit sarcina ... mi-a fost frica sa nu se intample ceva cu ea in sarcina ca stiam ca o sa ma rupa ... ei bine ....
ca sa intelegeti de ce sunt atat de afectata .... femeia asta ne-a crescut pe toate: pe maica-mea si matusi-mea, pe mine si pe fii-mea. suntem un clan de femei. la noi in familie barbatii au venit numai prin alianta. si de cand i-am zis ca s-ar putea sa am baiat in burtica plange de fiecare data cand ma vede.
azi cand mi-a spus maica-mea vestea eram la birou. am iesit pe hol si am simtit o presiune imensa in cap si in burta... si mi-a dat sangele pe nas.
m-am mobilizat si am depasit momentul.
si acum de cand sunt acasa nu stiu cum si de ce, tot butonand pe dc, am ajuns la ajutor umanitar ... 

asta-i masochism. de cateva ore imi curg lacrimile ca lui sandy bell.
mami de
Annelies (30.06.2005) si
11+
elly_b spune:
am citit sa va ajung din urma si jur ca n-am retinut nimic. am creierii imprastiati. fii-mea tuseste sa-si rupa plamanii 

. de maine cred ca intram pe aerosoli.
bujo imi aduc aminte ca am citit de "suliala" lui Filip. m-am amuzat tare.
lali ... m-a terminat Paul cu biberonul lui. sunt fascinant de senzoriali. cu cat crestem cu atat ne pietrificam mai tare. pierdem tot ce inseamna spirit, puritate, inocenta. ahhh urasc societatea asta de rahat in care traim 

nu mai pot. sunt franta. ma bag in pat.
fetele
mami de
Annelies (30.06.2005) si
11+
irinush4u spune:
buna dimineata,
semnez din nou prima condica la cafea.
am avut o noapte super agitata.de la o durere in gat, ieri ma simteam batuta cu facaletul, pana la urma am reusit sa fac temperatura.mai intai 37,2 iar apoi am ajuns la 37,5.nu am dormit toata noaptea de frica sa nu sara de 38.
ieri mi-au venit si rezultatele la bitest.
desi la concluzii scrie risc scazut de trisomie 21 si 18 , nu mi se par extraordinare .
risc de varstra trisomie 21-1/449
translucenta nucala -1/1836
biologic -1/544
risc combinat bio+tn-1/2224
iar pentru eduards (trisomie 18)-1/7039
ca sa nu va zic ca ma depasesc cu totul datele de mai jos
- free bhcg-26.3mlU/ml 0..983mom
- Papp=a-5.1 mg/l 0.500 mom
Am aproape 34 de ani.Si nelinisti pentru 50:)
Stie cineva sa le interpreteze??mentionez ca translucenta nucala e 1 fix.
sa aveti o zi minunata.
Irinush
seidana spune:
Neata fetelor....
eu visez numai tampenii de un timp, ma trezesc obosita, iar acum ma doare si spatele.... Nu mai am rabdare pana luni sa il vad pe bebe, imi e frica sa nu se fi intamplat ceva...
Raluca vrem poze....nu vreau sa imi dau sau nu cu parerea in legatura cu bolboroselile, din dr buricului, si au am avut asa ceva sapt trecuta si mi-i s-a zis ca sigur nu da bebele, si cu siguranta oi stii fara indoiala cand va lovi el/ea... Hai ca suntem in sapt 15, inca un pic si il simtim continuu
Elly ...cu bunica, imi pare rau ca aveti probleme, stiu ca momentul e asteptat la un mom dat, insa asta nu il face mai putin dureros.. iti doresc putere sa trec peste orice 
sanatos !
seidana spune:
Irinush sa iei ceva pt febra.. paracetamol, daca azi nu scade..
sanatos !
racheel spune:
Buna dimineata fetelor 

Ella imi pare foarte rau
pentru bunica ta.Imi dau seama ce simti....doar ea te-a crescut.

Irinus imi pare rau eu nu stiu cum sa le interpretez.Stiu doar ca la trisomii apare acel 1.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!