Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(105)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

oanaalex, ma bucur ca operatia a decurs bine; recuperare rapida

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

sorilea ai pm cu parola.

sorilea bebe beca multumesc pt raspuns.

bebe beca in turcia am fost in marmaris, bodrum, istanbul, in antalya n-am fost, dar stiu ca e ok pt familiile cu copii.
super filmuletul, s-a amuzat eliza....

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

lauraa asa da! unde mergeti in bulgaria? felicitari Mayei pt somnicul singurica. ai fetita mare!

mami de ELIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

COSMINA, este o destinatie excelenta. Numai sa nu mergeti in iulie sau august, este dureros de cald... Noi am fost in iunie anul trecut si am prins cateva zile cumplite, catre sfarsitul lunii. Imparteau angajatii hotelului prosoape inghetate, pe care le puneau in jurul gatului turistior.

LAURAA, sa va fie de bine noaptea singuri!

SORI, te asteptam cu vesti de la medic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Cosminica multumesc pt promtitudine.
Trimis povestea pe contul comun. va invit s-o cititi
Acum chiar plec

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

SORI,

Mergi la inceput

sorilea emotionanta povestea voastra. sa fiti sanatosi si fericiti!

bebe beca inca nu am ales perioada, dupa ce o sa incep serviciul o sa am o idee despre asta. stiu ca e cald, ma gandeam la septembrie.

mami de ELIZA

Mergi la inceput

in septembrie este super, este si apa marii calda calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa
azi noapte a fost PRIMA noapte in care Maya a dormit singura in camera ei de la 11 seara pana la 10 dim; numai ca la 5 dim am auzit-o plangand caci cazuse din pat cautandu-ma probabil pe mine; deci ea nu are nicio problema sa doarma singura, ci MAMA e problema; nu am avut ce face ca-s gripata si ar trebui sa am curaj si dupa ce imi trece.....eu in schimb am dormit iepureste, dar a fost atat de bine ca si uitasem cum e sa dormi cuibarita in bratele sotului o noapte intreaga, el sa te inveleasca, sa te sarute in timp ce dormi.....hmmmmm
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Felicitari! Inceputul e greu.
Pune jos langa pat, niste perne mari, daca ma cade sa cada pe ele

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna, stup. Raspund si eu din urma, dar doar pe sarite, sa pot recupera mai mult
laurraa, catelul cumparat trebuie prezentat Mayei, dar ai grija cum o faci. In mod normal, tii copilul in brate si cainele jos, astfel incat cainele sa isi stie locul in haita. In caz contrar s-ar putea sa ai surpriza ca Maya sa fie fugarita si atacata daca nu esti aproape. Cu Maya in brate mangai catelul si o pui si pe ea sa il mangaie. Treptat o sa ii dispara frica. Incurajeaz-o sa te ajute cand ii dai sa manance. A mea tipa si alearga catelele prin toata curtea (avem 2 catele lup), desi sunt mai inalte ca ea, iar pe strada imbratiseaza si mangaie toti cateii.
Sori, Andreea, multumesc pt aprecieri.
Andreea, fustitele stau superb pe Ioana, dar nu am reusit sa-i fac poze imbracata. Acum insa, ca mi-am facut mana, am inceput sa fac pt vanzare. Deocamdata am una rosie, urmeaza una alba.
Fat Frumosul Sandrei e de la o clasa paralela, simpatic, blondut, f bun la invatatura. Sunt "prieteni" de aproape un an, cu intreruperi. Vai mie daca intra la acelasi liceu!
Ioana, ce bine creste mostenitorul familiei!
Alina, stiu cum e cu adolescentii. Mai am o bucata. Deocamdata insa amortizez socul adolescentin cu nazdravaniile mezinei.
Buluna, macar gogosile tale erau mancabile. Primele mele gogosi ziceai ca sunt pietre. Fii-mea insa face niste gogosi tare bune, dar pune in ele si coaja de lamaie sau portocala si zahar vanilat. Singurele gogosi care imi ies mie sunt alea cu aluat oparit, cu reteta ca cea de eclere.
oana, ms pt aprecieri. Ii voi face poze Ioanei cand o pot imbraca afara cu fustitele. Cu telefonul meu ies neclare in casa, ca se misca in permanenta, doar afara reusesc sa ii fac poze mai bune.
Imi pare tare rau ca ai probleme cu sanatatea, asa ca iti doresc multa sanatate iar puiului sa ii treaca raguseala, daca nu i-a trecut deja
Dici, esti tare cu chinuitul fetei. Sandra are deja sifonierul ei (plin!), dar tot gol i se pare, cica nu are ce sa imbrace. Ma gandeam serios sa ii propun iar sa isi trieze hainele. Am trimis multe la tara, dar tot are o gramada pe care nu le poarta, dar nici nu se indura sa le dea! Deja are si pitica mai multe haine ca noi . Din fericire Tavi nu are pretentii la haine.
Tare faza cu berea. Si ce sot perspicace ai! Bine insa ca a avut grija de copii, cu toate ca stiu ca tu te ocupi mai mult de ei.
Narcisica, prin multe mai treceti si voi. Sper din suflet sa fie totul bine cu Mihnut
Dici, e normal sa iti faci griji pt copii, mai ales dupa o experienta ca a ta. Oricat de relaxata as fi si eu, cum mi se pare ca are unul ceva cum intru in panica si fac scenarii fanteziste.
LauraO, ce de bani platiti... Macar daca ai fi simtit ca merita! Voi sunteti bine?
Ioana, multumesc, dar nu e talent, e doar rabdare. In afara de elstic si funde, nu e nimic cusut la fustite.
Oanaalex, sotul a facut operatia? Fata e bine?
Andreea, am vazut imparateasa mancand singurica ou. Gurita ei stie cel mai bine! Faine pozele
Flo, si voua sanatate multa. Pupici campioanei, sa fie binemai repede. Si eu o inteleg pe Sandra, ca si eu am fost adolescenta. Dar, pe de alta parte, inteleg si prin ce trecea mama cu mine . Numai ca nu vreau nici sa ajunga fii-mea sa ma egaleze la numarul de injectii facute in adolescenta... Deocamdata a scapat fara, dar pe viitor nu o vad bine daca o sa continue. Azi iar vroia sa plece cu o gecuta subtirica, de primavara, si doar cu gluga, desi aseara iar mi-a ajuns cu febra de 38.9.
Andreea, ce veste buna. Sper sa dea rezultate metoda asta. Si trebuie sa te contrazic acum, ratez si eu multe.
oana, m-ai inmuiat cu "Plangea el plangeam si eu si ma simteam neputincioasa". Mi-am adus aminte ca am patit la fel cu Tavi, cand era mic. Plangea el si plangeam si eu, ca nu stiam ce sa ii fac. Offf. Ma rog si eu ca Eduard sa creasca normal si fara probleme.
Laurraa, multumesc pt aprecieri. Ma gandeam ca numai mezina mea e atat de mamoasa. Nici ea nu prea sta cu nimeni.
Anca, tare mult ma bucur sa te mai citesc. Mandra a fost atat de incantata si sora-sa geloasa, incat orga micuta a intrat in posesia Sandrei. Cum laptop-ul ala dragalas are si tastele alea numerice ca orga, ajunsesera sa traga una de o parte si alta de cealalta (de parca avea tot pana in 2 ani), de a trebuit sa ajung la solutia de compromis. Oricum, multumesc din suflet
Laurraa, tare scumpa e Maya.
Oanaalex, voi sunteti in tara? Scuze daca intrebarea e ciudata, probabil am sarit eu amanuntele. Daca tin bine minte, spuneai de hernie de disc? Sotul meu a avut probleme acum vreo 3 ani, cu iminenta de operatie, hernie de disc si deplasare de vertebre L1-S5. La operatie nu ii garanta ca nu avea sa ajunga in scaun cu rotile, atat de grav era. Am rezolvat la Bucuresti, prin masaj terapeutic, desi nu am facut toate sedintele. Acum vreo 2 luni a facut iar RMN, ca il durea iar spatele, dar acelasi doctor care vroia sa il bage direct in operatie i-a spus ca nu are nimic grav si totul se rezolva doar cu antiinflamatoare. Sanatate multa si sotului si Marei.
cosminica, bun revenit. S-au distrat fetele? Cred ca si voua v-a prins bine. Nici a mea nu face prea mult in cursul noptii, desi bea inainte de culcare un biberon. Chiar a inceput sa bea aproape 150-200 ml seara, fata de acum o saptamana, dar pampersul e aproape uscat dimineata. Recupereaza insa cam in 2 ore si il umple.
Ioana, multam pt videoclip, foarte haios, faina tare si poezia. Cred ca iti vine sa o mananci cand recita.
Laurraa, felicitari pt dormitul fetei singurica

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput