Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Buna dimineata ! Bebelina doarme , cafeaua e pe terminate , deci , incepe o noua zi .
Legat de aspirator eu am cu recipient de strans praful dar smecheria la un aspirator e peria , care daca vrei sa traga bine din prima trebuie sa fie turbo . Eu am avut si cu apa dar nu am fost multumita .
Intrebare :...ce activitati mai faceti cu bebelacii? a mea seamana cu tati si e cam serioasa nu prea reusesc sa o fac sa rada in hohote, jucariile le baga in gura ,distractia principala e dragalitul in fata oglinzii .

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Bebecris, eu am un punct de puroi de operatie. Medicul de familie mi-a spus sa-mi pun betadina sau comprese cu ceai de scumpie.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

DONNA - Bine ai revenit! Insanatosire grabnica!

Referitor la aspirator: eu am avut cu apa si nu mai vreau in veci. Are avantaje insa mie dezavantajele mi s-au parut mai mari.
avantaje: poti odoriza aerul in timp ce aspiri punand in cuva cu apa picaturi de esente, are tot felul de accesorii (poti spala faianta, geamuri), aspira ok.
dezavantaje: scoate un zgomot de ma stia tot cartierul ca aspir. Cuva aia cu apa nu e ca o galeata, are tot felul de canale si canaluse prin ea asa incat im momentul in care ai terminat de aspirat si vrei sa arunci apa din ea tre sa ai mare atentie sa nu-ti ramana apa murdara prin canalele alea...la care nu ai cum ajunge. Apa din cuva la sfarsit e oribila, imaginati-va ca-i amestecata cu tot ce ai aspirat prin casa. Daca-ti ramane pe dupa vreo cotitura praf+apa acolo ramane si poti sa ai ghinionul, din cauza mediului umed sa-ti putrezeasca...eu am patit-o. Abia dupa ce am patit chestia asta m-am "luminat" daca pot spune asa si am inceput sa clatesc cuva aia cu dusul caruia ii scoteam "para" si-l bagam, cu presiune pe acolo. Una peste alta dura mai mult curatatul recipientului decat aspiratul...si apoi trebuia sa-i gasesc un loc unde sa se usuce, nu e bine sa-l montezi ud. Mie nu-mi mai trebuie, merci...

Despre copilarie...eheheeei..eu am prins de toate ca sa zic asa, revolutia m-a prins in clasa a 9-a.... Am fost si soim si pionier si utecist

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

dezastru in Japonia...Doamne fereste de cutremur! Tot la stiri au spus zilele trecute ca apropierea Lunii de Pamant e cauza multor catastrofe. Si cea mai mica distanta intre ele va fi pe 19 martie. Nu eram eu chiar sperioasa din fire,nu-mi pasa de ziua de maine...dar acum am copil si ma gandesc si la ce poate fi peste 5 minute...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Heeeeii a venit primavaraaaaa!!! yupiiiii!!!
Azi e f frumos la noi,cica vor fi 12 grade!!
Dar azi o scoate soacra-mea pe Maia afara ca eu fac curat.Parca am alta stare de spirit cand vad ce frumos e afara.!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

dezastru in Japonia...Doamne fereste de cutremur! Tot la stiri au spus zilele trecute ca apropierea Lunii de Pamant e cauza multor catastrofe. Si cea mai mica distanta intre ele va fi pe 19 martie. Nu eram eu chiar sperioasa din fire,nu-mi pasa de ziua de maine...dar acum am copil si ma gandesc si la ce poate fi peste 5 minute...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

E jale. Am vazut ca a fost cutremur...acum e si tsunami?

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Acum revin sa zic: Buna dimineata!

Am supravietuit la o noapte de febra, am luat aseara o fiola de algocalmin si am preferat sa nu alaptez. Tudor a baut putin LP si a dormit bustean, cand la tati in brate cand in sezlong. Eu am zacut.
Sper sa nu revina febra si azi, ca e musai sa pot alapta, vad cum scade productia de lapte
Bietul copil se uita uimit la mine, vocea nu o recunoaste ca sunt ragusita rau, fata nu o recunoaste ca port masca de cateva zile, acum nici tzi nu-i mai dau... cred ca se intreaba "cine-i astaaaa???"

Am vazut ca ieri am avut o sarbatorita care ne viziteaza tot mai rar - Alina_feier. La multi ani!!! Mai treci pe la noi!

Inca o data, va multumesc tuturor pentru incurajari, ne-au fost de mare-mare ajutor.

Am ramas datoare cu ceva raspunsuri:

MARIUK, nu, nu am decalotat... nu stiu sigur daca de aici i se trage infectia urinara, dar vreo doua asistente mi-au tras o sapuneala pe tema asta.
FISTIQ ... nici eu nu ma pot apuca de chestii traumatizante... ma gandeam sa-l pun pe ta-su Sper din inima sa nu fie legatura intre infectia urinara si decalotarea nefacuta.
MARI78, la noi sigur a fost bronsiolita... a inceput ca o viroza, l-am dus indata la medicul de familie, ne-a dat tratament dar m-a si prevenit ca poate deveni bronsiolita si daca incepe sa haraie sau sa respire sacadat trebuie dus la spital. Duminica nu respira tocmai ok, dar luni dimineata haraia de-a binelea. In spital i-a iesit prost analiza urinei, asa ca ne-am pricopsit si cu diagnosticul de infectie urinara. Acum face tratament la 12 ore cu ampicilina, dexametazona, aerosoli+aspirat. Ancuta cum e?
ORAMONA, . Am vazut ca treceai in revista fugarele... ti-o parasc pe Botosel, e pe FB, stiu sigur, ca e vecina mea in Farmville. Tudor e putin palid, zambeste mai timid dar ii trimite pupici apasati Elisei (fara virusi, desigur!)
Trimit mesajul ca scriu la el de cca o ora.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Poze noi

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Multumim de urari! Ma duc acusi sa fac un salam de biscuiti (pe post de tort de post) sa am cu ce va servi. Nu imi vine sa cred ca puiul meu are 6 luni...
Ce de-a amintiri am gasit aici, ma-am pierdut si eu in ele citindu-va.
Donna, multa sanatate sa-ti revii tu sa poti avea grija de puiul mic. Mie spital nu imi mai trebuie. Nu beneficiaza copilul nici de a zecea parte din ingrijirile pe care i le poate oferi mama acasa. Am patit-o cu Dimitrie si acum ma gandesc de 10 ori inainte sa merg la spital. Analiza pt infectia urinara a fost repetata? Ca la noi intotdeauna asta a fost primul diagnostic, dar niciodata confirmat. Ceva de genul, daca nu stim ce e, atunci e infectie urinara. Multa putere, o sa treaca toate, dar acum e mai greu
Anca, eu pt gat iau Homeogene 9, a dat rezultate mai bune decat multe altele si am probat o multime
Ariana, te inteleg cu venitul acasa, mai ales in dulcea Moldova (nu sariti va rog cu saracia si toate relele). Adica daca sufletul se simte aici acasa...
Idalis, noi asa suntem amandoi la cumparaturi, cum esti tu. Iti dai seama cat ne ia sa mai cumparam si noi cate ceva pe acasa
Ei, copilaria...cand ma duceam vara la bunica, la tara si vorbeam la telefon o data pe saptamana Pare incredibil, acum nu suntem linistiti daca nu stim cel putin de 3 ori pe zi ce face copilul. Eu am crescut la casa, dar tot Copoul era "curtea" mea. Acum stau la bloc si copilul meu mare nu a iesit niciodata cu alti copii de pe aici. Sa nu intelegeti ca sta numai in casa, dar nu ies nici altii afara.
O multime am mai vrut sa scriu/raspund, dar ar trebui sa citesc din nou in urma
Ioanu meu e si el cu nasucul infundat, deocamdata doar cu ser fiziologic si colargol ne tratam. Si de ieri e si foarte marait, ma gandesc iarasi la dintisori, ca am mai dat si mai demult vina pe ei, dar nu au aparut. Altfel, are 8,200 kg, nu prea a mai crescut in ultima luna si 70 cm.
Vad ca am scris cat pt toata luna

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

cemelusk, si mie imi surade ideea de epilat definitiv, dar costa tare mult si cica trebuie muuulte sedinte pt a elimina definitiv parul!
fistiq, mersi de raspuns! ref la diversificare, poate Tudor o sa fie mai papacios, dar Darius nici papica nu o papa tare bine, desi si eu imi pusesem speranta in asta!
ancamak, multumim de cafeluta, ref la gat eu am folosit homeogene9 si mi-a trceut intr-o zi gatul!bafta azi la ecografie!
Doina, bafta la vaccin! pupam pe Matei sa fie cuminte!
Ana, multumim de capitol si de recomandarea de aspirator, si eu ma gandeam la un samsung, imi place marca! al tau pare ok si e si destul de ieftinut, cred ca mi-ar placea! am vazut pozici noi cu Maia! duuulce rau! si ce mare pare...de fapt e, nu pare!si ei ii place sa se joace cu pachetul de servetele? darius il adora! si de sticla de apa e fascinat!tortul e bestiaaaal!foarte tare noua pozitie de somn!
oramona, si mie imi place melodia
bebecris, eu am la felul 2 ciuperci cu pui si smantana!
just_me, mersi de sugestie! Darius a avut o perioada de cateva zile in care radea in hohote tare mult, nu doar la smotoceala, acum nu mai rade decat f rar cand il gadil, in schimb acum scuipa f mult si scoate alte sunete! eu ma joc cu el ma mult dupa ce se trezeste si cand il schimb, in rest il las in pat, pe burta cu jucariile, pe spate in centrul de activitati si mai nou in jumperoo. aaa, si uneori in scoica si se mai uita cateva muinutele la tv! din cand in cand merg la el sa-l mai smotocesc ca sa-i revina cheful de joaca, ca se plictiseste repede, iar cand il apuca maraiala il iau in brate, il arunc in sus, ii place tare mult! ii mai place f mult sa-i pun o paturica sau o pernuta pe el si o cuprinde si se rasuceste de pe o parte pe alta!
eveline, mersi pt parere ref la aspiratorul cu apa! mie nu mi-a placut ca e mai greoi, ca in rest nu stiam cum functioneaza!
Mari, nici mie nu-mi era frica inainte de nimic ce s-ar putea intampla, eram chiar sceptica ref la sub de genu, dar acum si mie mi-e frica pt puiul meu de ce s-ar putea intampla!
Donna, pupici sa va faceti bine aman2!!!!si sa nu revina febra! eu stiam ca daca nu e f mare temp se poate alapta!
be_one, la multi ani pt Ioan si pupici sa-i treaca nasucul!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput