Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!
Raspunsuri - Pagina 2
Annaiss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Buna fetele Ai vostri au inceput sa aiba doar un somn pe zi? la noi e greu fara doua. pui mic |
la noi se doarme tot de 2 ori
odata pe la 13.00 si apoi dupa 16.30
ce variaza e durata, de obicei cam o ora.
se intampla si sa doarma doar 10-15 minute.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui danasor Buna fetele Sorina pupam pe Iris sa uite necajeala de la analize si sa fie totul ok; Ai vostri au inceput sa aiba doar un somn pe zi? la noi e greu fara doua. |
Mda, cu somnul...e varza...iris doarme de 3-4 ori pe zi, inca, dar cate 30-45 min o data.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Annaiss am mai fi stat dar a adormit si ii cadea capul pe ghidon chiar ziceai ca a asa ca ne-am intors acasa sa nu ne ia "permisul" |
cred ca era super scumpa...sa adoarma ea cu capshorul pe ghidon...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
am facut papa bun... cus-cus cu lapte in care am adaugat mar ras, un zahar vanilat, unt... nu s-a omorat dupa el desi mie mi s-a parut super bunaciune, mi l-a scuipat si aruncat si la un moment dat mi-a alunecat din brate, mi-a varsat lingurita cu cus-cus care a ajuns la el in par/cap...
chiar voi mai folositi scaunul inalt??? eu l-am strans si pus bine...
activitati zilnice... hehe, pe astazi am o lista compusa din 18 puncte din care am realizat vreo 10.
Dece sa ne povestesti cum au fost cele 8 ore, ce-a facut cat a stat cuminte? (sudoku?)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
... si apropo de colaj... pana si sotului i-a placut sa-si regaseasca copilul intr-o poza cu multe moace de copii... e frumos... desi inca nu mergem la gradi, deja facem parte dintr-o colectivitate.
M-a apucat nebunia de a documenta cat mai bine perioada primei copilarii... poze, filmulete, inregistrari in jurnal (nu chiar zilnice), mi-a placut filmuletul "mersul" ca idee, vreau sa imbunatatesc si calitatea filmarilor, montajului, momentelor alese, copil bine dispus si surazator... ca la vreo 18 ani sa-i pot da o cutie mare-mare cu tot ce-a insemnat amintirile de cand el nu-si aduce aminte.
Azi am facut filmuletul "biata"... dar nu prea sunt incantata... mai caut idei-solutii... (nici nu stiu exact ce vreau, probabil muzica mai buna si filmulete mai scurte, mai dinamice cu activitate de vazut in ea).
Sugerati-mi un videomaker beton...plz!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
helau...
sunt doar cu 2 pag citite...familionul...se odihneste...iar..tineretul...je si ji ...ne delectam care cu ce poate...
in leg cu drumul..hm...de fiecare data eu am fost f stresata fiind vb de aproape 500 km...am cam plecat dimineatza cu noaptea in cap...sa nu-l apuca dupa amiaza pe traseu...acu am plecat la 7 si ceva..si l-am cam trezit.
JM care nu conduce sta in spate cu el...avem arsenalul de juarii....biscuiti....pufuleti..etc
e urcat k mine pe scasun...si vrea la taste asa k trimit sa nu steargha
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Tare frumos azi afara, am facut si noi o plimbare si
am reusit sa adorm matza (s-a trezit intre timp).
Noi avem zile cu 2 reprize de somn, dar atunci imi adoarme tarziu seara, insa majoriattea zilelor are un somn de 2 ore in jur de ora 2-3.
Cred ca mai iesim o tura pe afara.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui decenuela helau... sunt doar cu 2 pag citite...familionul...se odihneste...iar..tineretul...je si ji ...ne delectam care cu ce poate... in leg cu drumul..hm...de fiecare data eu am fost f stresata fiind vb de aproape 500 km...am cam plecat dimineatza cu noaptea in cap...sa nu-l apuca dupa amiaza pe traseu...acu am plecat la 7 si ceva..si l-am cam trezit. JM care nu conduce sta in spate cu el...avem arsenalul de juarii....biscuiti....pufuleti..etc |
Dap, si noi avem arsenal si om in spate, dar tot nu sta nici 15 min...deci jiji chiar e un copil super-cuminte!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Tare frumos azi afara, am facut si noi o plimbare si am reusit sa adorm matza (s-a trezit intre timp). Noi avem zile cu 2 reprize de somn, dar atunci imi adoarme tarziu seara, insa majoriattea zilelor are un somn de 2 ore in jur de ora 2-3. Cred ca mai iesim o tura pe afara. |
Sa va fie de bine plimbarea...noi ne-am plimbat dimi la analize...as mai fi vrut si eu sa ies cu ea o tura acum, dar se facu iar ora de somn...Au sosit in final si ghetutzele cele noi, altele, ca alea de la chicco nu-s bune ...zboara cu ele, efectiv, nu ca merge...www.botosei.ro/produs/10688/Milly_Dark_Pink.html" target="_blank">astea sunt..si as fi vrut s-o vad cum pedaleaza pe afara.
Dar nici maine nu-i tarziu.
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Sa va fie de bine plimbarea...noi ne-am plimbat dimi la analize...as mai fi vrut si eu sa ies cu ea o tura acum, dar se facu iar ora de somn...Au sosit in final si ghetutzele cele noi, altele, ca alea de la chicco nu-s bune ...zboara cu ele, efectiv, nu ca merge...www.botosei.ro/produs/10688/Milly_Dark_Pink.html" target="_blank">astea sunt..si as fi vrut s-o vad cum pedaleaza pe afara. Dar nici maine nu-i tarziu. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
si alex tot doua reprize de somn are pe zi,ca de! se trezeste pe la 7zici ca merge si el la scoala