Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!

Eu sunt cu sugativa ica langa mine, si-a pus in minte sa stoarca si ultima picatura de lapte. Ieri a fost terorist rau, l-a durut tare burta si, drept urmare, a plans intr-una. I-am cumparat si colief, insa ar trebui sa ma mulg la fiecare masa, sa pun picaturile in lapte, sa astept 15 minute si apoi sa-i dau laptele si apoi sa suga. Fooarte complicat. Asa ca aseara i-am dat sa suga si, in paralel, i-am facut 30 ml de lapte praf in care am bagat picaturile astea si i le-am oferit cu un supper smecher biberon de la medela, care functioneaza dupa principiul alaptarii, nu-i curge nimic in gura, tre sa munceasca pt a-i iesi laptele

Toata casa doarme, aseara am luat fetele acasa, s-au simtit bine la nasi, iar noua ne-a prins tare bine lipsa lor. Ne-am uitat la un film, am mancat impreuna, am povestit... Doamne, cat estede usor cu un singur copil!!!!

Astazi o sa cautam un remediu homeopat pt colicile astea nesuferite, nux vomica.

OANA, nu i-am facut inca poze, deocamdata zambeste sporadic si numai cand este linistit, fara dureri de burta. Zilele astea a fost axat pe plans, insa. Ne bucura cu zambetul lui numai atunci cand doarme linistit. Bun si ala.

Mergi la inceput

Abia astept sa se trezeasca andrei si sa se conecteze la facebook, ca sa pot vedea filmul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu am intrat pe facebook dar cica videoul nu mai e acolo :(
ioana, ti-am scris pe mess de paris, poate cand ai vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

nici eu nu pot vedea filmuletul Oanei

Oana, doamne da ce ganduri poti sa ai, desi te inteleg perfect; mie drita mea mi-a zis ca am un defect fff mare ca mami: ma informez prea mult! Si sa stii ca uneori strica? stiu ca e de ras cu mine, nu am mai scris eu acolo, dar sigur sunt mai relaxata pupici si numai bine

beca, si noi suntem innebunitit sa avem casa plina, nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la vara in curtea si casa mea; cu fetele mi-era dor de iesit, dar asta s-a intamplat dupa 2 ani sa am o astefel de iesire pup coliciosul

eu fara cafea sunt un om terminat, iar astazi m-am trezit iar fara gust si miros, mor de ciuda si s-a dus toata ziua; Radu a iesit cu Maya, eu am ramas sa ma pun cat de cat pe picioare si dupa-amiaza avem prieteni in vizita si un gratar

va pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

ANDREEA, noi am stat la http://www.villa-eugenie.com/Villa_Eugenie/Accueil.html , am luat biletele de la ei direct, am platit cu card. Este usor de ajuns de la vila la arcul de triumf, la montmartre, este o locatie ok. Micul dejun cam slab, adica croissant si ceai, unt, cafea, etc.

Noi luam autobuzul pana la arcul de triumf si de acolo luam autobuzul rosu, turistic, cu care ne plimbam prin tot orasul turistic, ne dadeam jos unde vroiam si ne urcam inapoi.

Aici http://www.leshotelsdeparis.com/les-hotels-de-paris.html?l=EN gasesti toate locatiile lor.
Cand vreti sa mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nu ma dati disparuta, a fost o perioada agitata si aglomerata si obositoare si inca nu s-a terminat. Mai am 7 pagini de citit, dar raspund din urma ca sa nu uit.

SoriLea, imi pare rau ca n-am fost pe faza cand cu analizele, intreaba-ma pe mess altadata daca nu sunt pe forum, id cernatanca.

Philip, faceam pregatiri de mers la mare, am prins si noi acolo zilele calduroase, a fost excelent.

Lauraa, nu le dau produse childlife, ci naturalix, marca noastra . Le dau colostru masticabil din cel cu aroma de ciocolata (Ice Age Colostrum) sau din acela mega-concentrat, le mai dau vitamina C masticabila de 1000mg in perioadele cu viroze si alternativ propolis si miere.
Calciu si fier n-am dat niciodata si nici nu dau fara ca analizele sa arate vreo deficienta.

Sper ca apuc sa mai revin astazi. Va pup si sper sa citesc numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

cateva poze cu mandra de saptamana trecuta http://www.facebook.com/album.php?aid=331866&id=595680409&l=f51ec31a8c

carla, spor in toate

si noi ne-am luat deja biletele pt concediu in Bugaria; plecam pe 17 mai; fetei ii trebuie pasaport?

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, nu pot vedea filmul.

Lauraa, da, ii trebuie pasaport.

Larisa a inceput sa faca febra si este moale rau, nu-mi dau seama ce poate avea. Pe Saby o duc la gradinita abia lunea viitoare.

Am gasit si eu cazare pe Coasta de Azur, dupa 2 luni de cautari intense ne-am hotarat la un apartament de 2 camere in Juan-Les-Pins, la 10m de plaja, orientat SV, deci o sa vedem apusul in mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ioana, merci, eu caut pe expedia pt ca acolo imi dau niste variante misto cu tot cu bilete de avion dar ma gandeam sa mai intreb poate se nimereste vreunul din hotelurile la care ma uitam si eu.
carla, voi ati stat pe langa disney?
noi cred ca vom merge 15-21 iulie, atunci e posibil sa revina mama cu bunica tura asta si ne aventuram noi doi.
laura, e dureroasa micuta cum doarme ea in cele mai interesante pozitii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Nu am avut timp sa citesc am intrat sa va spun ca am scapat de operatie si de vineri suntem acasa. E mai greu acum o perioada ca nu prea are voie, si nici nu poate, sa faca cine stie ce asa ca e la orizontala se ridica numai cat merge la beie si la masa. Oricum ne-a spus doctorul ca o sa dureze 2-3 sapatamani pana scapa de durere si poate incepe program de recuperare.
Multumesc tuturor pentru sustinere
Mara e iarasi cu nasul infundat si mai si tuseste. Saptamana asta tr sa-mi mai iau o zi libera sa ajung si cu ea neaparat la Cluj la medic. Parca nu se mai termina racelile astea
Pup stupul si revin cat pot de repede cand uita careva de mine si nu ma solicita

Mergi la inceput