Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)
Raspunsuri - Pagina 3
idalis spune:
buna , buna la toata lumea!
sunt putin indispusa azi...dar sper sa-mi treaca!
sa aveti o zi frumoasa!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
eveline spune:
ANA - Frumoasa rau de tot Maia. Mai...si tortul ala cu capsuni...l-ai pus anume sa ma ataci
Darian e durere cu mancatul. Dupa cum stiti am inceput diversificarea cu fructe si mai nou si branzica. Acum ideea e ca nicidecum su prea stiu cand sa i-o dau. Intentionez sa inlocuiesc masa din jurul orei 10. I-am dat dupa ce a supt...n-a prea avut chef. I-am dat inainte sa suga, de foame ce-i era era nervos si vroia titi... Cel mai bine a fost cand i-am dat in mijlocul suptului. Adica a supt un pic de s-a calmat...a mancat papa... apoi a supt iar. Nu stiu daca-i normal, da ce sa fac... A.. si ieri raportam prima KK de baiat mare (nu credeam c-o sa ma laud vreodata cu asa ceva). Adica nu mai arata ca ala de bebe alaptat exclusiv, intelegeti voi...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui idalis buna , buna la toata lumea! sunt putin indispusa azi...dar sper sa-mi treaca! sa aveti o zi frumoasa! Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) poze si video Tavis varsta lui Tavis |
sa-ti treaca
Te putem ajuta?
nicopic spune:
salutam fetele,
adineauri am facut o mare "isprava", am bagat jucarelele de dentitie la sterilizat si s-au topit..
nu faceti ca mine!!!
-am bebicii
Nico, mami Larisa 15/09/10
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Nicopic?locked=true#
eveline spune:
citat din mesajul lui nicopic salutam fetele, adineauri am facut o mare "isprava", am bagat jucarelele de dentitie la sterilizat si s-au topit.. nu faceti ca mine!!! -am bebicii Nico, mami Larisa 15/09/10 https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Nicopic?locked=true# |
In sterilizator? Wow... bine de stiut.
ghiocela13 spune:
Hello girls!
Intru si eu in fuga sa va zic ceva ce am aflat de curand si cred ca este important (poate majoritatea stiti, eu insa am aflat abia acum pt ca nimeni nu mi-a zis): Vigantolul este valabil doar 1 luna dupa desfacere. dupa aceea nu-si mai face efectul.
Mi-a zis de curand o cunostinta. cand am ajuns acasa m-am tot uitat pe prospect si nu am vazut nimic. am sunat la medicul de familie si mi-a confirmat. dupa aia am sunat si la spitalul unde am nascut si am intrebat neonatoloagele si mi-au confirmat si ele.
cred ca ar fi trebuit sa-mi spuna de la spital cand au facut vizita bebelusului si mi-au recomandat Vigantolul. eu am folosit aceeasi sticluta 4 luni de zile.
Pt cine nu stia, schimbati repede sticluta!
PS: Bine ai venit Primavara!
Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)
mari_paun spune:
salutare,
sunt data peste cap de fenomenul din JAPONIA
nu am nik de comentat, diseara plec la Amara...stau pana duminica sa ma relaxez
cameluska spune:
Buna fetelor,
Am papat pire-ul de fructe si asteptam vreo jumate de ora apoi merem la supica, asa ca am intrat sa vad ce mai ziceti.
Ana25, ce minunatie de fetita ai tu acolo, frumoasa foc .
pop_adelina, e destul de scumpa procedura, dar la mine deja nu e moft e necesitate, trebe sa ma pregatesc ca la anu' probbail vom mere la mare cu Ioana si sa pot lua si eu un costum de baie pe mine. Se fac cam 6-10 sedinte o data la o luna jumate, apoi o data la 4 luni, apoi o data pe an....Daaaaar eu inca alaptez si e contraindicata procedura in sit asta, asa ca mai astept, si mai adun banuti.
Legat de vigantol, s-a mai discutat aici pe forum, nici mie nu mi-a spus nimeni, am aflat aici si acum lunar cumpar alta sticluta.
idalis, pe vremea asta frumoasa tu nu esti in apele tale??? O plimbare pe afara cu bb, nu ajuta?
Dupa masa de pranz iesim si noi afara ca e taaare pacat sa stam in casa, mai ales ca o sapt am tinut-o doar in casa, ea fiind putin racita, afara era vant si se mai apropia si data vaccinului, de acum nu mai sunt restrictii.
Sa aveti o zi frumoasa
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
eveline spune:
citat din mesajul lui cameluska Buna fetelor, Legat de vigantol, s-a mai discutat aici pe forum, nici mie nu mi-a spus nimeni, am aflat aici si acum lunar cumpar alta sticluta. Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010] |
Intreb si eu din pura curiozitate, tu de ce cumperi vigantolul? Medicul de familie nu ti-l da?
office spune:
Buna fetelor!
Donna, bine v-ati intors! multa sanatate!
Pro copilarie afara si cat mai putin la PC, TV, DVD ma declar si eu! Din pacate de cele mai multe ori copii imita ceea ce vad la cei apropiati si e greu sa-i explici ca ar trebui sa stea afara daca te vede pe tine toata ziua in fata calculatorului!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008