Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna fetele

Ai vostri au inceput sa aiba doar un somn pe zi? la noi e greu fara doua.

pui mic

la noi se doarme tot de 2 ori
odata pe la 13.00 si apoi dupa 16.30
ce variaza e durata, de obicei cam o ora.
se intampla si sa doarma doar 10-15 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna fetele

Sorina pupam pe Iris sa uite necajeala de la analize si sa fie totul ok;

Ai vostri au inceput sa aiba doar un somn pe zi? la noi e greu fara doua.

Mda, cu somnul...e varza...iris doarme de 3-4 ori pe zi, inca, dar cate 30-45 min o data.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annaiss

am mai fi stat dar a adormit si ii cadea capul pe ghidon chiar ziceai ca a asa ca ne-am intors acasa sa nu ne ia "permisul"

cred ca era super scumpa...sa adoarma ea cu capshorul pe ghidon...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

am facut papa bun... cus-cus cu lapte in care am adaugat mar ras, un zahar vanilat, unt... nu s-a omorat dupa el desi mie mi s-a parut super bunaciune, mi l-a scuipat si aruncat si la un moment dat mi-a alunecat din brate, mi-a varsat lingurita cu cus-cus care a ajuns la el in par/cap...

chiar voi mai folositi scaunul inalt??? eu l-am strans si pus bine...

activitati zilnice... hehe, pe astazi am o lista compusa din 18 puncte din care am realizat vreo 10.

Dece sa ne povestesti cum au fost cele 8 ore, ce-a facut cat a stat cuminte? (sudoku?)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... si apropo de colaj... pana si sotului i-a placut sa-si regaseasca copilul intr-o poza cu multe moace de copii... e frumos... desi inca nu mergem la gradi, deja facem parte dintr-o colectivitate.

M-a apucat nebunia de a documenta cat mai bine perioada primei copilarii... poze, filmulete, inregistrari in jurnal (nu chiar zilnice), mi-a placut filmuletul "mersul" ca idee, vreau sa imbunatatesc si calitatea filmarilor, montajului, momentelor alese, copil bine dispus si surazator... ca la vreo 18 ani sa-i pot da o cutie mare-mare cu tot ce-a insemnat amintirile de cand el nu-si aduce aminte.

Azi am facut filmuletul "biata"... dar nu prea sunt incantata... mai caut idei-solutii... (nici nu stiu exact ce vreau, probabil muzica mai buna si filmulete mai scurte, mai dinamice cu activitate de vazut in ea).

Sugerati-mi un videomaker beton...plz!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

helau...

sunt doar cu 2 pag citite...familionul...se odihneste...iar..tineretul...je si ji ...ne delectam care cu ce poate...

in leg cu drumul..hm...de fiecare data eu am fost f stresata fiind vb de aproape 500 km...am cam plecat dimineatza cu noaptea in cap...sa nu-l apuca dupa amiaza pe traseu...acu am plecat la 7 si ceva..si l-am cam trezit.
JM care nu conduce sta in spate cu el...avem arsenalul de juarii....biscuiti....pufuleti..etc

e urcat k mine pe scasun...si vrea la taste asa k trimit sa nu steargha

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Tare frumos azi afara, am facut si noi o plimbare si
am reusit sa adorm matza (s-a trezit intre timp).
Noi avem zile cu 2 reprize de somn, dar atunci imi adoarme tarziu seara, insa majoriattea zilelor are un somn de 2 ore in jur de ora 2-3.

Cred ca mai iesim o tura pe afara.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

helau...

sunt doar cu 2 pag citite...familionul...se odihneste...iar..tineretul...je si ji ...ne delectam care cu ce poate...

in leg cu drumul..hm...de fiecare data eu am fost f stresata fiind vb de aproape 500 km...am cam plecat dimineatza cu noaptea in cap...sa nu-l apuca dupa amiaza pe traseu...acu am plecat la 7 si ceva..si l-am cam trezit.
JM care nu conduce sta in spate cu el...avem arsenalul de juarii....biscuiti....pufuleti..etc

Dap, si noi avem arsenal si om in spate, dar tot nu sta nici 15 min...deci jiji chiar e un copil super-cuminte!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Noi avem zile cu 2 reprize de somn, dar atunci imi adoarme tarziu seara, insa majoriattea zilelor are un somn de 2 ore in jur de ora 2-3.

Sa va fie de bine plimbarea...noi ne-am plimbat dimi la analize...as mai fi vrut si eu sa ies cu ea o tura acum, dar se facu iar ora de somn...Au sosit in final si ghetutzele cele noi, altele, ca alea de la chicco nu-s bune ...zboara cu ele, efectiv, nu ca merge...www.botosei.ro/produs/10688/Milly_Dark_Pink.html" target="_blank">astea sunt..si as fi vrut s-o vad cum pedaleaza pe afara.
Dar nici maine nu-i tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sa va fie de bine plimbarea...noi ne-am plimbat dimi la analize...as mai fi vrut si eu sa ies cu ea o tura acum, dar se facu iar ora de somn...Au sosit in final si ghetutzele cele noi, altele, ca alea de la chicco nu-s bune ...zboara cu ele, efectiv, nu ca merge...www.botosei.ro/produs/10688/Milly_Dark_Pink.html" target="_blank">astea sunt..si as fi vrut s-o vad cum pedaleaza pe afara.
Dar nici maine nu-i tarziu.

super draguti pantofioriisa-i stapaneasca iris sanatoasa!

si alex tot doua reprize de somn are pe zi,ca de! se trezeste pe la 7zici ca merge si el la scoala

Mergi la inceput