Puiuti de sept-oct 2011(20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

mamicilor, voi saptamanile bebeilor le calculati de la prima zi a ultimei menstruatii sau de la data conceperii? ca mie dr ginecolog imi calculeaza de la prima zi a ultimei menstre (5.12.2010) si de acolo am intrat azi se pare in sapt 15 voi cum calculati?

Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Si la fete s-a verificat...sa vedem daca are dreptate si de data asta

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 16 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellena_d

mamicilor, voi saptamanile bebeilor le calculati de la prima zi a ultimei menstruatii sau de la data conceperii? ca mie dr ginecolog imi calculeaza de la prima zi a ultimei menstre (5.12.2010) si de acolo am intrat azi se pare in sapt 15 voi cum calculati?

Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu

asa se calculeaza pt ca nimeni nu stie exact cand a avut loc conceptia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

athosik schimba semnatura, am trecut amandoua la 16 saptamani deja. :)

Lori 16+

Da ... asa este .... :)

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mie mi-a iesit FETITA

Vineri sper sa aflu ce se ascunde in burtica.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade nu iau in serios doar sunt curioasa ce si cum....
Mai imi doresc baietel , dar imi doresc si fetita.. deci cel mai important e sa fie bebita sanatos, si eu sanatoasa sa il pot creste si naste

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

bujo , fa ti testul asta te rog si zi ne ce ti iese http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2745

Foarte ciudat .... daca dau luna conceptiei NOIEMBRIE = FETITZA
si dak dau DECEMBRIE = BAIETEL .... deci medicul a zis BAIETEL deci ultima menstra am avut-o pe 19 noiembrie deci l-am conceput in decembrie ...
Sanatos sa fie ....

16+

Mergi la inceput

Fetiliiiii ce faceti?Unde sunteti?Va odihniti?

Eu as manca ceva dar nu stiu ce...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Fetiliiiii ce faceti?Unde sunteti?Va odihniti?

Eu as manca ceva dar nu stiu ce...

Toate alimetele sa apeleze la tine,nu ?
Eu am mancat o salata de vinete,cu ceapa,sper sa stea in stomac . Nu am mai mancat ceapa cruda de la inceputul lui ianuarie. Mi-am facut si o ciorbita acra cu carne de iepure ( eu mananc doar zeama si legumele,deci carnea e neinteresanta,o mananca masculii mei ). As manca o shaorma ,si cred ca maine ies cu piciulica la plimbare si pap una,ca stau cu gandul de vre-o doua zile .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Lali eu o sa plec la Real sa vad la ce .Poate un compot de piersici.Eu nu mancam compoturi dar anul acesta le-am terminat pe toate sia cum imi cumpar.

Mergi la inceput