Puiuti de sept-oct 2011(20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellena_d

nu-i vb de ambitie, dar NU-MI PLAC IN GENERE MEDICAMENTELE, si mai ales asa, in sarcina. Ziua e ok, acum am 37,7 dar noaptea ma omoara febra, nu am luat-o ca nici din pat nu ma puteam ridica, dar sigur era 39.
am 14-15 sapt, trebuie sa-mi modific semnatura. Acum 11 zile cand am fost la dr bebeul meu avea 5,5 cm...sper sa fie bine acolo sanatos si eu sa imi revin cat mai repede! Va pup pe toate si aveti mare grija de voi si de bebeii din burticile voastre, sunt in mom de fata cei mai importanti!

Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu

scuza ma ca ti zic , dar uneori luatul medicamentelor nu i pe placute
nu stiu daca e cineva care ia pastile de placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Buna fetelor,

Nu pot tine pasul cu voi oricat cat mi-ar placea pentru ca am tare mult de lucru la munca, nu am mai deloc pauza de la un timp iar acasa nici ca mai vreau sa vad calculatorul.
Dar am reusit sa citesc cat de cat ce ati scris in ultimele zile.
Eu am inceput sa ma "vad" cu adevarat insarcinata, deja mi-a crescut burtica, am inceput sa port fustite de gravide si buze numai din acelea elastice, la camasi doar ma uit in sifonier si atat.
Astept cu nerabdare sa merg la urmatoarel ECO saptamana viitoare sa vad daca e bine bebe, nu l-am mai vazut de o luna si deja mi-e dor de el.

Va pup si sa va bucurati, daca puteti, de vremea superba de afara. Eu o privesc cu jina pe geam de la birou.

14+
Pai mai iesi si tu in curte Ralu, ca si eu am facut la fel, te mai revigorezi, iti vine cheful de viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Buna fetelor,

Nu pot tine pasul cu voi oricat cat mi-ar placea pentru ca am tare mult de lucru la munca, nu am mai deloc pauza de la un timp iar acasa nici ca mai vreau sa vad calculatorul.
Dar am reusit sa citesc cat de cat ce ati scris in ultimele zile.
Eu am inceput sa ma "vad" cu adevarat insarcinata, deja mi-a crescut burtica, am inceput sa port fustite de gravide si buze numai din acelea elastice, la camasi doar ma uit in sifonier si atat.
Astept cu nerabdare sa merg la urmatoarel ECO saptamana viitoare sa vad daca e bine bebe, nu l-am mai vazut de o luna si deja mi-e dor de el.

Va pup si sa va bucurati, daca puteti, de vremea superba de afara. Eu o privesc cu jina pe geam de la birou.

14+
Pai mai iesi si tu in curte Ralu, ca si eu am facut la fel, te mai revigorezi, iti vine cheful de viata

Georgi

si daca n avem curte ce facem ?

Mergi la inceput

JadeJador...pai ce sa zic, nici eu nu am curte decat aici la birou, dar daca nu ai, macar un balcon cred ca aveti cat sa luati o gura de aer

Mergi la inceput

Citat:

JadeJador...pai ce sa zic, nici eu nu am curte decat aici la birou, dar daca nu ai, macar un balcon cred ca aveti cat sa luati o gura de aer

Georgi

nici balcon n avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

O saptamana excelenta, cam tarziu dar am aparut si eu.
La multi ani sarbatoritei si bun venit noilor burtici.

Am fost si eu la colindat de magazine de burticoase, nu mi-au placut deloc hainele, sunt excesiv de mari. Eu m-am decis: am o pereche de blugi pe care o mai pot purta deocamdata si ma rog sa tina caldura si sa inceapa sezonul rochitelor si gata asa o sa o tin pana la toamna: traisca rochitele.

10+

Traiasca rochitele si sandalutele ce usor va fi cand vom incepe sa retinem apa tragem niste slapi de vara si am scapat

Inez Luiza 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Acu am intrat si eu .. am stat 10 min afara .. vineee primavarraaa...
Ma doare capul si sefa incontinuu behaie.. de regula merge in oras dar parca acum numai in ciuda sta in birou... sper sa nu ma ia raceala...

Hellena.. un medicament nu il iei pt ca iti place ori ba.. il iei pt ca e ceva nasol.. si febra reprezinta existenta unei infectii in organism,, crezi ca te poti trata numai cu ceai? mai mult daca ai 14 15 sapr medicam nu mai sunt asa periculoase.. dar in fine e treaba ta cum procedezi...

Raluca poze cu burtica cevA?

mie nu mi-i se pare ca a mai crescut burta de sapt trecuta, insa am facut niste pernite (sunci pe solduri).. si am nste sani imensi si mai nou dor iar... Declar 5 kg plus ( -400 g), dar pana la ora asta de sambata e posibil sa fie.... sper sa nu ma fac balena..

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Nu mai pot fetelor de cald.........la mine biroul are un perete intreg de sticla si s-a facut sera inauntru, AC-ul nu functioneaza...... Nu stiu ce o sa fac vara asta.. Si mi-e si foame desi am mancat bine bine de dimineata. Flamangios bebita. :)

Lori 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Hellena cred ca exagerezi acum. Febra este cu mult mai periculoasa. Eu am luat paracetamol si algocalmin la recomandarea medicului. Trebuie neaparat sa scazi febra. Ceaiurile nu o scad.

Am fost la control sa vedem ce e cu contractiile. Bebe e bine, dezvoltat normal, colul inchis. Facem tratament si analize sa vedem care ar fi cauza. Si bebita e FETITZA !!!!!! Sunt in culmea fericirii, asa imi doream o fetita.

Ely noi i-am spus de la inceput la pici ca vine bebe si m-a innebunit ca vrea "suliala" desi e prea mic sa constientizeze.

bujo mami de Filip si 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:

nici balcon n avem
Da, unde lucrezi tu? Te invit la mine, scoatem o masuta in fata si gata , pai daca nici curte si nici balcon nu ai, baga un concediu si hai ca pun de cafea.

Mergi la inceput