Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna seara!

Ana, am vazut-o pe Maia in poze. E o frumusica si o dulce! Si ce mult a crescut! M-am uitat la pozele din fiecare luna si se vede o mare diferenta Va pupam pe amindoua ca ne sunteti dragi!

Idalis, sa va fie de bine plimbarea si petrecerea! din ce stiu, cantitatea de lapte se calculeaza ca fiind 150ml/ kgcorp. cum de ai ajuns sa iti pui asemenea intrebari?

apropo ceea ce spunea donna, noi ne gindim sa ducem covoarele la curatat, ca juniorul sa se fitzie in voie pe jos. deja da semne ca vrea s-o ia din loc. inca este la level 1, dar noi vrem sa fim pregatiti din timp. face cam ce am vazut ca facea Vladutul Mariukai, dar mai de incepator, asa... sta in cap cu fundul pe sus, sau se ridica pe miini pina se dezekilibreaza si cade pe o parte. tooota ziua la asta munceste, si munceste!

azi a ris de s-a stricat cu bunica-su care ii batea intr-o pernuta. ridea in hohote adevarate, cum nu l-am mai auzit niciodata l-a filmat tac-su.

o duminica frumoasa, cu multe plimbari si soare sa va incalzeasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihha757 spune:

Buna ! Vreau si eu sa il trec pe bebelul meu in luna septembrie, dar nu stiu cum.Ma ajutati si pe mine? va roog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
eu nu prea stiu sa fac cafea, ca nu beau, asa ca va ofer un cappuccino fara cofeina ...
Ieri am stat afara non-stop (noi stam la casa) si deja suntem putin bronzati la fata. In schimb lui Tudor acum ii place in casa, ca afara se plictiseste, nu poate sa exerseze "mersul" de-a buselea, asa ca de cate ori intram in casa pentru masa, nu-si mai incaprea in piele de bucurie

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Va invit dragele mele la cafeaua de duminica dimineata.
Din cate se vede si azi va fi o zi frumoasa. Noi ne pregatim sa mergem la bisercica ca sa-l impartasim si apoi parcul este al nostru.
va doresc o zi cu mult NOROC!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
ANCA, parcul e in jurul bisericii, asa ca poti/putem ramane acolo o perioada
Ce bine ca a venit primavaraaaaaaaa

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!
Foarte buna cafeluta
Se anunta o noua zi frumoasa,13 grade, deci iar iesimmmmmm....

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
Noi am avut iar un episod cu refuzul Maiei de a manca si cu o criza de nervi din partea mea. Offf,cateodata imi vine sa ma iau si sa plec in lume sa nu mai stiu de nimeni!! Nu stiu ce sa ma i fac,am incercat toate metodele!
Fistiq multumim! Si noi va dulce!
mihha bine ai venit! Scrie datele voastre si te trecem noi in listuta!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

buna dimineata!!!!1
Fistiq multumesc de raspuns. Intrebam pt ca am testat aseara cu pompa ca sa vad cat papa copilul meu si daca sa ii dau sau nu completare.
Beau cu voi cafeaua apoi cred ca iesim la plimbare ca e frumos afara.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Idalis, citind discutiile voastre despre cantitatea de lapte pe care trebuie s-o bea un bebe am ajuns la concluzia ca eu niciodata nu stiu cat bea piticul meu. Eu il pun la san si gata. Aseara dupa baita i-am dat sa pape si dupa o ora urla de ziceai ca-l taie cineva. Dupa toate manevrele de linistire( tatal nostru, apa sfintita, picaturi de dureri de burtica) l-am pus la san si ca printr-o minune a tacut si ulterior adormit.Cred ca este singura modalitate de a sti daca s-a saturat sau nu.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineeeataaaa! o noua zi superba ne asteapta!
fistiq, felicitari lui Tudor pt precocitate! vrem poze si filmulete! uai, ca eu nu mai am rabdare sa il vad rostogolindu-se si tarandu-se prin casa!
idalis, cat a mancat Tavis? eu nu pot face testul pt ca nu imi bea din biberon! il mai pacalesc cu sticluta cu cioc, dar asa, mai mult de fun, cate 10 ml intr-o jum d h si se enerveaza!
bine ai venit mihha!!!
LA MULTI ANI sarbatoritilor: Sara Elena de alina.clau, Julia de tutz si Stefan de maricicutz!!! sa fiti sanatosi si sa aduceti multa fericire parintilor!!!
Ana, tare rau imi pare ca Maia refuza sa pape! daca ai lasa-o sa ceara ea, cam cat ar sta nemancata? eu am incercat si a rezistat vreo 5 ore, el de obicei mancand la 2 jum, 3 ore! eu lapticul doar dormind i-l pot da, altfel nu vrea si pace! nici cu restul mancarilor nu ne laudam, dar il mai pacalesc cate putin jucandu-ne!multa rabdare!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput