Puiuti de sept-oct 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 14
seidana spune:
Elly m-ai emotionat f tare... scumpa comoara a ta... 
Natalia.. te invidiez.. am fost si eu sambata prin magazine.. insa totul era prea mare sau prea mic, prea nu imi placea sau prea era adolescentin.. ai am venit cu mana in fund..
Fetelor am pus noul cod pe picasa in documente
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
ancaroro spune:
Seidana, Lali, eu din noul contract am tot citit si v-am spus. Problema este ca e inca in negocieri, nu este aprobat. Cel din 2008-2010 este expirat, macar ca eu asa stiu ca e valabil pana la semnarea unuia nou.
Oricum, prevederile referitoare la gravide si mame raman aceleasi, inclusiv alea 6 luni care nu au voie sa ne dea afara dupa ce ne intoarcem.
9+
Bijuteriile mele
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancaroro Seidana, Lali, eu din noul contract am tot citit si v-am spus. Problema este ca e inca in negocieri, nu este aprobat. Cel din 2008-2010 este expirat, macar ca eu asa stiu ca e valabil pana la semnarea unuia nou. Oricum, prevederile referitoare la gravide si mame raman aceleasi, inclusiv alea 6 luni care nu au voie sa ne dea afara dupa ce ne intoarcem. 9+Bijuteriile mele |
Tineam eu minte ceva de genul.. insa dupa cum acum uit si sa merg la baie cand ma trece.. nu ma mir ca uit asa ceva

15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
athosik spune:
Buna fetele,
Va doresc o saptamana frumoasa si o vreme primavaratica!!!!
Am si eu o intrebare pentru fetele care au mai fost mamici odata ... am impresia k incep sa il simt pe bebe ... adik voi ce simteati???Sa va zic ceea ce simt eu ... ceva ca o incurcatura de mate ... ba se muta in stanga ba se muta in dreapta ...Intelegeti???Este bebe sau am eu aiureli????
Abia astept sa merg sa il vad sambata ... sper sa fie OK si sa revin cu vesti bune!!!!
15+
Lali_mete spune:
Elly eu pot spune ca PAul mi-a dat vestea mie
. El este mic,chiar daca ii zic nu pricepe nimic. Ii mai zic ca daca sare pe burta mea bebele de acolo plange si face "oaa-oaa" ,si repeta si el amuzat dupa mine
. Cum mi-a dat el de veste? Pai el in cutia lui cu jucarii are un biberon pe care nu l-am folosit,si l-am pastrat ca are o zornaitoare la capac,l-a luat,i-a scos capacul,si imi dadea sa mananc cu biberonul,la buric
. Mi-a ridicat bluza si imi indesa biberonul acolo, cu cateva zile inainte sa ma gandesc ca nu mi-a venit menstruatia de ceva vreme
.
Natalia eu sunt o fire tare vesela , si oscilez intre perioade de tristete si perioade de veselie. Imi e dor constant de ea, dar si familia mea are nevoie de mine vesela si optimista,nu doar plansa si trista. De aia am ales ca de data asta sa imi amintesc doar partile vesele, sa imi amintesc doar amintirile placute
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
15+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
GORGY spune:
Buna burticioaselor, su intarziere dar am aparut s eu ![]()
Natalia,
iti urez un calduros La multi Ani!...si scuze de intarziere
May, ma bucur ca esti ok acum, ai grija de tine si stai acasica cuminte
Irinush...ce sa zic, m-a emotionat fff tare povestea ta, te admir atat pe tine cat si pe sotul tau, ca ati salvat o viata, chiar acum cateva zile ma uitam la stiri si au anuntat ca de acum inainte poti sa infiezi un bbe in termen de 3 zile, deci...mult mai repede decat cum era inainte, macar au gandit si ei un lucru bun!
Bun venit fetelor
Matza si Inezluiza, si sarcina usoara si frumoasa in continuare!
Serdana,
nu te speria poate a fost de la pastile, bea un ceai de tei, poate iti mai trece durerea de cap, si te mai linistesti.
GORGY spune:
| citat din mesajul lui GORGY Buna burticioaselor, su intarziere dar am aparut s eu Natalia, iti urez un calduros La multi Ani!...si scuze de intarziereMay, ma bucur ca esti ok acum, ai grija de tine si stai acasica cuminte ![]() Irinush...ce sa zic, m-a emotionat fff tare povestea ta, te admir atat pe tine cat si pe sotul tau, ca ati salvat o viata, chiar acum cateva zile ma uitam la stiri si au anuntat ca de acum inainte poti sa infiezi un bbe in termen de 30 zile, deci...mult mai repede decat cum era inainte, macar au gandit si ei un lucru bun! ![]() Bun venit fetelor Matza si Inezluiza, si sarcina usoara si frumoasa in continuare!Serdana, nu te speria poate a fost de la pastile, bea un ceai de tei, poate iti mai trece durerea de cap, si te mai linistesti. |
Lali_mete spune:
| citat din mesajul lui athosik Buna fetele, Va doresc o saptamana frumoasa si o vreme primavaratica!!!! Am si eu o intrebare pentru fetele care au mai fost mamici odata ... am impresia k incep sa il simt pe bebe ... adik voi ce simteati???Sa va zic ceea ce simt eu ... ceva ca o incurcatura de mate ... ba se muta in stanga ba se muta in dreapta ...Intelegeti???Este bebe sau am eu aiureli???? Abia astept sa merg sa il vad sambata ... sper sa fie OK si sa revin cu vesti bune!!!! 15+ |
Atoshika eu pe Paul l-am simtit miscandu-se la 16 saptamani fix, devreme pentru prima sarcina,dar l-am simtit constant dupa. Depinde unde ai simtit miscarile. Daca le-ai simtit pe o suprafata cam cat palma ta sub buric,ca si cum ti-ai pune palma sub buric,e foarte posibil sa fi simtit bebele
.Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
15+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
flopishtica spune:
O saptamana excelenta, cam tarziu dar am aparut si eu.
La multi ani sarbatoritei si bun venit noilor burtici.
Am fost si eu la colindat de magazine de burticoase, nu mi-au placut deloc hainele, sunt excesiv de mari.
Eu m-am decis: am o pereche de blugi pe care o mai pot purta deocamdata si ma rog sa tina caldura si sa inceapa sezonul rochitelor si gata asa o sa o tin pana la toamna: traisca rochitele.

10+