Puiuti de sept-oct 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 17
GORGY spune:
Bravo Bujo,
felicitari! ESi eu tot o pasa imi doream, sa dea Dumnezeu sa fie bine, si sa ramana fetita sa nu iti ararte mai tarziu altceva ![]()
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bujo Hellena cred ca exagerezi acum. Febra este cu mult mai periculoasa. Eu am luat paracetamol si algocalmin la recomandarea medicului. Trebuie neaparat sa scazi febra. Ceaiurile nu o scad. Am fost la control sa vedem ce e cu contractiile. Bebe e bine, dezvoltat normal, colul inchis. Facem tratament si analize sa vedem care ar fi cauza. Si bebita e FETITZA !!!!!! Sunt in culmea fericirii, asa imi doream o fetita. Ely noi i-am spus de la inceput la pici ca vine bebe si m-a innebunit ca vrea "suliala" desi e prea mic sa constientizeze. bujo mami de Filip si 15+ |
BUjo felicitari

15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
marryan spune:
helena eu cred ca ar trebui sa fie mai important bebe acum si nu toleranta la medicamente, te rog sa bei paracetamol ca sa ti scada febra nu e de gluma si cauzele pot fi nedorite dupa.
Bujo felicitari pentru fetita, Yupii a venit si prima fetita in grup
, sa creste ti mari si sanatoase![]()
Ia vedem care va fi raportul pe numar de fetite si baieti la odis noatra![]()
Cea mai fericita mami
15 + cu 
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
bujo spune:
Am intrebat daca e sigur sigur si mi-a spus ca la el nu se mai schimba de-acum, la 13 sapt n-a vrut sa-mi spuna ca nu era sigur 100%.
Marryan nu sunt eu cu prima fetita, mai sunt vreo 2, uita-te pe lista.
bujo mami de Filip si
15+ cu 
athosik spune:
| citat din mesajul lui bujo Am intrebat daca e sigur sigur si mi-a spus ca la el nu se mai schimba de-acum, la 13 sapt n-a vrut sa-mi spuna ca nu era sigur 100%. Marryan nu sunt eu cu prima fetita, mai sunt vreo 2, uita-te pe lista. bujo mami de Filip si 15+ cu ![]() |
Felocitari!!!!
15+
hellena_d spune:
gata fetelor, am mai vb inca odata cu medicul si acum am luat paracetamol, oricum mai mult de 1/zi nu iau. Va multumesc tuturor pt incurajari, parca mi-a luat D-zeu mintile de cand sunt insarcinata am devenit paranoica, mi-e f frica de orice rau care ar putea face si mai mare rau copilasului.
m-am reprogramat la el joia asta ca nu mai rezistam pana joia viitoare sa vad bebeul.
Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu
GORGY spune:
| citat din mesajul lui hellena_d gata fetelor, am mai vb inca odata cu medicul si acum am luat paracetamol, oricum mai mult de 1/zi nu iau. Va multumesc tuturor pt incurajari, parca mi-a luat D-zeu mintile de cand sunt insarcinata am devenit paranoica, mi-e f frica de orice rau care ar putea face si mai mare rau copilasului. m-am reprogramat la el joia asta ca nu mai rezistam pana joia viitoare sa vad bebeul. Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu |